Beste harde schijven 2019: de top harde schijf voor desktops en laptops

Dit kan een veel wikkel je hoofd rond, vooral als je het nieuwe winkelen voor de interne onderdelen, zoals harde schijven. We snijden een aantal van de giswerk voor u en verzamelde de beste harde schijven die we tegenkomen hieronder.
Er zijn een paar dingen om in gedachten te houden bij het winkelen voor de beste harde schijf voor uw behoeften. Bent u proberen om wat meer opslag voor uw PS4 of Xbox Één? Als dat het geval is, een ideale optie zou kunnen zijn een 2,5-inch schijf of eventueel een externe harde schijf. Afwisselend, je misschien één van de beste gaming-Pc ‘ s , maar geen ruimte is voor uw uitpuilende bibliotheek van de helft van gespeelde games. U moet een kijkje nemen op een van 7200 RPM 3,5-inch schijf, als dat zou kunnen zijn een van de beste harde schijven voor uw behoeften.
Voegt meer pep aan een laptop dan een HDD

Beste harde schijven in een oogopslag:

  1. Seagate BarraCuda
  2. Toshiba X300
  3. WD VelociRaptor
  4. WD Blue Desktop
  5. Seagate Desktop Firecuda
  6. Seagate NAS IronWolf
  7. Seagate FireCuda Mobiel
  8. WD My Book
  9. G-Technology G-Drive
Seagate de 2,5-inch FireCuda hybride aandrijving zorgt voor een mooie balans. (Image Credit: Seagate)
Interface: SATA-6Gbps | Capaciteit: 500 GB – 2 TB + 8GB | Cache: 64 MB | RPM: 5,400

Beste harde schijf: Seagate BarraCuda

Het hoge TOERENTAL en de opslag tegen een lage prijs

Best hard drive: Seagate BarraCuda Lage kosten
Snel draaiende schijven Beperkt cache
Het is bijna onmogelijk om te praten over de harde schijven zonder vermelding van Seagate BarraCuda ‘ s line-up – het is een kracht om rekening mee te houden. En, het is niet moeilijk te zien waarom, Seagate BarraCuda-schijven bieden een grote gigabyte-per-dollar verhouding en snelheid van voordelen om het af te maken. Het 2TB-model raakt een sweet spot tussen hoge prestaties en betaalbaarheid. Sinds deze schijf combineert 7200 rpm schotels en de hoge dichtheid van data, computers uitgerust met deze schijf om gegevens te lezen buitengewoon snel.
Best high capacity hard drive: Toshiba X300 De Toshiba X300 is een hoge capaciteit, high-performance champ de moeite waard eens een kijkje te nemen op. (Image Credit: Toshiba) Best hoge capaciteit harde schijf: Toshiba X300 Grote stations in nimble snelheden Interface: SATA-6Gbps | Capaciteit: 4 – 8 TB | Cache: 128MB | RPM: 7,200 Massale opslag
Hoge snelheden
Korte garantie
Zelfs als de laptops zijn niet zo populair als ze gebruikt worden, Toshiba is nog steeds een grote naam in de informatica, en heeft veel te bieden. Als het gaat om de beste harde schijven van Toshiba, X300 is een hoge capaciteit, high-performance champ de moeite waard eens een kijkje te nemen op. De X300 schijven hebben grote gigabyte-to-dollar waarde zonder in te boeten op de prestaties. Deze stations allemaal draaien op 7200 rpm en voorzien van 128 mb cache voor hogere snelheden. Het enige nadeel is de garantie is alleen duurt twee jaar, die voelt zich kort voor een drive bedoeld om op te slaan zo veel belangrijke gegevens.
Best gaming hard drive: WD VelociRaptor Kick old-school met één van de beste harde schijven met WD VelociRaptor. (Image Credit: Western Digital) Beste gaming-harde schijf: WD VelociRaptor Sneller draaien, sneller gaming Interface: SATA-6Gbps | Capaciteit: 250 GB – 1 TB | Cache: 64MB | RPM: 10,000 Krankzinnig HDD snelheid
Ingebouwde koeler
Geprijsd als een SSD
Als het gaat om PC gaming, het is beter om snel dan ruim. Dus, als je hebt verzet de allure van een SSD, en op zoek te schoppen oude school met één van de beste harde schijven van WD VelociRaptor moet worden tot uw steegje. Niet alleen is dit station hebben maar liefst 10.000 rpm draaisnelheid, maar je gaat te willen om aandacht aan te besteden. Met een capaciteit van 1TB, de VelociRaptor-schijven zijn klaar voor het opslaan van grote spel bibliotheken, en de super snelle schotels zal u helpen uw games starten en laden snel.
Dit product is alleen beschikbaar in de VS en het VK op het moment van dit schrijven. Australische lezers: een prima alternatief in de Seagate FireCuda Techradar Verzending van Best budget hard drive: WD Blue Desktop De WD Blue is een levensvatbare keuze voor bijna elk type PC bouwen, dat is vasthouden aan een budget. (Image Credit: Western Digital) Beste budget-harde schijf: WD Blue Desktop Zwaar op de opslag, het licht op prijs Interface: SATA-6Gbps | Capaciteit: 500GB – 6TB | Cache: 64MB | RPM: 5,400 – 7,200 Een optie voor elk budget
Snellere optie beschikbaar
Minder waarde uit kleinere schijven
Western Digital biedt een stevig onderhandelen met de lijn van de WD Blue harde schijven. Met een breed scala van opties voor opslag van een kleine 500GB naar een ruime 6 TB de WD Blue is een levensvatbare keuze voor bijna elk type PC bouwen, dat is vasthouden aan een budget. De beste waarde is afkomstig van de grotere stations – ze geven je veel meer opslag per uitgegeven dollar. En, als u op zoek bent naar een beetje meer snelheid, er zijn ook 7200 rpm modellen beschikbaar die niet te veel van een prijsverhoging. Best hybrid hard drive: Seagate Firecuda Desktop De SeaGate FireCuda is de beste hybride harde schijf op de markt. (Image Credit: Seagate) Beste hybride harde schijf: Seagate Desktop Firecuda Sneller dan een HDD, goedkoper dan een SSD Interface: SATA-6Gbps | Capaciteit: 1TB – 2 TB + 8GB | Cache: 64 MB | RPM: 7,200 NAND-versterkt prestaties
Een al snel schotel
Geen concurrentie
Ssd ‘ s zijn ontzettend populair, en het is niet moeilijk te zien waarom. Maar als u veel snelle opslag, en u niet beschikt over een kluis van cash, hybride harde schijven zijn een geweldige optie. De SeaGate FireCuda is de beste hybride harde schijf op de markt. Het is geschikt voor maximaal 2 tb aan gegevens, en dan is de 8 gb solid state cache-opslag leert welke gegevens u het meest gebruikt, zodat u toegang kunt krijgen tot het snel. Die snelheid boost is nog zoeter als je bedenkt dat deze schijf draait op 7200 rpm. Met een 5-jaar garantie en een toegankelijke prijs tag, het is gemakkelijk te zien waarom dit is een van de beste harde schijven die u vandaag kunt kopen.
Best NAS hard drive: Seagate IronWolf NAS Seagate IronWolf NAS-stations komen op een premie (Image Credit: Seagate) Beste NAS-harde schijf: Seagate NAS IronWolf Opslag-in overvloed voor het netwerk Interface: SATA-6Gbps | Capaciteit: 6 – 12 | Cache: 256 MB | RPM: 7,200 Klaar voor RAID
Sneller dan kleinere opties
Duurder dan niet-NAS-stations
Het is een beetje jammer dat de Seagate IronWolf NAS-stations komen op een premie, maar ze zijn niet geprijsd veel meer kosten dan een standaard harde schijf op hun capaciteit. Echter, hun eigen NAS-optimalisatie maakt dat de premie absoluut de moeite waard. Deze stations zijn in staat om op een snelle 7200 rpm draaien tarief 24/7 zonder zich zorgen te maken over het falen van schijven. Echt, als je een van de beste NAS – apparaten voor uw bedrijf of huis, de Seagate IronWolf NAS echt is uw beste weddenschap.

Wat kunt u verwachten van de beste harde schijven? Terwijl ze niet winnen van de beste Ssd ‘ s in alle snelheid testen, er is een reden dat ze nog steeds rond. En die redenen komen neer op twee dingen: de prijs en de ruimte. Ze zijn niet alleen betaalbaar, maar de beste harde schijven ook geef je die extra ruimte nodig om alles een back-up, in het bijzonder voor zware gebruikers.
Best laptop hard drive: Seagate FireCuda Mobile

Beste laptop harde schijf: Seagate FireCuda Mobiel

Interface: SATA-6Gbps | Capaciteit: 2 – 3 TB | Cache: 64MB | RPM: 7,200

Seagate BarraCuda-schijven bieden een grote gigabyte-per-dollar verhouding en snelheid van voordelen om het af te maken. (Image Credit: Seagate) Meerdere capaciteit opties
Prestaties boven een standaard HDD
Flash-opslag komt op een premie
Het upgraden van de opslag in een laptop kan moeilijk zijn, omdat de harde schijven zijn veel kleiner. Er zijn niet veel grote 2.5-inch harde schijven, als iets snel wordt geleverd met een ernstige markup, maar Seagate de 2,5-inch FireCuda hybride aandrijving zorgt voor een mooie balans. Het biedt een eenvoudige manier om veel opslag voor een laptop, terwijl ook het geven van een boost dankzij de 8 gb flash-opslag. Een garantie van vijf jaar op het station zal er ook voor zorgen het duurt een lange tijd.
Best game console hard drive: WD My Book hij WD My Book stakingen een geweldige balans van de opslag en de prijs. (Image Credit: Western Digital) Beste game console harde schijf: WD My Book Voor wanneer u het nodig om de pasvorm van de games Interface: USB 3.0 Capaciteit: 3 – 20TB Massale opslag opties
Eenvoudiger upgrade oplossing
Mogelijk langzamer
Spel consoles harde schijven snel vol met enorme bibliotheken. En, zoals laptops, de upgrade-pad voor 2,5-inch harde schijven is niet zo groot, maar dat is waar een externe schijf komt. De WD My Book stakingen een geweldige balans van de opslag en de prijs, biedt genoeg ruimte voor grote spel bibliotheken. Draaien op USB 3.0, het is misschien niet helemaal zo snel als een interne schijf upgraden, maar zal het uitvoeren van games en een aanbod van meer opslag tegen een goedkoper tarief.
Best external hard drive: G-Technology G-Drive De G-Technology G-Drive biedt een enorme hoeveelheid opslagruimte, maar dankzij de Thunderbolt-3-compatibiliteit. (Image Credit: De G-Technology) Beste externe harde schijf: G-Technology G-Drive Het leven in draaiende schijven Interface: USB 3.1 (Type-C) | Capaciteit: 4 – 10 TB Een fantastische prestatie USB Type-C V2 Groter dan verwacht Veel mensen lijken te denken dat de beste harde schijven zijn oude en dode technologie in 2019. Echter, met apparaten zoals de G-Technology G-Drive, kunt u de nee-zeggers in je leven dat spinnen schijven hebben hun eigen plaats in de toekomst. Niet alleen heeft deze externe harde schijf biedt enorme hoeveelheden opslag – tot 10 TB – maar dankzij de Thunderbolt-3 de compatibiliteit, het kan zelfs opladen van uw laptop, terwijl u werkt. Als je een MacBook Pro, is het moeilijk te denken aan een betere metgezel op het werk.
Lees de volledige review: G-Technology G-Drive