Beste gaming muis 2019: de beste gaming muizen die we hebben getest

U moet niet het spel zonder de beste gaming muis op de markt. In feite, om daar de optimale prestaties van de beste gaming-Pc ‘ s, u zult willen om aandacht te besteden aan alle gaming muizen beschikbaar, zodat u kunt het bereiken van uw volledige gaming mogelijkheden, of het nu strijden in de e-sports of graven in de nieuwste first-person shooter.

Kijk naar meer dan alleen het prijskaartje van al, het is niet altijd de beste indicator van de kwaliteit van randapparatuur. De SteelSeries Sensei 310, bijvoorbeeld, is een uitstekende muis dat ziet er goed uit en heeft een solide prestaties tegen een zeer redelijke prijs, waardoor het verkrijgen van de beste gaming muis voor u een van de makkelijkste manieren om het maximum uit uw rig.

In 2019, dit stukje hardware is net zo belangrijk als het ooit geweest en moet je zeker grijpen een muis met uitstekende prestaties en die tegen een stootje kunnen. En hoewel het makkelijk om gewoon te kiezen met de hoogste prijskaartje, waarom niet kijken naar een die ook geeft u een uitstekende prijs – een kenmerk voor meer dan een paar van onze keuzes voor de beste gaming-muis op deze lijst. En terwijl je toch bezig bent, vergeet dan niet om te grijpen van de beste gaming mouse pad, vooral als u op zoek bent naar RGB-verlichting of de draadloze oplaad mogelijkheden.

Ja, er is een hele horde van deze gaming muizen om uit te kiezen, meer bedrijven dan ooit tevoren. Het kan overweldigend zijn te beslissen wat de beste gaming muis voor je is, maar dat is de reden waarom we deze lijst samen. Deze pakt zijn al gezet door de beltoon hier bij TechRadar zo kunt u er zeker van dat deze keuzes voor de beste gaming-muis hebben ijverig getest en beoordeeld.

Ook, neem een kijkje op onze exclusieve prijs vergelijking tool om te beslissen waar u de beste deal voor uw keuze van de beste gaming-muis. Ook, aangezien het vakantie seizoen is op ons, blijf op de hoogte van de komende uitstekende Black Friday 2019 deals. We delen welke aanbiedingen je moet letten hier op TechRadar als het shopping seizoen nadert.

Wat u moet weten over Black Friday 2019
De Black Friday en Cyber maandag aanbiedingen periode is altijd een goede tijd van het jaar om de beste gaming muizen. Elk jaar hebben we al het afdekken van de Black Friday verkoop, we hebben gemerkt dat retailers zijn erg blij snijd de prijzen van deze gaming muizen en andere randapparatuur) door heel veel, wat betekent dat u zou kunnen besparen jezelf een grote brok van verandering als je shop verstandig. Maar, dat betekent niet dat je niet moet beginnen met winkelen rond nu, als onze built-in prijs vergelijking tool doorzoekt het internet op zoek naar de beste deals, zodat u niet hoeft te wachten.

Beste gaming muizen 2019 in een oogopslag:

  1. De SteelSeries Rivaal 710
  2. De Razer Viper
  3. Corsair Harpoen Draadloos
  4. Logitech G502 Held
  5. Roccat Kain 120 AIMO
  6. Cooler Master MasterMouse MM520
  7. De Razer Naga Trinity
  8. HyperX Pulsefire Surge RGB
  9. Corsair Ironclaw RGB
  10. Gigabyte Aorus M5

SteelSeries Rival 710

De functies, de balans en de prestaties zijn allemaal aanwezig zijn in gelijke mate in de SteelSeries Rivaal 710.

(Image credit: SteelSeries)

1. De SteelSeries Rivaal 710

De beste gaming-muis die we hebben bekeken

DPI: 12,000 | Functies: OLED-display, aanpasbaar gewicht, 60-miljoen klik op mechanische schakelaars, Haptische motor, RGB verlichting

Zware en evenwichtige

Handige functies

Duur

Als het gaat om de beste gaming muis, de kenmerken, de balans en de prestaties zijn allemaal aanwezig zijn in gelijke mate in de SteelSeries Rivaal 710, zet deze boven aan onze lijst. Deze kolos van een gaming-muis – ten minste, in termen van macht – is een beetje duur, maar als je wegen die prijs tegen de aanpasbare OLED-display, haptische feedback (goed voor je MOBA) en een uitstekende bouwkwaliteit, de SteelSeries Rivaal 710 is nog steeds een zeer stevige aankoop. De kicker? Alles is modulair, zelfs tot in de sensor, zodat je je nooit hoeft te voelen als je mist op de nieuwste tech.

Lees de volledige recensie: SteelSeries Rivaal 710

Razer Viper

De Razer Viper is onze nieuwe favoriete esports gaming mouse.

(Image credit: Razer)

2. De Razer Viper

Klein, snel en klaar voor actie

DPI: 16,000 | Functies: Optische Muis Switch, zeer flexibel Razer Speedflex Kabel, 5G Optische Sensor, 5 aangepaste DPI-fasen via Razer Synapse 3

Lichtgewicht

Uitstekende prestaties

Echt voor links-en rechtshandigen

Soort dure

Er zijn een paar redenen waarom de Razer Viper is onze nieuwe favoriete esports gaming mouse. Samen met de lichtgewicht ontwerp voor links-en rechtshandigen, waar de 16.000 DPI en de Razer Chroma verlichting, deze krachtige kleine muis beschikt ook over 1000 Hz Ultrapolling, Optische Muis Schakelt gespecificeerd voor 70 miljoen klikken en 8 onafhankelijk programmeerbare Hyperesponse knoppen. Als u wilt dat een gaming muis om te geven u dat extra concurrentievoordeel, u heeft het hier gevonden.

Lees de volledige recensie: de Razer Viper

Corsair Harpoon RGB Wireless

De Corsair Harpoen RGB Wireless is de poster kind voor deze ideale prijs-en-prestaties van de wedstrijd.

(Image credit: Corsair)

3. Corsair Harpoen RGB-Draadloos

Draadloos, voor een koopje

DPI: tot 10.000 | Eigenschappen: Draadloos, RGB-verlichting, schakelt de Omron

Betaalbaar

Hoge prestaties

Rechtshandigen alleen

De beste gaming muis is altijd degene die levert uitstekende prestaties tegen een redelijke prijs. En, de Corsair Harpoen RGB Wireless is de poster kind voor deze ideale prijs-en-prestaties van de wedstrijd. Je hebt een draadloze muis die heeft RGB verlichting, touts een lange levensduur van de batterij en niet helemaal te zuigen, voor minder dan $50. De ergonomie helaas voordeel rechts-als linkshandige gebruikers, maar voor deze prijs en met deze indrukwekkende prestaties, is er niet veel anders om over te klagen.

Lees de volledige review: Corsair Harpoen RGB-Draadloos

Logitech G502 Hero

De Logitech G502 Hero ademt “gaming leven.”

(Image credit: Logitech)

4. Logitech G502 Held

Het gaat in vrede

DPI: tot 16.000 | Eigenschappen:de RGB-verlichting, programmeerbare knoppen, verstelbare gewichten, 1ms latency

Betaalbaar

Geweldig sensor

Ongemakkelijk voor grotere handen

Esthetisch, kunt u over het algemeen zijn er twee belangrijke keuze wanneer u op zoek bent naar de beste gaming-muis: een hoog-presterende muis die lijkt als het zou passen in het kantoor, of een muis die leeft en ademt “gaming leven.” De Logitech G502 past duidelijk in de laatste categorie, met zijn robot-ontwerp. Maar, als dat niet intimideren, dan krijg je een verstelbare gewichten, een jaw-dropping van de 16.000 DPI sensor en de uitstekende prestaties, als goed. Het is niet ideaal voor gebruikers met grotere handen, maar andere dan dat, deze heeft zeker verdiend zijn plek bij de beste gaming muis lijst.

Lees de volledige review: Logitech G502 Held

Roccat Kain 120 AIMO

De Roccat Kain 120 AIMO is een betaalbare mid-range gaming-muis.

(Image credit: Roccat)

5. Roccat Kain 120 AIMO

Een nieuwe ontwerp van de gaming professionals

DPI: 16,000 | Functies: ROCCAT Uil-Eye optische sensor, Instelbaar lift-off afstand, 50G acceleratie, ROCCAT Easy-Shift[+] technologie

Goede prijs

Mooi ontwerp

Voelt goed om te gebruiken

Niet als configureerbaar als sommige van deze gaming muizen

Niet voor links-en rechtshandigen

Als je in de markt voor een betaalbare mid-range gaming muis, dan is de Roccat Kain 120 AIMO kan gewoon de beste gaming muis voor u. Om te beginnen, het heeft een geweldig design en stevig gebouwd, evenals een behoorlijk aantal customization opties die u laten personaliseren op basis van uw gaming stijl en behoeften. Natuurlijk is het bijzonder om te gebruiken als een goed, plezierig, snel en zeer betrouwbaar. Dit nieuwe aanbod van de Roccat zal zonder twijfel geef je aan dat gaming rand.

Lees de volledige review: Roccat Kain 120 AIMO

Cooler Master MasterMouse MM520

De Cooler Master MasterMouse MM520 is een ideale aanvulling op uw gaming rig.

(Image credit: Cooler Master)

6. Cooler Master MasterMouse MM520

Een fatsoenlijke muis op een geweldige prijs

DPI: 12,000 | Eigenschappen: op Maat gemaakt voor claw grip, Instelbare DPI-instellingen, Drie-zone RGB verlichting

Goede schakelaars

Betaalbaar

Twijfelachtige kwaliteit

Als u op zoek bent naar de beste gaming-muis die zowel economisch en functioneel, dan is de Cooler Master MasterMouse MM520 is een ideale aanvulling op uw gaming rig. Het zal niet winnen een schoonheidswedstrijden, maar verpakking kwaliteit Omron schakelaars en een relatief gevoelige sensor die tot 12.000 DPI maakt het een goede aankoop. Die maken het gemakkelijk om te negeren van het onaantrekkelijk design – met name als u een claw grip.

Lees de volledige recensie: Cooler Master MasterMouse MM520

Razer Naga Trinity

De Razer Naga Trinity is altijd al fan favorieten in de MMO-gemeenschap.

(Image credit: Razer)

7. De Razer Naga Trinity

Een muis met vele gezichten

DPI: 16,000 | Functies: Verwisselbare zijkanten, een Razer chroma ondersteuning, 1000Hz Ultrapolling

Smooth motion-tracking

Verwisselbare zijplaten

Duur

Heb je in de Wereld van Warcraft: Classic de laatste tijd? Vervolgens zult u wilt om te kijken naar de Razer Naga drie-eenheid. De Razer de Naga muizen hebben altijd al fan favorieten in de MMO gemeenschap, en de fabrikant heeft genomen zaken naar het volgende niveau met de Naga drie-eenheid. Met het, je krijgt drie eenvoudig verwisselbare zijkanten, zodat u uw muis echter zie je past. Voeg de krankzinnige 16,000 DPI sensor en de Razer Chroma (kleur) RGB-verlichting aan de mix, en u zult bovenaan de DPS meter in een mum van tijd. Is er enige twijfel dat de Razer Naga Trinity behoort op de lijst van de beste gaming muis?

Lees de volledige recensie: de Razer Naga Trinity

HyperX Pulsefire Surge RGB

De HyperX Pulsefire Surge beschikt over uiterst betrouwbare Omron schakelaars en meeslepend RGB verlichting.

(Image credit: HyperX)

8. HyperX Pulsefire Surge

Blijven in het licht

DPI: 16,000 | Eigenschappen: RGB Licht Ring, 50 miljoen klik-rated Omron schakelaars

Prachtige RGB verlichting

Omron schakelaars

Geen aanpasbare gewichten

Als je jezelf te vangen rollen je ogen op een aantal van de gaming muizen die er in 2019 dat sport belachelijk, over-the-top ontwerpen, dan moet u een kijkje nemen op de HyperX Pulsefire Surge RGB. Biedt uiterst betrouwbare Omron schakelaars en meeslepend RGB-verlichting – niet te vergeten, een indrukwekkende 16.000 DPI sensor – je bent het scoren van de beste gaming muis voor een uitstekende prijs. Plus, het zal goed passen in een kantoor, tenminste als je eenmaal de lichteffecten om te pronken met zijn meer toegankelijk ontwerp.

Lees de volledige recensie: HyperX Pulsefire Surge RGB

Corsair Ironclaw RGB

De Corsair IronClaw RGB is een in het oog springende muis voor big-hand-gebruikers.

(Image credit: Corsair)

9. Corsair IronClaw RGB

Voor een ijzeren greep

DPI: tot 18.000 | Functies: Omron schakelaars, Zeven volledig programmeerbare knoppen, aan Boord profiel opslag -, Twee-zone RGB verlichting

Groot-hand vriendelijk

Robuuste bouw

Zwaar midden op

De meeste van de beste gaming muizen op de markt zijn of te klein of te licht, of zelfs een beetje van beide, waardoor gamers met grote handen met weinig opties. Tot overmaat van ramp, sommige van de grote muizen die er komen geladen met onnodige knoppen en rare vormen die ze meer als asielzoekers uit een buitenaardse robot planeet. De Corsair Ironclaw is precies het tegenovergestelde. Het is een in het oog springende muis voor big-hand-gebruikers, met een design dat je niet wilt eekhoorn weg in uw bureaula elke keer als bedrijf rond komt. Het is heel zwaar, dus het kan best een beetje zwaar gebruik, waardoor het de beste gaming muis voor u.

Lees de volledige review: Corsair Ironclaw RGB

Gigabyte Aorus M5

De Gigabyte Aorus M5 is zeer klantgericht en beschikt over uitstekende ergonomie en leuke RGB verlichting.

(Image credit: Gigabyte)

10. Gigabyte Aorus M5

Gaming muis voor de aanpassing noten

DPI: tot 16.000 | Eigenschappen: Gewicht Distributie Systeem, Oppervlakte-Leven-Uit-Kalibratie, On-the-Fly DPI aanpassingen, 50-miljoen-klik op de Omron-Schakelaar, RGB-Fusion 2.0

Zeer aanpasbaar

Uitstekende ergonomie

Constructie voelt een beetje dun

Wanneer u een inventarisatie te maken van alle geweldige functies, het is misschien een schok voor je zijn om te leren dat de Gigabyte Aorus M5 is slechts $69. Deze knaller is een van de beste gaming muis van grote waarde die we hebben getest dit jaar. Het is ook aan te passen, en niet te vergeten beschikt over uitstekende ergonomie en leuke RGB verlichting. Zoveel functies, dat geeft je de gaming voordeel, het beschikt over een verstelbaar gewicht distributie systeem, on-the-fly DPI aanpassingen Omron en schakelaars getest voor 50 miljoen klikken, om te beginnen. Als u op zoek bent naar een muis die geeft je meer waar voor uw geld, dit is het.

Lees de volledige recensie: Gigabyte Aorus M5

Hoe kiest u de beste gaming muis

Terwijl u zult zeker vinden de beste gaming muis van uw gaming dromen, dit kan enige tijd en moeite. Dat is te verwachten; er is een ton van ingewikkelde technische jargon dat wordt gebruikt bij de beste gaming-muizen – termen zoals pollen tarieven en DPI ratings die een regelmatige koper kan niet worden vertrouwd zijn met. Voor de record, zult u een hoger nummer van beide, hoewel deze twee termen betekenen heel verschillende dingen.

Voor nieuwkomers in de wereld van PC-gaming, wanneer kom je de term DPI, dat is een verzamelnaam voor ‘dots per inch.’ Hoe hoger het getal, hoe groter het bereik waarin u kunt opgeven hoe gevoelig je muis. Als u niet veel ruimte op het bureau beschikbaar, maar u wilt nog steeds nauwkeurigheid en precisie, dan kiezen voor de beste gaming-muis met een hogere DPI waardering die kan schakelen naar een lagere DPI, in het geval u een groter bureau.

Ondertussen, een hogere polling rate betekent dat je steeds snellere reactietijden. De polling frequentie wordt gemeten in hertz, en over het algemeen varieert van ongeveer 125 tot 1000 Hz. Het laatste betekent dat uw muis positie wordt gerapporteerd aan uw computer 1.000 keer per seconde.

Andere belangrijke gaming muis factoren die u zult willen in gedachten te houden zijn ergonomie, vooral als u linkshandig bent – en RGB-verlichting.

Gabe Carey en Michelle Rae Uy hebben ook bijgedragen aan dit artikel

Welkom bij TechRadar is PC Gaming Week 2019. We vieren de meest krachtige gaming platform op Aarde met een in-depth artikelen, exclusieve interviews en essentiële kopen van gidsen die showcase alles wat PC gaming te bieden heeft. Bezoek onze PC Gaming Week 2019 pagina om al onze dekking op één plek.