£600 uit de Sony TL8 is een ‘Goedkope’ OLED-TV pre-Zwarte vrijdag koopje

OLED-Tv ‘ s komen meestal op een premie, en als een merk stelt hun waarde behouden, meer dan anderen, de Sony. Het is dus een welkom pre-Zwarte vrijdag verrassing om te zien dat de Sony TL8 4K OLED-TELEVISIE, een van de high-end OLED-sets, het krijgen van een aanzienlijke prijsverlaging.

Zowel de 65-inch en 55-inch Sony TL8 OLED-Tv ‘ s zijn afgeprijsd op John Lewis op het moment, die een £600 besparing op het grotere model en een £500 besparing op de 55-inch scherm:

Dus wat doet die tas? De 4K-sets maken gebruik van de luxe OLED panel-technologie, wat leidt tot een beter zwart niveaus, en echt profiteren van de donker-licht contrast op dat HDR-technologie biedt.

Gebruik te maken van de X1 Extreme 4K HDR-processor en 4K X-Reality Pro-upscaling, het zal zelfs standaard definition-bronnen eruit zien alsof ze zijn 4K-ready, terwijl Sony ‘ s Akoestische Oppervlak Audio systeem maakt gebruik van het scherm zich tot het leveren van audio -, voor een meer robuust geluid dan flatscreen-panelen meestal te bereiken. Op de top van dat, het is draaien op Google ‘ s Android TV platform waardoor stem gecontroleerd door middel van de Google-Assistent en waardoor het een centrale controle-punt voor al uw andere smart home-gadgets.

De deal op de 55-inch versie ook lijkt te zijn wordt de prijs-geëvenaard door Currys, ook. Dus als je hebt een voorkeur voor de winkel in kwestie (of een gift cards verzamelen van stof), u kunt het er ook.

Bedenk echter dat John Lewis is een echt robuuste garantie, dus als er iets zou mis gaan met de Sony TL8 stelt hier vermeld, John Lewis is moeilijk te verslaan als het gaat om klantenservice.