Teleurgesteld met de oude Surface Pro 7? Microsoft is innovatiever Surface Pro X is nu te koop

De entry-level 9 vraagprijs krijgt u een hybride met 8GB ram en 128 gb opslag.
Een verdubbeling van de opslag tot 256GB zal u terug ,299 (ja, ouch), en voor de top-end Surface Pro X met 16GB RAM en 512 gb opslag, uw portemonnee lichter wordt gemaakt op de melodie van ,799.
U kunt de tas zelf een Surface Pro X vanaf 9, maar het is niet beschikbaar in andere regio ‘ s zoals Australië of het verenigd koninkrijk nog. Ze krijgt de hybride op November 18 November 19 respectievelijk (geprijsd vanaf € 999 / AU,699).
Dat gezegd hebbende, de levensduur van de batterij is ietwat teleurstellend in vergelijking met de andere ARM-aangedreven Windows 10 machines, en inderdaad niet tot hetzelfde niveau als de voorganger Surface Pro 6. En, we hebben wel zorgen over de prestaties front in onze review, dus alles is niet rooskleurig met de Surface Pro X met alle middelen.
Nog, als u een verlangen naar een echt draagbare Surface Pro apparaat met voldoende vermogen om met het oplossen van uw dagelijkse computertaken, dan kun je nu een stuk van de actie.

X hits the spot?

De Surface Pro X, aan de andere kant, heeft de uitstraling van een moderne hybride met een heel slimme en geraffineerde ontwerp, samen met een voldoende dun profiel (met een even slim randen rond het scherm). Het is zeer draagbaar, heeft een (optioneel) LTE-connectiviteit, en beschikt over een betere levensduur van de batterij dan de Surface Pro 7.
Ook kunnen deze prijzen niet eens het 9 (£259, AU9) Type Cover, inclusief de Surface-Pen Slim dat opgeborgen en kosten binnen – dubbele ouch.
Terug op de grote Oppervlakte introductie-evenement, voor ons voelde bijna als Microsoft had het te druk met zich te concentreren op de Surface Pro X (en Oppervlak Neo) om echt moeite met de Surface Pro 7, die niet veel aandacht in alle – afgezien van een CPU upgrade en een langverwachte USB-C-port – en nu begint er op te lijken redelijk gedateerd met die dikke randen.
Microsoft ‘s Surface Pro X is nu te koop bij de firma’ s online store, geven van mensen die waren teleurgesteld met de Surface Pro 7 – en het ontbreken van een echte vooruitgang – een nieuwe veel frisser schijnbare optie voor een tablet met een afneembaar toetsenbord.