Xiaomi Mi Horloge onthuld met LTE en Dragen OS – maar we weten niet of je kan het kopen nog

Zoals verwacht, Xiaomi heeft aangekondigd de eerste smartwatch en het heet de Mi Kijken. Het markeert Xiaomi ‘ s toetreding tot de smartwatch categorie na het succes met uw fitness kan bijhouden apparaten zoals de Xiaomi Mi-Band 4.

De Mi-Horloge heeft tot nu toe alleen bevestigd voor China, maar vaak Xiaomi introduceert producten in de thuismarkt, daarna brengen ze naar andere locaties over de hele wereld.

Het apparaat zal draaien Google ‘s Dragen OS software, maar Xiaomi’ s aanpak is een beetje anders dan zijn concurrenten. Het is niet alleen het maken van de hardware-platform, maar het is ook het ontwerpen van een verschillende huid, dat gaat over de top van Slijtage OS te veel veranderen aan het design.

Het heet MIUI Voor het Kijken en het is een heel andere visuele aanpak voor het standaard uiterlijk van Slijtage OS. Meer dan 40 belangrijke Chinese apps zijn ook specifiek ontworpen voor de Mi Kijken, zoals de TikTok, Nio en QQ Messenger. Xiaomi is XiaoAI assistent is ook geïntegreerd in de ervaring.

(Image credit: Xiaomi)

De hardware op de voorkant, de Mi Horloge volgt een ontwerp doet denken aan het Apple-Horloge met een vierkante body met afgeronde randen langs met een kroon en een knop aan de rechterkant.

Het heeft een 1.78-inch AMOLED-scherm met een gehard gebogen glas op de top. Er is een microfoon aan beide zijden, en een luidspreker op de linker met het laden van pins en een hartslag monitor zit aan de achterkant van het horloge. De behuizing is gemaakt van een aluminium legering met een mat afwerking en is uitgerust met tal van verwisselbare horlogebandjes.

De Mi Horloge wordt aangedreven door de Snapdragon Dragen 3100 4G chipset en deze maakt gebruik van vier Cortex A7 cores geklokt op 1,2 GHz. Het is gekoppeld met een 570mAh batterij, Xiaomi zegt moet de laatste 36 uur op een enkele lading.

(Image credit: Xiaomi)

De Mi Horloge is ook 4G in staat door gebruik te maken van een eSIM blijven alle functies van de telefoon zonder actief te worden aangesloten aan uw smartphone.

Andere functies zoals WiFi, GPS, NFC voor betalingen in China), Bluetooth, en de hartslag zijn allemaal inbegrepen. Andere fitness-gerichte functies zijn bloed, zuurstof, slaap-tracking, lichaam energie het bewaken van en het apparaat is ook waterbestendig is om te zwemmen.

Hoeveel zal het kosten?

Mi Watch exclusive edition

Mi Bekijk exclusieve editie

(Image credit: Xiaomi)

In ware Xiaomi mode, de Mi Horloge is bijzonder scherp geprijsd op slechts CNY 1,299 in China (over Rs en 13.000, £150, $190, AU$270), en zal gaan over de verkoop in het land op 11 November.

We momenteel niet weten wanneer we zullen zien dat het apparaat lancering in andere landen.

Er is een meer premium variant van de smartwatch en die is voorzien van een saffierglas, roestvrij stalen behuizing en een metalen band. De exclusive edition is geprijsd op CNY 1,999 (over Rs 20.000, met £220, $290, AU$410) en zal gaan over de verkoop op een bepaald punt in December.