Beste gaming telefoons in India voor November 2019

Met de toenemende populariteit van games zoals PUBG Mobiele en Fortnite, smartphone fabrikanten zijn verzilveren op de trend bij hun te nemen op een gaming-smartphones. Terwijl het is niet waar dat normaal smartphones kunt niet rennen, grotendeels de ervaring verschilt wanneer u een spel spelen op een toegewijde smartphone die gemaakt is om te gamen.

Dat gezegd hebbende, is er nog steeds een tekort aan goede games voor telefoons dat is de reden waarom gaming smartphones doel een erg niche publiek. Momenteel PUBG Mobile is alle woede in India en je hebt een hoge kwaliteit-apparaat voor de beste game-ervaring. Een aantal van de hoogste rating telefoons in onze top 10 lijst zijn gewoon de beste toestellen op de markt met top-tier specs, sharp displays en lange levensduur van de batterij. Onze aanbevelingen overwegen processor en GPU-snelheid, RAM-geheugen en andere prullaria.

De top gaming telefoons niet alleen spelen de beste smartphone games van een leien dakje, ze houden ook de beste beelden en prestaties voor games komen in de komende paar jaar. Denk na over de telefoons hieronder als future-proofing uw volgende apparaat in het jaar 2020.

We hebben onderzocht alle opties en gekozen voor de beste telefoons voor gaming op basis van de bovenstaande factoren. Hier is onze top tien lijst:

(Image credit: TechRadar)

De ASUS ROG Telefoon 2

Release date: September 2019 | Gewicht: 240g | Afmetingen: 171 x 77.6 x 9,5 mm | BESTURINGSSYSTEEM: Android 9.0 Taart met ROG UI | Scherm grootte: 6.59-inch | Resolutie: 2340×1080 | CPU: Qualcomm Snapdragon 855+ | RAM: 8GB/12GB | Opslag: 128GB/512 GB | Batterij van 6000 mAh | camera Achterzijde: 48MP + 13MP | camera Voorkant: 24MP