Xiaomi Horloge Pro-naam-gevallen vooruit op de lancering van Mi Kijken, Mi CC9 Pro & Mi TV 5

(Image credit: Weibo)
Hoewel, GizChina heeft een screengrab van de post met hun rapport waarin staat dat de Xiaomi Mi Horloge Pro is in ontwikkeling, wat betekent dat het nog tijd is voordat we zien dat het bedrijf een officiële aankondiging van de Pro-variant van de smartwatch.
Wat is er interessant aan deze ontwikkeling is dat het rapport noemt een ronde wijzerplaat voor de Mi Horloge Pro is een afwijking van de reguliere Mi Horloge design. De laatste is griezelig vergelijkbaar met de Apple-Horloge gelijk met een kroon aan de rechterkant.
Volgens de teasers vrijgegeven van Xiaomi, de Mi Horloge is gemaakt van roestvrij staal met een kroon op het recht rand en de weergave bedekt met Saffier Glas. De smartwatch zal naar verwachting worden aangedreven door een Qualcomm Snapdragon Dragen 2500 chip met ondersteuning voor e-SIM, NFC en GPS.
Nu, voor de eerste keer, we zijn op de hoogte van een Mi Horloge Pro die rustig onder de radar gebleven tot nu toe. Op de microblogging-platform Weibo, de Xiaomi Horloge Pro is naam-gevallen door een populaire leakster, die sindsdien heeft verwijderd van deze post.

De reguliere Mi Horloge dat gaat lanceren in een paar uur van nu wordt verwacht te zijn geprijsd onder de 0 (~ Rs van 10.000).
De Mi Horloge zal het uitvoeren van een aangepaste MIUI op basis van Google Dragen OS, en zijn app-winkel met een veel ondersteunde apps zoals google maps. We zullen meer weten over de Xiaomi Mi Kijken als we in de buurt van de start binnenkort.

Als voor de verschillen die maken dat het een Pro smartwatch, er zijn geruchten over een hobbel in capaciteit van de batterij, geheugen, en zelfs een krachtige chipset. Het lek vermeldt ook dat de Mi Horloge Pro zal worden geprijsd op 1299 CNY, die ongeveer rond de 5/ Rs 13,000.
Xiaomi is gearing up te introduceren, voor het eerst een smartwatch op een evenement in China, naast de Mi CC9 Pro en Mi TV 5. Terwijl de speculaties zijn schering en inslag over de kenmerken van deze producten, Xiaomi zelf heeft gedaan rondes van sociale media, plagen ons mensen over de aanstaande van start.
En terwijl het bedrijf wordt vaak aangeduid als de ‘Appel van China’, het heeft een aantal grote verbeteringen in de Android-smartphone ruimte. Niet te vermelden dat het onder de top van de smartphone-producenten in India, die de budget en mid-range segment voor een tijdje nu.