We vinden de goedkoopste 32in monitor in de wereld en het is enorm

Als je kamer en extra budget, zouden we nog steeds stel het Element 40″ 4K monitor voor iets minder dan 0 bij Walmart.
Terwijl niet iedereen heeft behoefte aan een 40-inch 4K monitor voor hun bedrijf, zoals we hebben onlangs gedekt, er is nog steeds een goede waarde te hebben als je iets wilt wat compacter.
Het heeft zelfs een VGA-aansluiting, ideaal voor legacy-systemen, en een USB-poort die het biedt tot 2,5 W. al met Al, is dit een geweldige interactieve display voor winkel of een monitor voor security systemen op een koopje.

Breedbeeld

Je hoeft niet daadwerkelijk een stand als u in staat zullen zijn om aan de muur monteert dankzij de VESA-beugel. Het is niet bijzonder dun (who cares tegen deze prijs), maar is verrassend goed uitgerust in termen van connectiviteit optie. Blijf uw verwachtingen in te checken.
Er is een hoofdtelefoonaansluiting, een audio-in, een optische SPDIF-aansluiting, een volledige reeks van composiet/component-poorten, drie HDMI-poorten met één van hen de ondersteuning voor MHL – wat betekent dat je moet in staat zijn om de stekker in compatibele smartphones.
Als uw bureau is kleiner, kunt u in plaats daarvan wilt gaan voor een full HD monitor deze Scepter X325BV van Walmart. Op 8 met gratis levering aan de VS, het is slechts iets duurder is dan full HD scherm een kwart van de grootte – dit is een 31.5-inch LED-scherm.
Het verkrijgen van de juiste hoeveelheid van de zichtbaarheid kan de sleutel zijn voor veel werknemers vandaag de dag, vooral als je het beheren van meerdere documenten of dashboards.