Samsung Galaxy A51 om sport een 48MP quad-camera-instellingen

De grootste verandering komt met de camera ‘ s als de Samsung Galaxy A51 zal de sport een quad-camera-instellingen. Chassis beelden verkregen door 91Mobiles suggereren dat de camera ‘ s worden geplaatst in een L-vormige formatie. De primaire camera zal 48MP sensor, gevolgd door een ultrawide en een telelens. De vierde camera is waarschijnlijk een diepte sensor.
De Samsung Galaxy A50s kwam naar India in September met kleine upgrades via de A50. De A51 zal nog een incrementele update, het toevoegen van een extra camera aan de mix. DroidShout in staat was om zijn handen op meer informatie over het apparaat.

Het is net een paar maanden geleden dat de Samsung Galaxy A50s werd gelanceerd, en we hebben al onze eerste batch van lekken van zijn opvolger, de A51.
(Image credit: 91Mobiles)
Samsung Galaxy A51 chassis met L-vormige uitsparing

Het zal de sport een 6,5-inch Super AMOLED-scherm met een Full HD-resolutie met een Oneindig U inkeping, die zal het huis van de 32MP selfie camera. Intern, de Samsung Galaxy A51 wordt gezegd om te worden aangedreven door de 10nm Exynos 9611 chipset 4 gb RAM. De batterij zal worden beoordeeld op 4.000 mAh.
Samsung Galaxy A51 chassis with L-shaped cutout
Het lek vermeldt ook dat de A51 zal draaien op Samsung ‘ s Een UI 2.0 , gebaseerd op het Android-10, out-of-the-box. Gezien het feit dat Een UI is nog niet publiek beschikbaar op de vlaggenschepen, deze telefoon moet ten minste een paar maanden weg. De Samsung fabriek in Noida heeft blijkbaar ook begonnen met de productie van de Galaxy A51, en mag op de markt komen in het begin van 2020.