Beste Fitbit 2019: welke is geschikt voor u?

Image Credit: Fitbit
Lichtgewicht ontwerp
Scherm: Ja | Hartslag tracker: Ja | Waterdicht: Ja | Activiteit tracking: Ja | GPS: Nee, alleen verbonden | levensduur van de Batterij: 3-4 dagen | Compatibiliteit: Android/iOS
Één dat betrekking heeft op de basis
Als u op zoek bent om het te gebruiken voor het uitvoeren van de Versa is hard missen van GPS-functionaliteit, zodat je je telefoon bij te houden waar je kunt joggen, maar het is nog steeds een grote smartwatch van Fitbit.
Image credit: TechRadar
Geen Fitbit Betalen
Image Credit: Fitbit

Beste Fitbit in een oogopslag:

  1. Fitbit Laden 3
  2. Fitbit Inspireren HR
  3. Fitbit Versa 2
  4. Fitbit Flex 2
  5. Fitbit Versa Lite
  6. Fitbit Ionische
  7. Fitbit Inspireren
  8. Fitbit Versa
  9. Fitbit Alta HR
  10. Fitbit Toeslag 2

Beste Fitbit

Terwijl Fitbit nu geconfronteerd met zware concurrentie van de wil van de Apple Horloge, het is nog steeds going strong, en zijn toekomst ziet er rooskleurig hebben nu gekocht door Google, het moederbedrijf van het Alfabet. Hoewel het onzeker is precies wat dit zal betekenen voor de Fitbit gaan vooruit, met de macht van Google achter het waarschijnlijk is dat een goede zaak.

Afbeelding 1 van 4

Aantrekkelijk design
U zult in staat zijn om dit te gebruiken tijdens het zwemmen, want het is waterdicht en zal het ook in de gaten houden hoe goed je zwemmen in het zwembad gaan. Op de top van dat, het komt met alle andere elementaire functies voor het bijhouden van je zou verwachten, plus een slank en licht design.
Afbeelding 2 van 4

U zult in staat zijn om dit te gebruiken tijdens het zwemmen, want het is waterdicht en zal het ook in de gaten houden hoe goed je zwemmen in het zwembad gaan. Op de top van dat, het komt met alle andere elementaire functies voor het bijhouden van je zou verwachten, plus een slank en licht design.
Afbeelding 3 van 4

U zult in staat zijn om dit te gebruiken tijdens het zwemmen, want het is waterdicht en zal het ook in de gaten houden hoe goed je zwemmen in het zwembad gaan. Op de top van dat, het komt met alle andere elementaire functies voor het bijhouden van je zou verwachten, plus een slank en licht design.

2. Fitbit Inspireren HR

U zult in staat zijn om dit te gebruiken tijdens het zwemmen, want het is waterdicht en zal het ook in de gaten houden hoe goed je zwemmen in het zwembad gaan. Op de top van dat, het komt met alle andere elementaire functies voor het bijhouden van je zou verwachten, plus een slank en licht design.
U zult in staat zijn om dit te gebruiken tijdens het zwemmen, want het is waterdicht en zal het ook in de gaten houden hoe goed je zwemmen in het zwembad gaan. Op de top van dat, het komt met alle andere elementaire functies voor het bijhouden van je zou verwachten, plus een slank en licht design.

4. Fitbit Flex 2

U zult in staat zijn om dit te gebruiken tijdens het zwemmen, want het is waterdicht en zal het ook in de gaten houden hoe goed je zwemmen in het zwembad gaan. Op de top van dat, het komt met alle andere elementaire functies voor het bijhouden van je zou verwachten, plus een slank en licht design.
Afbeelding 2 van 5

U zult in staat zijn om dit te gebruiken tijdens het zwemmen, want het is waterdicht en zal het ook in de gaten houden hoe goed je zwemmen in het zwembad gaan. Op de top van dat, het komt met alle andere elementaire functies voor het bijhouden van je zou verwachten, plus een slank en licht design.
Afbeelding 3 van 5

U zult in staat zijn om dit te gebruiken tijdens het zwemmen, want het is waterdicht en zal het ook in de gaten houden hoe goed je zwemmen in het zwembad gaan. Op de top van dat, het komt met alle andere elementaire functies voor het bijhouden van je zou verwachten, plus een slank en licht design.
Afbeelding 2 van 6

U zult in staat zijn om dit te gebruiken tijdens het zwemmen, want het is waterdicht en zal het ook in de gaten houden hoe goed je zwemmen in het zwembad gaan. Op de top van dat, het komt met alle andere elementaire functies voor het bijhouden van je zou verwachten, plus een slank en licht design.
Afbeelding 3 van 6

U zult in staat zijn om dit te gebruiken tijdens het zwemmen, want het is waterdicht en zal het ook in de gaten houden hoe goed je zwemmen in het zwembad gaan. Op de top van dat, het komt met alle andere elementaire functies voor het bijhouden van je zou verwachten, plus een slank en licht design.
Afbeelding 4 van 6

U zult in staat zijn om dit te gebruiken tijdens het zwemmen, want het is waterdicht en zal het ook in de gaten houden hoe goed je zwemmen in het zwembad gaan. Op de top van dat, het komt met alle andere elementaire functies voor het bijhouden van je zou verwachten, plus een slank en licht design.
Afbeelding 5 van 6

U zult in staat zijn om dit te gebruiken tijdens het zwemmen, want het is waterdicht en zal het ook in de gaten houden hoe goed je zwemmen in het zwembad gaan. Op de top van dat, het komt met alle andere elementaire functies voor het bijhouden van je zou verwachten, plus een slank en licht design.

7. Fitbit Inspireren

U zult in staat zijn om dit te gebruiken tijdens het zwemmen, want het is waterdicht en zal het ook in de gaten houden hoe goed je zwemmen in het zwembad gaan. Op de top van dat, het komt met alle andere elementaire functies voor het bijhouden van je zou verwachten, plus een slank en licht design.

8. Fitbit Versa

U zult in staat zijn om dit te gebruiken tijdens het zwemmen, want het is waterdicht en zal het ook in de gaten houden hoe goed je zwemmen in het zwembad gaan. Op de top van dat, het komt met alle andere elementaire functies voor het bijhouden van je zou verwachten, plus een slank en licht design.

9. Fitbit Alta HR

U zult in staat zijn om dit te gebruiken tijdens het zwemmen, want het is waterdicht en zal het ook in de gaten houden hoe goed je zwemmen in het zwembad gaan. Op de top van dat, het komt met alle andere elementaire functies voor het bijhouden van je zou verwachten, plus een slank en licht design.
Afbeelding 2 van 4

U zult in staat zijn om dit te gebruiken tijdens het zwemmen, want het is waterdicht en zal het ook in de gaten houden hoe goed je zwemmen in het zwembad gaan. Op de top van dat, het komt met alle andere elementaire functies voor het bijhouden van je zou verwachten, plus een slank en licht design.
Afbeelding 3 van 4

U zult in staat zijn om dit te gebruiken tijdens het zwemmen, want het is waterdicht en zal het ook in de gaten houden hoe goed je zwemmen in het zwembad gaan. Op de top van dat, het komt met alle andere elementaire functies voor het bijhouden van je zou verwachten, plus een slank en licht design.
Afbeelding 4 van 4

Image Credit: Fitbit

10. Fitbit Toeslag 2

OS: Fitbit OS | Compatibiliteit: Android, iOS | Display: 1.47-inch, 1000 nits | Processor: Dual-core 1.0 GHz | Band-maten: Groot | aan opslag aan Boord: 2,5 GB | Batterij duur: 2-3 dagen | Opladen methode: Merkgebonden oplader | IP-waarde: 50 METER water resistant | Connectiviteit: Wi-Fi, Bluetooth
Image Credit: Fitbit
Geen GPS
Scherm: Ja | Hartslag tracker: Geen | Waterdicht: Ja | Activiteit tracking: Ja | GPS: Nee | levensduur van de Batterij: 5 dagen | Compatibiliteit: Android/iOS/Windows
Ten tweede, zoals hierboven opgemerkt Black Friday 2019 komt er op het einde van November, en Cyber maandag 2019 is net na dat. We konden zien van enorme kortingen op de beste Fitbits, en de beste fitness-trackers in het algemeen. Dus als je kan wachten tot dan, zorg ervoor om te bookmark onze Black Friday homepage , zodat wanneer de wild weekend komt u gemakkelijk kunt zien van onze up-to-date lijst van geweldige aanbiedingen.