De beste smartphones van Chinese bedrijven in India

De concurrentie om de heerschappij in de Indische smartphone-markt is het over en Chinese bedrijven zijn met succes zich gevestigd in de Indiase markt. De vorige marktleider Samsung heeft al een achterstand, Xiaomi voor meer dan twee jaar nu.

Afgezien van de twee reuzen gaan head-to-head, Oppo en Vivo behoren ook tot de top vijf merken in India. OnePlusheeft ook een trouwe aanhang in India, met zijn smartphones de leiding van de wedstrijd in de premium smartphone categorie, het verslaan van de wil van de iPhone en de Galaxy vlaggenschepen.

In deze lijst, hebben wij een kam door alle opties in de markt, zodat je keuzes kunt maken in alle prijs punten met gevarieerde functies. Sommige telefoons zijn bedoeld voor selfie liefhebbers, terwijl anderen zijn voor de fans van Stock Android. Ofwel welke weg, vindt u een telefoon die zinvol is voor u.

(Image credit: de Toekomst)

Xiaomi Redmi K20 Pro

Gewicht: 191g | Afmetingen: 156.7 x 74.3 x 8,8 mm | OS: Android-9-Taart met MIUI 10 op de top | Scherm grootte: 6.39 inches | Resolutie: 1080 x 2340 | CPU: core Snapdragon 855 SoC | RAM: 6GB/8GB | Opslag: 128GB/256GB | Batterij: van 4.000 mAh | camera Achterzijde: 48MP + 8MP + 13MP | camera Voorkant: 20MP