Samsung Galaxy S11 camera codename suggereert enorme zoom

Gezien het feit dat de telescopen worden gebruikt voor het zoeken op objecten in de verte, het is een naam die suggereert sterk de camera zal hebben indrukwekkende zoom vaardigheden. De bron niet verstrekken van aanvullende informatie, en evenmin hadden ze geen informatie over de 108MP camera die Samsung is ook gekletst te gebruiken in de Galaxy S11.
Als altijd gingen we met al deze beweringen met een korreltje zout, maar het bewijs van een indrukwekkende zoom lens is zeker groeien, en als Samsung heeft ook een lens met 108 megapixels dan, nou ja, de Galaxy S11 kan de camera van de telefoon te verslaan in 2020.
Ze heeft echter niet suggereren dat meerdere Samsung-telefoons mogelijk starten met deze Hubble-camera in 2020, dus het kan niet alleen worden de Samsung Galaxy S11 bereik krijgt. Spreken van die, was er geen bevestiging of alle Galaxy S11 modellen zou krijgen in deze camera, of gewoon, bijvoorbeeld, de Samsung Galaxy S11 Plus. Hoorden We meer dan eens dat de Samsung Galaxy S11 misschien een camera met 5x optische zoom, en dat is nu op zoek naar steeds meer waarschijnlijk, zoals de camera is blijkbaar de codenaam ‘Hubble’.
Dat is volgens een zogenaamd betrouwbare bron te spreken GalaxyClub, en Hubble is natuurlijk de naam van een beroemde space telescope.
We verwachten dat het land in of rond februari 2020, zodat er niet te veel meer te wachten. In de tussentijd brengen we u alle geloofwaardige lekken en geruchten als en als we ze horen.