House of Marley koptelefoon: alles te weten over de eco-vriendelijke audio-merk

House of Marley Geen Grenzen draagbare luidspreker review

Elk product varieert, maar u zult merken dat de meeste Huis van Marley producten sport een opvallende bamboe design met een rubberen of metalen accenten. Maar heb je ooit overwogen de milieu-impact van je splinternieuwe blikjes? Het is iets dat audio van het merk House of Marley zeer serieus neemt inderdaad, het gebruik van duurzame materialen in de over-ear-hoofdtelefoons, waar draadloze earbuds, draagbare luidsprekersen draaitafels.

Wat is het Huis van Marley?

Huis van Marley ‘ s Positieve Vibraties koptelefoon muziek maken, eco-vriendelijke
Het is geïnspireerd alles van de goede doelen die het bedrijf ondersteunt om de soort van audio-gadgets die het maakt; in een interview met Adweek, Marley bleek dat het merk de draaitafels komen voort uit een “levenslange passie voor records [dat] gestart vanuit het werken bij zijn vader vinyl met een fabriek in Jamaica als een kind”.

Laatste nieuws: House of Marley lanceert eerste noise-cancelling en draadloze hoofdtelefoons

Een bassy sonic profiel is geweldig voor de versterking van uw lopende prestaties bijvoorbeeld, zodat u het kunt aanpassen aan uw tempo aan het ritme van uw favoriete nummers. Echter, als u op zoek bent naar pure audio fidelity, dan zal u waarschijnlijk niet van de manier waarop deze oordopjes klinken – ze zijn gewoon te warm en bottom-zwaar beroep te doen op hardcore muziekliefhebbers die willen hoor elk detail van hun muziek.

Huis van Marley, het merk staat bekend om zijn duurzame audio gadgets, heeft aangekondigd de Positieve Trilling XL Draadloze hoofdtelefoons.
Om u te helpen een weloverwogen besluit tot aankoop, wij hebben samen deze handige gids voor de eco-bewuste audio-bedrijf, met alles wat u moet weten voordat u kopen een paar van de House of Marley hoofdtelefoon.

House of Marley hoofdtelefoon: wat zijn ze van gemaakt?

Om u te helpen een weloverwogen besluit tot aankoop, wij hebben samen deze handige gids voor de eco-bewuste audio-bedrijf, met alles wat u moet weten voordat u kopen een paar van de House of Marley hoofdtelefoon.

Hoeveel House of Marley hoofdtelefoon kosten?

(Image credit: TechRadar)
Zeker zij, die klinken alsof ze zijn goed voor het milieu, maar zijn ze goed voor uw oren ook?
We hebben deze knoppen waren zeer bassy: of je denkt dat dat een goede zaak of niet hangt af van uw persoonlijke smaak, maar ook wat u van plan bent over het gebruik van uw Huis van Marley hoofdtelefoon voor.

Vandaag de dag is het beste Huis van Marley aanbiedingen

Het nieuwe Huis van Marley product lanceringen

De luidspreker is uitgerust met Chromecast voor multi-room afspelen, en ook dient als een USB power bank voor het opladen van uw telefoon. Het ging over de verkoop in augustus 2019, geprijsd op 9.99 (ongeveer € 150 / AU0).
(Image credit: House of Marley)
Als u uw hoofdtelefoon zo goed voor het milieu als voor uw oren, dan is House of Marley is een grote brand uit te checken.
In termen van audio-kwaliteit, van het merk hoofdtelefoon en luidsprekers zijn ontworpen met de “gladde krachtige bas, verbluffend precieze middentonen, en een energiek high-end”, aldus de website.

Toon Meer Aanbiedingen
Dat de kosten omhoog gaan als je gaat kijken naar tech zoals active noise cancelation en waar is de draadloze verbinding al. Het Bevrijden Lucht echte draadloze oordopjes zijn beschikbaar om te kopen voor 9.99 / £129.99 / AU9.95, terwijl het merk de eerste noise-cancelling hoofdtelefoon, de Exodus ANC zal u terug £200 / AU0 (rond de 0).

Evenals zijn eco-vriendelijk, het unieke gebruik van teruggewonnen materialen betekent dat de producten er aantrekkelijk uitzien, en zal staan onder een zee van zwart en zilver over-ear-hoofdtelefoons en draadloze oordopjes.
Als dat klinkt een beetje prijzig, vergeet niet dat Black Friday en Cyber maandag zijn goede tijden om te pick-up producten zoals die van House of Marley. Vorig jaar zagen we een aantal fantastische Amazon Black Friday deals, met House of Marley producten verminderd over de hele linie – dus het is de moeite waard een oogje op Amazon van mid-November vanaf, toen we verwachten dat het gaat om te beginnen rollen.
Als je ooit gezocht voor audio gadgets als deze online is de kans groot dat je bent gekomen House of Marley – maar zijn de hoofdtelefoon en de luidsprekers goed?

House of Marley beoordelingen

(Image credit: House of Marley)
House of Marley onthulde haar eerste smart speaker op de CES in 2019. De Get Together Mini met Google-Assistent is de nieuwste toevoeging aan het Huis van Marley ‘ s lijn van Bluetooth-luidsprekers, en is gemaakt van bamboe, aluminium (gemakkelijk gerecycled), en de vennootschap Terugspoelen stof (een combinatie van biologisch katoen, hennep en gerecycled plastic).
Als u op zoek bent voor een robuuste Bluetooth speaker voor het reizen, het Huis van Marley Geen Grenzen kunnen worden precies wat u nodig hebt. Het is klein en een plezierige, met een stevig ontwerp en goede levensduur van de batterij.
true wireless earbuds
De hoofdtelefoons, luidsprekers en draaitafels ook gebruik maken van FSC-gecertificeerd hout, recyclebaar aluminium, en is het merk s eigen TERUGSPOELEN stof, die is gemaakt van hergebruikte organische katoen, gerecyclede plastic flessen, en nam de hennep.
In het algemeen, het Huis van Marley in-ear hoofdtelefoon op-oor hoofdtelefoons en draadloze oortelefoons zijn op de goedkopere kant van de schaal, variërend tussen de en 0 (ongeveer £50 tot £115 / AU AU5).
De Geen Grenzen is een grote kleine Bluetooth speaker – duurzaam ontworpen, slimme uitziende, sterk en licht van gewicht. Je niet houden gesprekken met het op elk moment snel, maar het levert geweldig geluid en is zeer redelijk geprijsd.
House of Marley smart luidsprekers duurzame