Amazon Echo Toppen snel kon bijhouden van uw lopende prestaties

CNBC ‘ s Todd Haselton gevonden dat hij in staat was te volgen zijn stappen na het zeggen van “Alexa, start een training” – zo ver, lijkt dit de enige fitness functionaliteit beschikbaar, wat suggereert dat deze functie is nog in de testfase.
(Image credit: de Toekomst)
Terwijl Amazon is nog niet gereageerd op de verschijning van deze fitness kenmerken, zouden we niet geheel verbaasd als de Echo Toppen waren in staat om te verdubbelen als een paar van het runnen van een hoofdtelefoon.

Immers, de opname van biometrische sensoren was een van de grootste geruchten functies rondom de Echo Knoppen voor hun lancering in oktober; dit is ook waar van de AirPods Pro, die onlangs gelanceerd zonder de ingebouwde hartslagmeter waren we op hopen.
Fitness kan bijhouden zou een nuttige aanvulling op de Echo Toppen, en gezien hun IPX4 zweet weerstand beoordeling er is geen reden waarom ze niet kon worden gebruikt voor de soundtrack van de training.

Een nieuwe running bud?

Via De Rand
Naast één-upping de AirPods Pro, het zou ook de Knoppen los van de concurrenten zoals de Sony WF-1000XM3 Draadloze Oordopjes en de Powerbeats Pro – hoewel er nog geen commentaar van Amazon, of de Echo Toppen’ geschiktheid heeft tot wasdom komen valt nog te bezien.
Amazon ‘ s eerste echte draadloze oordopjes, de Echo Toppen, kan verdubbelen als een fitness-tracker en u helpen bij het bewaken van uw lopende prestaties – dat is als een nieuwe Fitness-sectie in de Alexa-app is iets te gaan.
Amazon Echo Buds
Gespot door CNBC, het nieuwe gedeelte bevat de optie voor het bijhouden van een training, een fitness-profiel (die in dit stadium alleen een ruimte om de input van uw hoogte), en een rubriek Trainingen. Later, op De Rand bevestigde ook het bestaan van de Fitness-afdeling.