AirPods Pro krijgen hun eerste korting voor Black Friday, ondanks de verkoop in de meeste winkels

Amazon is echt niet te rommelen. November is hier en de Apple AirPods Pro prijs heeft ontvangen voor de eerste aanzienlijke korting ondanks dat het uitverkocht is bij de meeste online retailers. Wie zegt dat je moet wachten voor de Black Friday aanbiedingen?

Amazon heeft nog maar net de voorraad weer in, maar het klopte $15 uit de AirPods Pro betekenis van de nieuwe noise-cancelling hoofdtelefoons zijn beschikbaar voor slechts $234.99. We zouden verbaasd zijn als deze nog in voorraad als u dit leest in alle eerlijkheid – serieus als dat de prijs voor u werkt, moet u opschieten.

Maar als je behoefte hebben aan een beetje extra overtuigend, ga dan naar onze AirPods Pro review.

Apple AirPods Pro | $249.99 $234.99 bij Amazon
De nieuwe AirPods Pro zijn ongelooflijk populair al en we zijn niet verbaasd gezien hoe snel-Amerika is de standaard AirPods de meest populaire hoofdtelefoon in het land. En nu zijn ze eindelijk gekomen met noise-cancelling functies. Het draadloos opladen geval wordt standaard geleverd met alle AirPods Pro ook.
Bekijk De Deal

“Maar moet ik wachten tot Black Friday”, zeg je? Het is een reële punt en om eerlijk te zijn, zouden we zijn erg verrast om te zien $15 komen uit de AirPods Pro tijdens het grote evenement na Thanksgiving zoals het is. Waarom? Wanneer de oorspronkelijke AirPods werden uitgebracht, de grootste korting die we zagen was…$7.

Dus ja, dit is vrij bijzonder, maar op hetzelfde moment, hoofdtelefoon prijzen zijn in een veel concurrerender ruimte dan waren ze terug bij de oudere AirPods gelanceerd. Sony en Bose zal worden gedecimeerd hun winstmarges op Black Friday en Cyber maandag om te concurreren met Apple, dus de prijzen kon gaan zelfs nog lager. Als je hedging je inzet, zorg ervoor dat een oogje houden op onze speciale AirPods Black Friday gids voor de beste prijzen op ieder model, of als je de noise-cancelling, dan is onze AirPods Pro prijzen en aanbiedingen pagina een pagina om te kijken.