Samsung Galaxy S10 Lite design kan hebben zojuist bekend gemaakt

(Image credit: Samsung / AllAboutSamsung)
We horen meer en meer geruchten dat Samsung zou werken aan een Galaxy S10 Lite of Galaxy S11 Lite, maar we hadden eigenlijk niet gezien wat de telefoon kan zien. Dat is, tot nu toe.
Maar terwijl deze telefoon is vergelijkbaar met de andere Galaxy S-modellen maken het een ideale pasvorm voor de Samsung Galaxy S10 Lite, er is geen garantie dat het zo is.

Voor een ding, octrooien vaak niet worden producten, dus dit kan een smartphone ontwerp dat Samsung nooit maakt. En zelfs als een telefoon met dit ontwerp wordt gemaakt, het kan ook iets buiten de Galaxy S reeks.
Met dat in het achterhoofd gingen we met deze schetsen met een serieuze kant van het zout. Maar hopelijk hebben we een beter idee van de Galaxy S10 Lite ontwerp binnenkort, als het (of de Samsung Galaxy S11 Lite) is sterk gerucht, dus we verwachten dat het te breken cover voor lang.

Het ontwerp is ook hier op gespannen voet met een aantal van de specs die we hebben gehoord gerucht voor de Samsung Galaxy S10 Lite, die zijn voorzien van een triple-lens van de camera achteraan en een single-lens van de front-facing één.
Aan de voorzijde is er een dual-lens camera in een punch-gat, en een verder bijna alle-screen design, net als de S10 Plus. Terwijl rond de achterkant is er een dual-lens camera verticaal in de buurt van het centrum, net als de Galaxy S9 Plus. Hoewel met name in tegenstelling tot die telefoon is er geen achter vingerafdruk scanner, suggereert het is waarschijnlijk gebouwd in het scherm.
Een octrooi ingediend door Samsung met de Verenigde Staten bij het Patent and Trademark Office (USPTO) toont een smartphone die eruit ziet als een kruising tussen de Samsung Galaxy S10 Plus en de Galaxy S9 Plus.

Via AllAboutSamsung en SamMobile