Apple Horloge te koop bij Walmart: pre-Black Friday deals op het Apple-Horloge 3 en 4

Thanksgiving is net om de hoek en dat betekent dat de langverwachte Black Friday sale is bijna hier. Sommige retailers zijn van het krijgen van een head start met een early access deals, zoals de Walmart Black Friday sale die er nu gebeurt. Vindt u enorme kortingen op populaire vakantie geschenken die het best verkochte Apple-Horloge. Voor een beperkte tijd, Walmart heeft Apple Horloge-Serie 3 te koop voor $189. Dat is een $90 korting en de laagste prijs die we hebben gezien voor de smartwatch. Walmart heeft ook het Apple-Horloge 4 met mobiele koop voor $429.

Het Apple-Horloge 3 bevat de GPS-technologie en tracks populaire trainingen zoals hardlopen, yoga en fietsen, en de verbrande calorieën. De waterdichte smartwatch biedt ook de hartslag en zal u op de hoogte wanneer een ongewoon hoge of lage hartslag wordt gedetecteerd.

De Apple Horloge 4 biedt dezelfde gezondheids-en fitness voordelen van de Serie van 3, maar bevat ook een ingebouwde ECG en val detectie. De smartwatch ook biedt een 30% groter scherm waardoor het makkelijker wordt om te zien gezondheid statistieken en meldingen. Zowel Apple Horloges bieden een 18-uur batterij leven en zijn inclusief basic smartwatch functies, zoals de mogelijkheid om te bellen, berichten te verzenden en ontvangen meldingen.

Dit is een fantastische gelegenheid om niet alleen de score van een korting op de smartwatch, maar ook een voorsprong te krijgen op uw vakantie winkelen. We weten niet hoe lang Walmart zal het Apple-Horloge 3 en 4 op de verkoop, dus je moet snel handelen voordat ze weg zijn.

Apple-Horloge 3 aanbiedingen:

Apple Horloge 4 aanbiedingen:

Blijf up-to-date met de nieuwste kortingen met onze gids naar de beste Black Friday Apple Horloge aanbiedingen van 2019.

Ontdek meer Apple horloge verkopen met de beste goedkope Apple Horloge prijzen en aanbiedingen die er momenteel beschikbaar zijn.