Dit Netflix comedy special laat je “overslaan” de Bazuin grappen

Seth Meyers’ nieuwe Netflix standup speciale Lobby Baby kan blijken te zijn controversiële – niet noodzakelijk omwille van de komiek het materiaal, maar het feit dat u kunt overslaan van bepaalde delen van het.

De gefilmd Lobby Baby set bevat grappen over de huidige Amerikaanse president, Donald Trump, die de kijkers zullen gewoon kunnen overslaan, als ze niet willen horen.

Terwijl de opname lijkt een gijp in echo chambers en de terughoudendheid van de demografie te horen adviezen zij het niet eens zijn met iets dat nog verergerd door de manier waarop digitale algoritmen hebben de neiging om pastoor gelijkgestemde inhoud voor ons – de mogelijkheid van Netflix om dit toe te voegen als een one-off functie is eigenlijk heel ingrijpend is voor een TV-streaming service.

Netflix, over te slaan, en de ervaring van de gebruiker

We hebben al veel gehoord over Netflix testen uit controversieel heeft in de afgelopen weken het meest opvallend is een snellere weergave optie om te consumeren die zoete televisie-inhoud efficiënter, zelfs als het heel veel niet wat de maker heeft bedoeld.

De veel gehypte Zwarte Spiegel aflevering Bandersnatch, te, weten te bakken in een enorm ingewikkelde vertakkingen verhaal, dat gebruikt viewer op input om het verhaal in een bepaalde richting, en het is duidelijk dat Netflix is zowel bereid en in staat te zijn het bekijken van interactie en nieuwe en spannende manieren.

Meyers heeft zelf gezegd dat hij niet verwacht dat mensen om de knop te gebruiken, zeggen dat “ik denk dat, kijk, soms in een chique restaurant zij peterselie op je bord en je denkt, nou, dat is een mooi tintje, maar je bent niet van plan om te eten de peterselie” (via CNN).

Als er iets wordt verteld dat u kunt overslaan kan je beter zien wat je zou kunnen missen. Het is over, hoewel, dat de technologische mogelijkheden nu gebakken in Netflix-interface kan worden gebruikt om content aan te passen aan een microscopisch niveau in de toekomst.

Waarom niet een komedie set met geheel verschillende punchlines, afhankelijk van de politieke kleur van uw profiel? Of een content filter verwijdert de lewder grappen van een routine plaats van het verwijderen van het hele ding van een kind profiel?

Waar Netflix eindigt met het innemen van deze functies, die we zeker verwachten te horen dat er meer van hen in de nabije toekomst. Voor nu, kunt u kijken naar de trailer voor de Lobby van de Baby – die landt op Netflix November 5 – onder.