Beste Kindle 2019: welke ereader Amazon moet je kopen?

De 2019 Kindle Oase komt met nieuwe functies, zoals een warm licht kunt u inschakelen om vermoeide ogen te verminderen, een meer lichtgewicht ontwerp en de verbeterde back-verlichting zorgen ervoor dat het een handig apparaat om te lezen op (hoewel sommige kunnen overwegen de upgrade een beetje klein).
Het scherm kan beter
Het is slank en licht, dus zelfs als je kan in wezen worden die een volledige bibliotheek met u het niet eens voelen zo zwaar als een enkele paperback.
Dus als u op zoek bent naar een ongeëvenaarde ereader, deze is het apparaat te overwegen.
Het is allemaal over het scherm

Scherm grootte: 7 inch | type Scherm: Carta E-Inkt | Opslag: 8 GB/32 GB | Resolutie: 300 ppi vertonen | Gewicht: 188g | Achtergrondverlichting: Ja | Touchscreen: Ja | Wi-Fi: Ja | 4G: Ja | levensduur Batterij: maximaal zes weken
Erg duur

Amazon Kindle (2019)

De beste Kindle voor die op een begroting

De entry-level Amazon Kindle is de beste Kindle kunt u door met de rechter nu, met een goede balans van eigenschappen en prijs.

Saai design
De Kindle Paperwhite is bijna de dichtstbijzijnde kunt u naar echt papier, terwijl het krijgen van alle voordelen van een ereader. U hebt toegang tot Amazon ‘ s enorme bibliotheek van boeken en u kunt zelfs gebruik maken van de Kindle Onbeperkt huren op de Paperwhite.
Scherm grootte: 6 inch | type Scherm: E-inkt | Opslag: 4GB | Resolutie: 300 ppi vertonen | Gewicht: 209g | Achtergrondverlichting: ja | Touchscreen: ja | Wi-Fi: ja | 3G: ja | levensduur Batterij: maximaal zes weken
Gelanceerd in Maart 2019, haar nieuwe functie was het opnemen van een back-licht dat nu betekent dat Amazon de hele Kindle lijn komen met verlichting.
Image Credit: TechRadar
Waarom moet ik kopen? Als u op zoek bent naar één van de beste tv-ervaringen op een ereader en je wilt in staat zijn te lezen in het felle zonlicht, de Amazon Kindle Paperwhite is uw keuze.
Lees de volledige Amazon Kindle Paperwhite review
Er zijn een paar niet-Kindle-ereaders die het overwegen waard zijn, zoals de Kobo Forma of de Kobo Clara HD, maar in het algemeen, Amazon maakt de beste ereaders.
We laten u zelf oordelen precies wat je nodig hebt – in plaats daarvan, dit is gewoon een lijst van de hoogtepunten die u zou moeten overwegen.
Het scherm is nog steeds fantastisch met een mooie 6-inch HD-scherm met een pixeldichtheid van 300 ppi vertonen en 8GB opslag, wat betekent dat u kunt bewaren duizenden boeken op één apparaat.

Handig screen functies
U krijgt nog steeds de voordelen van het vorige model, met een voldoende (en nu back-lit) touchscreen display, een lange levensduur van de batterij en voldoende ruimte voor al uw digitale boeken, plus een intuïtieve interface, die maakt het navigeren door uw boeken in een handomdraai.

Amazon Kindle Paperwhite

Niet waterdicht

Als u wilt de meest premium ereader ervaring van dit moment, dan is de nieuwste Amazon Kindle Oase is waar u naar op zoek bent – zolang je maag de even high-end prijs.

Lees de volledige Amazon Kindle review
Betaalbaar
Super-scherp scherm
Terwijl de meeste andere TechRadar het kopen van gidsen lijst van hun producten in volgorde van hoe goed ze ook zijn, deze lijst is slechts gerangschikt op basis van prijs, om, zoals de verschillende Kindle lijnen zijn allemaal gericht op verschillende budgetten – veel van deze lijst af van de hoeveelheid die u bereid bent te besteden.
Premium leeservaring
Amazon update van de Kindle Paperwhite terug in 2018 toe te voegen verschillende functies van de Reis en Oasis lijnen, met inbegrip van IPX8-rated waterdicht en ondersteuning voor Akoestische luisterboeken.
Best Kindle: Amazon Kindle 2019
(Image credit: TechRadar)
Lees de volledige recensie: Amazon Kindle Oase
Er is ook een ingebouwde licht en je bent niet van plan om elk scherm schittering tijdens het lezen in fel zonlicht. De batterij is niet zo goed als de laatste versie is alleen duurt tussen de vier en zes weken, maar die zei dat het nog steeds een zeer goede tijd voor het lezen van ebooks.

Als u op zoek bent naar de beste Kindle of ereader, ben je terechtgekomen op de juiste pagina, omdat in 2019 de beste Kindles meestal zijn de beste ereaders in het algemeen, zoals Amazon heeft de markt op vergrendeling.
Het komt ook met al de verschillende functies van de Kindle Oasis scala – het heeft een groot, hoge-kwaliteit weer te geven, een ‘ridge’ ontwerp dat geeft maakt de ereader eenvoudig te houden op een scala van invalshoeken, en het gaat met veel opslag ruimte te besparen zo veel boeken als u nodig heeft.

Amazon Kindle Oase

Image Credit: Amazon

Verbeterde typografie

Er zijn drie verschillende soorten producten aan te bieden voor drie verschillende types van budget, en we praten u door elk van hen hieronder. We heb nog om te beoordelen voor de Kinderen, Kindle Edition, maar we verwachten dat we met inbegrip van dat product in deze lijst zeer snel.

Best Kindle: Amazon Kindle Paperwhite
Verbeterd design met back-light
Waarom moet ik kopen? Want je wilt een koopje en kan leven zonder afdichting, het nieuwste design en een hogere resolutie weer te geven.
Ontbreken nog een aantal functies
Scherm grootte: 6 inch | type Scherm: Pearl e-papier | Opslag: 4GB | Resolutie: 167ppi | Gewicht: 161 g | Achtergrondverlichting: ja | Touchscreen: ja | Wi-Fi: ja | 3G: nee | levensduur Batterij: maximaal vier weken
Dikkere kant wordt er niet beter op handgreep
De nieuwste Kindle Oase apparaat beschikt over alle geavanceerde functies
Waarom moet ik kopen? Als je bereid bent om te spetteren op de beste Amazon Kindle ereader met de nieuwste toeters en bellen in termen van tech, in deze is het apparaat te overwegen.