Apple ‘ s iOS 13.3 public beta is hier vast een aantal vervelende problemen met uw iPhone

Apple heeft zojuist iOS 13.2 aan het einde van oktober, maar nu al vooruit met wat is de volgende stap. Het bedrijf is net gestart met de publieke beta build van iOS 13.3, en het komt met een aantal verbeteringen van de prestaties en twee nieuwe instellingen, 9to5Mac meldt.

De iOS-13.3 beta verschijnt om enkele van de iOS-13 problemen die we hadden toen we vinden het RAM-management om het doden van onze achtergrond apps, hoewel het nog te bezien in welke mate en hoe wijd de correctie van toepassing is.

Een eerder aangekondigde functie is ook eindelijk. Apple is de Communicatie Beperkt instrument is nu in het Scherm de Tijd. Dit zal u toelaten de gestelde termijnen op basis van contacten in de telefoon. Dus, u kon houden uw kinderen van contact met bepaalde mensen, wanneer ze moeten worden met het maken van huiswerk of het blokkeren van een aantal contactpersonen helemaal. De functie is toegevoegd als onderdeel van het Scherm in Tijd en effecten niet alleen sms ‘ en en bellen, maar ook video-oproepen, volgens MacRumors.

De update maakt het ook gemakkelijker om uw gezicht uit… je gezicht. We leggen Er is een nieuwe instelling die voorkomt dat de Memoji toetsenbord wordt weergegeven als u het emoji toetsenbord.

Deze beta is misschien niet zo spannend als de iOS 13.2 update, die uiteindelijk geleid tot het Diepe Fusion camera functie op de iPhone 11, 11 Pro en 11 Pro Max. Maar, als de bèta geeft een aantal verbeteringen in petto voor iOS 13.3 wanneer het komt als een goede publieke release, het zal een welkome update, vooral als we wachten tot iOS 14.

Als u geïnteresseerd bent in het uit te testen, kunt u lid worden van Apple ‘ s beta-programma, inclusief beta software voor de iPhone, iPad, Mac en Apple TV.

  • Lees meer over iOS 13 en alle functies