Walmart heeft Samsung ‘ s entry-level Q60 QLED TV te koop voor onder de $700

Als Samsung blies je weg met QLED de prestaties alleen stonewall u op de prijs, je bent in geluk, Walmart heeft een ‘killer’ deal op de nieuwe Samsung Q60 QLED.

De deal, die begint vandaag, ziet de 55-inch versie van de Samsung entry-level QLED set verkrijgbaar voor $699 – down van de normale $1,199 sticker prijs.

Ondanks het feit dat Samsung ‘s entry-level model, de Q60 is nog steeds de verpakking voor de overgrote meerderheid van de tech-je zou vinden op de high-end Tv’ s zoals 4K-resolutie, HDR10 ondersteuning, de laatste Tizen OS, Ambient-Modus en de Samsung TV Plus-service.

Samsung 55in QN55Q60R (2019) $1,199 $698 bij Walmart
Bespaar $500 met deze pre-Black Friday deal op de Samsung Q60 QLED TV (regelmatig geprijsd op $1,199). Met een 120Hz refresh rate (MotionRate 240), Real Game Enhancer en AI Geluid, het is een rock-solid set voor iedereen die wil QLED prestaties op een begroting.Bekijk De Deal

Onze review van de TV vraagt aandacht voor het gebruik van edge-lit Led ‘ s verlichten het scherm – een beetje van een teleurstelling vergeleken met de Q70 die gebruik maakt van direct-lit – verlichting- maar geeft een shout out naar de lage prijs van de TV en de uitstekende 4K HDR prestaties.

Zonder twijfel is dit een van de beste deals die we nog niet te zien op de Q60, en het geeft ons hoop dat Samsung en haar retail partners zoals Walmart, Best Buy, Amazon en anderen leveren een diepe kortingen voor modellen hoger in het bereik (zoals de bekroonde Samsung Q90!) als Zwarte vrijdag officieel van start.