Dropbox rolt file transfer-service voor alle gebruikers

Dropbox Transfer is beschikbaar voor gebruikers op alle prijzen lagen, maar de beschikbare functies zijn afhankelijk van het abonnement dat u hebt.
WeTransfer en Mozilla ‘s Firefox Verzenden beide bieden dezelfde functionaliteit als bij Dropbox Transfer, maar de nieuwe dienst al een been omhoog op de concurrentie door rechtstreeks geïntegreerd in één van’ s werelds meest populaire cloud storage diensten.
De cloud storage bedrijf onthulde Dropbox Transfer terug in juli en de nieuwe dienst biedt gebruikers een eenvoudige manier om bestanden te delen met anderen die ze niet nodig om samen te werken met, zoals bij het afleveren van een eindproduct zoals een video of een contract.
Sinds de onthulling van Dropbox Transfer in de zomer, het bedrijf heeft een aantal wijzigingen aan de manier waarop de dienst werkt. Gebruikers kunnen nu starten met een overschrijving vanuit Dropbox de desktop en iOS app, in tegenstelling tot slechts via de web-en iPhone-en iPad-gebruikers kunnen nu toegang tot de transfers die ze hebben verstuurd, rechtstreeks vanaf hun mobiele apparaten.

Dropbox Transfer

Na vier maanden in de bètafase, Dropbox is nu de uitrol van het file transfer-service voor alle gebruikers om hen in staat stellen om gemakkelijk grote bestanden te delen.
Bijvoorbeeld, de gratis tier gebruikers in staat stelt om delen van bestanden tot 100MB zal verlopen na zeven dagen. Betaalde gebruikers op de Professionele, Zakelijke Advanced, Enterprise of Onderwijs plannen kunnen de vervaldatum instellen limiet voor hun bestanden te zeven, 30, 60 of zelfs 90 dagen en ze zullen ook in staat om bestanden te delen tot 100GB. Gebruikers met een Dropbox-Plus of Zakelijke Standaard abonnement kunt overzetten tot 2 gb bestanden in een keer zijn ze echter nog steeds dezelfde zeven dagen verstrijken beperken.
Via VentureBeat
Bij gebruik van de nieuwe dienst, de afzender in staat is om toegang te krijgen tot belangrijke statistieken zoals het aantal keer dat er op een link is geklikt en of hoe vaak de bestanden die ze delen zijn gedownload. Met Dropbox Overdracht, gebruikers kunnen ook kiezen voor het downloaden van waarschuwingen wanneer iemand toegang tot hun bestanden, wachtwoorden instellen voor de veiligheid of het instellen van een vervaldatum beperken, zodat een bestand verdwijnt automatisch na een bepaalde periode van tijd.
Dropbox de gedeelde-links-functie stelt gebruikers in staat het verstrijken van grenzen en het wachtwoord voor de beveiliging van hun bestanden, maar deze functie is niet bedoeld voor situaties waarin een eindgebruiker moet in staat zijn om toegang te krijgen tot bestanden die regelmatig wijzigen, terwijl de Overdracht is beter voor één uit te delen.