Amazon Black Friday voorbeeld: aanbiedingen op de Echo-Stip -, Brand-TV-Stick en meer

Net voor de aankomende Black Friday verkoop, Amazon is het vieren van Alexa ‘ s verjaardag met aanbiedingen op de best verkochte apparaten. Je kunt het vinden van tijdelijke kortingen op Alexa geschikte luidsprekers, streaming-apparaten, smart home bundels, en meer.

Amazon ‘ s top Alexa deals zijn de best verkopende 3e generatie Echo-Stip te koop voor $29.99, de 4K Vuur TV stick te koop voor $39.99, en de alle-nieuwe Echo laten een 5 te koop voor $59.99. U kunt ook het vinden van deals voor smart home bundels die paar de Echo-Stip compatibel met smart-apparaten, zodat u kunt uw stem gebruiken om te controleren uw verlichting en TV.

Deze kortingen zijn alleen geldig voor vandaag vieren Amazon Alexa ‘ s 5e verjaardag. Dit is niet alleen een uitstekende gelegenheid om te zoeken naar een zoete deal op een Amazon-apparaat, maar het is ook een kans om te winkelen kortingen voor de waanzin van Amazon ‘ s Black Friday verkoop officieel begint.

Amazon apparaat deals:

Echo Input $34.99 $19.99 bij Amazon
Voor de Echo Input te koop bij Amazon voor slechts $19.99. De Echo-Ingang brengt Alexa naar uw eigen luidspreker zodat je kan streamen Amazon Muziek, Apple, Muziek, Spotify en meer volledig hands-free.
Bekijk De Deal

Echo Toon 5 $89.99 $59.99 bij Amazon
Voor een beperkte tijd, kunt u de alle-nieuwe Echo laten een 5 te koop voor slechts $59.99 bij Amazon. De smart display verbindt met Alexa tonen van films en TV-shows, video-oproepen, check het weer en meer volledig hands-free.
Bekijk De Deal

Winkel andere betrekking op onze Amazon Black Friday deals gids.

Meer informatie over het in November de verkoop evenement met onze gids op Black Friday het jaar 2019.

Als u geïnteresseerd bent in Walmart ‘ s pre-Zwart verkoop ook hebben we een roundup van de beste Walmart Black Friday 2019 aanbiedingen die er nu gebeurt.