Wat doet de digitale transformatie eruit in 2020

Afgezien van chatbots (die hebben de neiging om de meeste aandacht krijgen), er is geen twijfel dat de kunstmatige intelligentie van start inbreuk te maken naar andere gebieden van het bedrijf. De trend hier is dat de AI zal uitbreiden op een manier die heel verrassend, weergegeven in de boekhouding apps, logistiek programma ‘ s, en zelfs met kiosken gebruiken we bij de ingang aan de voorzijde van een gebouw.
Voor bedrijven proberen te houden met technologie, kan het worden als het kijken in een kristallen bol. De plannen die je nu neemt, en de producten en diensten die u los in de toekomst zowel sterk afhangen van hoe het digitale landschap verandert. Miss een trend in de technologie, zoals 5G-netwerken of chatbots, en uw bedrijf kan worden achtergelaten.
In 2019, bedrijven zagen 5G debuteerde in de grote steden en het werd een echte, legitieme technologie die wordt weergegeven op de telefoon van de eindgebruiker, als bedrijven als Verizon omgedraaid “on” te schakelen en de snellere, meer betrouwbare standaard beschikbaar. (Ten minste om Android-gebruikers; de Apple iPhone zal zeer laat aan de 5G launch party.)

1. De Wi-Fi-expansie blijft

Zoals iedereen die heeft onderzoek gedaan naar de 5G landschap kent, deze sprong voorwaarts voor de mobiele industrie is niet alleen over de hogere snelheden. 5G is veel betrouwbaarder vooral in drukke gebieden. De mobiele technologie is gebouwd voor digitale transformatie, omdat het kan omgaan met extreme niveaus van het verkeer zonder last te hebben van vertragingen of drop-outs.
Ondernemingen zijn bezorgd over privacy, maar in 2020 zal hopelijk blijven de trend van de werkelijke inspanningen en veranderingen die worden gemaakt om het probleem te verhelpen. Zoals u wellicht weet, is in de U. S er is een presidentiële verkiezing die werd gehinderd in 2016 door sociale media ‘bots’ die in staat waren om het vastleggen van persoonlijke gegevens en diervoeders die informatie in politieke campagnes.

  • Lees onze review over de Xerox VersaLink C405 hier
  • Lees onze review over de Xerox VersaLink C500DN hier

2. Chatbots meer conversatie

Echter, dit is ook een voordeel voor het bedrijf zelf, het beveiligen van systemen en interfaces. Data-inbreuken zijn op de stijging jaar na jaar, maar biometrie zal blijven verbeteren en steeds vaker voor alle apparaten die worden gebruikt in een zakelijke omgeving.
Dit is een reden waarom het zo belangrijk is om bij te houden van de digitale transformatie trends op de horizon, omdat deze kunnen invloed hebben op de plannen die u vandaag de dag maken en u voor te bereiden op hoe ons bedrijf veranderen, ontwikkelen en uitbreiden. Social media analytics uitgegroeid tot een normaal onderdeel van de communicatie strategie voor de meeste bedrijven vandaag de dag, met tools zoals SocialFlow en Sprout Social integraal als een bedrijf wil begrijpen betrokkenheid van gebruikers op sociale media platformen zoals Facebook en Twitter. De belangrijkste vraag die bedrijven vragen is over per-seat kosten voor deze instrumenten, die steeds AI-gedreven, nuttig voor beleidsmakers, en de alomtegenwoordige.
Wi-Fi-6 belooft ook veel sneller, die moeten helpen bij het inluiden van een nieuw tijdperk van wijdverbreide video-streaming in het bedrijfsleven en in het huis. We staan op de vooravond van 4K en zelfs 8K video in opkomst als niet aan de zijlijn, of een nevenactiviteit van de bekende 1080p video resolutie, maar veel vaker voor high-end videoconferencing gebruiken in presentaties, en in elk aspect van het bedrijfsleven.

4. 5G wordt levensvatbare

Zakelijke leiders in de Informatie Technologie en dan weten dat er een tweede golf van chatbots op de horizon. Vandaag is het niveau van de verwerking van natuurlijke taal is goed, maar niet geweldig, als robots, zoals Amazon Alexa en Google-Assistent kunt praten wat, dus als je een vraag stelt over het weer, dan is de vraag “wat te denken van volgende week” de bot weet je nog aan het praten over het weer.
Het is moeilijk om te voorspellen hoe de AI zal binnenvallen in alle aspecten van de business, maar het is een gegeven dat dit zal gebeuren op manieren die we niet verwachten dat – zoals project management of human resources, of op websites die worden gebruikt voor de klantenservice – het begeleiden van klanten met de ondersteuning proces op een manier die lijkt in hoge mate geautomatiseerd en moeilijk te onderscheiden van een menselijke technicus.

5. Kunstmatige Intelligentie verbetert

In 2020 is een nieuwe trend ontstaan: Lagere kosten analytics. We hebben gezien dat de trend al in 2019 met add-ons als Buffer te Analyseren die een low-cost platform voor social media analytics, en met nieuwe tools zoals Agorapulse, die heeft de mogelijkheid om het volgen en analyseren van gesprekken, opmerkingen en reacties op social media-berichten van een bedrijf.
In 2020 van de persoonlijke levenssfeer zal tot ver buiten de politiek, maar het gebied van de veiligheid zit niet stil. De nieuwe forensische technologieën zullen ontstaan, waaronder die voor gezichtsherkenning en in andere gebieden van biometrie te helpen met het verifiëren van de identiteit van de natuurlijke personen, maar ook voor hen veilig te houden en veilig.

6. Privacy maakt een triomfantelijke terugkeer

Het spreken van de bescherming van de identiteit van personen: in 2020 moet een digitale transformatie plaatsvindt in biometrie in termen van het beschermen van onze apparaten en systemen van hackers op manieren die we nog niet eerder gezien. Een recente trend in veiligheid heeft te maken met hoe we inloggen op een computer en printers, met een beroep op gezichtsherkenning of een vingerafdruk. De technologie verbetert zodanig dat het is sneller, betrouwbaarder en veiliger is voor de eindgebruiker.
Een trend voort te zetten in 2020, dat is al begonnen met de opkomst van snellere, meer betrouwbare Wi-Fi. Dit is grotendeels te danken aan de goedgekeurde Wi-Fi-6-norm, als na maanden en jaren van wikken en wegen, de industrie vestigde zich op een standaard die verbetert op 802.11 ac, want hoe goed het werkt in drukke gebieden zoals de stadions, de binnenkant van de grote bedrijven en openbare evenementen.

7. Biometrie vooraf nog verder

Gelukkig, de grote trends in digitale transformatie zijn niet te moeilijk om te volgen, als ze al begonnen om de impact van zaken en zal dit blijven doen in 2020. We laten u de trends met de grootste verandering op uw bedrijf.
Dat we veel weten. In 2020, bots gaan een aantal stappen verder in termen van intelligentie niveau. Tegen het einde van 2020, gebruikers kunnen vragen een bot te betrekken bij een gesprek over politiek. De gebruiker zou kunnen beginnen door vragen te stellen in verband met politieke trends en nieuws, maar de kennis zal leiden gesprekken met meer statistieken, nuttige anekdotes, en zelfs grappige terzijdes. Kortom, bots zal fungeren meer als mensen in hoe ze praten en op te pikken onderwerpen.