Telstra is de verkoop van de 512 GB Samsung Galaxy S10 Plus voor minder dan de 128-gb model

Met de lancering van de Samsung Galaxy S10 5G, de Galaxy S10 Plus heeft gezien een paar prijsdalingen op bepaalde plaatsen, maar we vinden het nog steeds een van de beste telefoons die beschikbaar zijn op de Australische markt nu.
Telstra ‘s nieuwste aanbod is zeker de beste die we hebben gezien op deze killer handset zo ver, en dankzij de telco’ s nieuwe contract systeem, u kunt zich aanmelden voor een maand-tot-maand-plan en vertrekt wanneer u maar wilt – je zult gewoon moeten betalen, de resterende kosten van de handset zelf.
Zolang de voorraad strekt, Telstra is het nemen van AU2 uit de 512 GB versie van de Samsung Galaxy S10 Plus, waardoor het af tot AU,488, dat is nog minder dan de kosten van de 128-gb model van de handset (ter waarde van AU,512).
Op de top van deze, tot 25 November, krijg je een bonus paar van de Samsung Galaxy Toppen (ter waarde van AU9) wanneer u zich aanmeldt voor een Telstra plan met deze 512GB Galaxy S10 Plus handset. Je moet je bezoek aan de pagina registratie op Samsung site te verlossen van uw aanbod voor de Galaxy Toppen, dat wel.
Nu dat Telstra heeft zowel twee – en drie-jaar plan opties, dit werkt naar een AU opslaan als op een van 24 maanden terugbetaling plan, of AU per maand bij betalen het uit meer dan 36 maanden in de plaats.

Samsung Galaxy S10 Plus 512 GB – 24 maand

Samsung Galaxy S10 Plus 512 GB – 36 maand