Beste goedkope telefoons 2019: beste budget mobiele telefoons in India

Het kopen van een budget-smartphone onder de Rs 20.000 in India is nog nooit zo eenvoudig en toch zo moeilijk. Zo gemakkelijk, want er zijn tal van opties beschikbaar in de markt, en dus moeilijk omwille van dezelfde reden. Hoewel er is een ruime keuze beschikbaar, het kiezen van de beste smartphone onder de Rs 20.000 en kan een ontmoedigende taak zijn als je de weg kwijt.

Niettemin, de keuze is altijd een groot ding. Terwijl Motorola echt begonnen met de budget smartphone revolutie in India, Xiaomi heeft uitgevoerd en nog steeds dragen die fakkel sinds het voor het eerst in India. Nu, rivalen, zoals Vivo, Oppo, Realme en zelfs Samsung zijn het ophangen van een strijd tegen de Xiaomi, dus wij als consumenten worden verwend voor de keuze.

De best verkopende merken in het land, met inbegrip van Xiaomi, Oppo, Vivo en Samsung, hebben allemaal hun strategie voor dit jaar gericht op de lancering van zo veel budget telefoons zijn mogelijk.

Hier is een lijst van de beste telefoons die u kunt krijgen onder ₹20.000 in India.

(Image credit: Aakash Jhaveri)

Realme 5 Pro

De nieuwste kind op het blok

Gewicht: 184g | Afmetingen: 157 x 74.2 x 8,9 mm | BESTURINGSSYSTEEM: Android 9.0 Taart | Scherm grootte: 6.3-inch | Resolutie: 1080 x 2340 | CPU: core Snapdragon 712 | RAM: 4/6/8GB | Opslag: 64/128 GB | Batterij: 4,035 mAh | camera Achterzijde: 48MP + 8MP + 2MP + 2MP | camera Voorkant: 16MP

Quad camera setup

Een goed ontwerp

Voldoende geheugen en opslag

Kunststof behuizing

De oude versie van Gorilla Glass

De Realme 5 Pro is de nieuwste kind op het zwarte en het is echt vertegenwoordigt Realme het doel van het nemen van de gangbare smartphone makers in India. Met een mid-range Snapdragon-chipset met een quad-camera-instellingen in het budget segment, Realme 5 Pro kan je volgende smartphone.

Als u een smartphone willen dat biedt veel waar voor uw geld en als je het niet wilt gebruiken MIUI opnieuw (we hebben al een Xiaomi gebruiker op een bepaald punt van de tijd), de Realme 5 Pro is het overwegen waard.

Lees de volledige recensie: Realme 5 Pro review

Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Xiaomi Redmi Opmerking 8 Pro

(Image credit: Xiaomi)

Xiaomi Redmi Opmerking 8 Pro

Gewicht: 200g | Afmetingen: 161.4 x 76.4 x 8,8 mm | BESTURINGSSYSTEEM: Android 9.0 | Scherm grootte: 6,5-inch | Resolutie: 1080 x 2340 | CPU: MediaTek Helio G90T | RAM: 6/8GB | Opslag: 64/128 GB | Batterij: 4500mAh | camera Achter: 64 + 8 + 2 + 2MP | camera Voorkant: 20MP