Gratis Nintendo-Switch of-4K-TV: EE ‘ s telefoon deals zijn de beste die we hebben gezien pre-Zwarte vrijdag

Nou, het is officieel. Voor het tweede jaar op een rij EE heeft zich in het begin te grijpen onze aandacht met een van de beste Black Friday deals voor het evenement ook de aftrap. Vorig jaar is het bieden van een gratis Nintendo Schakelaar op de tafel, maar dit jaar EE heeft de lat hoger gelegd, zodat u om te kiezen tussen de Schakelaar en een gratis 4K-TV.

Bij deze deal opdook nogmaals, wij vreesden dat een paar bargain bin handsets zou worden opgenomen. En hier zijn we dan, met een selectie van de beste telefoon aanbiedingen om uit te kiezen.

Ga direct naar EE om al uw technische freebie opties in volledige

U kunt kiezen uit Samsung, met apparaten, waaronder de Samsung Galaxy A40, A70 en A80 of ga met Huawei, krijgt u toegang tot de Huawei P30-Lite, Huawei P30-Pro of Huawei P Smart. We praten hier dus over de kwaliteit 2019 mobiele telefoons van namen die u kent – en de prijzen starten vanaf € 28, – per maand!

Als je eenmaal hebt besloten welke van de vele opties voor u het beste werkt, alles wat je vervolgens hoeft te doen is kiezen welke van de gratis tech – een 43-inch Toshiba 4K-TV of een Nintendo-Schakelaar (het is een zwaar leven he?!).

Hieronder hebben we afgebroken, alle van uw keuzes voor deze aanbieding met inbegrip van gegevens caps en prijzen, zodat u kunt vinden van de perfecte mobiele telefoon deal voor je.

Huawei telefoon aanbiedingen + gratis Nintendo-Switch of-4K-TV

Samsung telefoon aanbiedingen + gratis Nintendo-Switch of-4K-TV

Waarom zou ik mijn volgende telefoon deal op EE?

EE is in het verenigd koninkrijk snelste netwerk en dat feit alleen al heeft getrokken veel steun voor hun opdrachten, het is gestaag uitgegroeid tot de meest populaire netwerk in het verenigd koninkrijk. U zult ook merken dat het vaak heeft een aantal van de beste telefoon aanbiedingen die er op bijna elke nieuwe telefoon.

EE biedt ook een weinig prikkels om haar klanten dat zoet de deal. U kunt voor zes maanden gratis Apple Muziek wanneer u betaalt maandelijks met EE en de mogelijkheid om via Wifi te bellen als je gewoon niet kan vinden signaal overal.