Microsoft ‘ s Surface Pro 8 kunnen een extra luide speaker bijlage voor een kamervullend geluid

Terwijl de Surface Pro 7 is nog maar net uitgebracht is, lijkt Microsoft werkt hard aan de opvolger van de Surface Pro 8, met een nieuw patent opkomende dat lijkt erop te wijzen dat het bedrijf is op zoek naar het creëren van een bijlage toegevoegd ingebouwde luidsprekers aan de 2-in-1 laptop/tablet hybride.

Het octrooi, die werd gespot door Windows Nieuwste, verschijnt een extra grote luidspreker is ingebouwd in de Type Cover van een Surface Pro-apparaat.

De Type Cover is een randapparaat voor de Surface Pro, die niet alleen betrekking heeft op het scherm wanneer niet in gebruik – om het te beschermen tegen schade, maar werkt ook als een toetsenbord en standaard. Het toevoegen van een ingebouwde luidspreker om de Type Cover zou zijn een handige manier van het verbeteren van de kwaliteit van het geluid van de toekomst Surface Pro apparaten.

A diagram from Microsoft's patent

Een schema van Microsoft patent

(Image credit: Microsoft)

Overwegingen bij het ontwerpen van

Natuurlijk, het zetten van een spreker in de Type Cover brengt een aantal van de ontwerpen uitdagingen – als Microsoft niet wilt om de omslag te omvangrijk, die van invloed zou zijn op het dunne en lichte ontwerp van de Surface Pro.

Volgens het patent, dat heet Uitbreidbaar Behuizing voor Elektronisch Apparaat klankkast, de luidspreker is geplaatst tegenover de display, en kan worden gebruikt in zowel “een gesloten configuratie en een open configuratie, zoals dat in de configuratie openen,” wat betekent dat de extra luidspreker kan worden gebruikt, zelfs wanneer de Surface Pro 8 (of wat de toekomst Surface Pro apparaat lijkt het op) is gesloten.

Microsoft wil voorkomen dat eventuele toekomstige dekking met een ingebouwde luidspreker te dik wordt, door het plaatsen van de luidspreker op een “buitenste oppervlak van de uitbreidbaar behuizing en is georiënteerd, zodat het station magneet gezichten is het interieur van de klankkast, en dus dat de speaker conus gezichten buitenzijde van de klankkast.”

Dit, volgens het octrooi, betekent dat de Surface Pro “winsten behoeve van het versterken van audio via de klankkast zonder toevoeging aanzienlijk op het apparaat volume of waarvoor een extra speaker systeem.”

Terwijl de extra luidspreker mag geen verhoging van de grootte en gewicht van de Type Cover, het zou zeker een impact hebben op de prijs. Microsoft verkoopt de Type Cover afzonderlijk verkrijgbaar. De Type Cover voor de nieuwe Surface Pro X, bijvoorbeeld, de kosten van een forse $269 (£259, AU$429). Als een toekomstige versie bevat tevens een luidspreker, die prijs kon klimmen nog verder.

Toch, voor mensen die gebruik maken van hun Surface Pro apparaten om films te kijken op of het streamen van muziek, het hebben van een extra luidspreker kan een groot verschil maken, het brengen van een grote verbetering als het gaat om geluidskwaliteit in vergelijking met de kleine en blikkerig luidsprekers die zijn ingebouwd in het lichaam van de Surface Pro.