Beste monitor 2019: de top 10 monitoren en displays die we hebben bekeken

Hoewel de AOC Agon AG352UCG6 Black Edition is een gaming monitor door en door, het is een van de beste monitoren als je wil een ultra-breed scherm. Met haar bijzondere kleur ondersteuning, sterke contrast ratio ongelooflijk snelle 120Hz refresh rate, alles wat u op uw PC zal er beter uitzien en voelen zich sneller. Het is aan de dure kant, maar dit ultra-wide monitor kan een aanzienlijke verhoging van de productiviteit, waardoor het absoluut de moeite waard de forse prijs. Zolang u de hardware hebt om te rijden, het is een van de beste monitoren geld kunt kopen.
3D-ontwerpers in het bijzonder de liefde de BenQ PD3200U.
(Image credit: BenQ)

Qi draadloos opladen

Ultrawide monitoren zijn rond voor een tijdje: ze hebben voortdurend het op mensen’ de beste monitoren lijst voor een paar jaar nu, in feite. Deze brede beeldschermen zijn redders in nood als het op productiviteit aankomt, en ze zijn alleen maar toegenomen in populariteit. De Asus Designo Curve MX38VC, echter, neemt het naar het volgende niveau. Niet alleen heeft deze monitor heeft een enorme 3,840 x 1.600 resolutie, maar met USB-C compatibiliteit en een Qi draadloze lader ingebouwd in de basis, het gaat om een werkplek metgezel die je niet wilt leven zonder. Het is een beetje prijzig, en is niet voorzien van HDR, maar dat is een waardig offer, vooral voor professionals.

Beste monitoren 2019 in een oogopslag:

  1. BenQ PD3200U
  2. AOC Agon AG352UCG6 Black Edition
  3. De Asus ROG Swift PG27UQ
  4. De Acer Predator X34
  5. Asus Designo Curve MX38VC
  6. De Dell UltraSharp UP3218K
  7. BenQ EX3203R
  8. Alienware 25
  9. BenQ Zowie XL2540
  10. MSI Optix MPG341CQR
(Image credit: Asus)
Als u op zoek geweest naar een van de beste monitoren, en je bent klaar om te geven en kopen de meest dure monitor die je kunt vinden, bent u in geluk. De Asus ROG Swift PG27UQ combineert zo veel high-end functies, dat het lijkt bijna te veel. Het is niet alleen voorzien van een 4K UHD scherm op 144Hz, maar ook rotsen Nvidia G-Sync en HDR. Dit is gewoon de beste monitor op de markt, maar het zal ook de kosten een arm en een been. Als je het spelen van games, het doen van foto en video bewerking, of zelfs alleen maar algemene desktop werk, kunt u niet verkeerd gaan met deze monitor, zolang je het geld hebben om uit te shell.
Wat is de beste monitor voor u? Misschien zijn het met waanzinnig snel vernieuwen tarieven, of een massief scherm, of zelfs een bijzonder hoge resolutie. Of misschien wil je een gaming monitor te koppelen met de beste gaming-Pc ‘ s. Als je het schommelen van een ultrabook als uw belangrijkste rig, misschien is het de beste USB-C-monitoren zijn de weg te gaan. Hoe dan ook, er is iets om te voldoen aan elke behoefte.

1. BenQ PD3200U

Wat is de beste monitor voor u? Misschien zijn het met waanzinnig snel vernieuwen tarieven, of een massief scherm, of zelfs een bijzonder hoge resolutie. Of misschien wil je een gaming monitor te koppelen met de beste gaming-Pc ‘ s. Als je het schommelen van een ultrabook als uw belangrijkste rig, misschien is het de beste USB-C-monitoren zijn de weg te gaan. Hoe dan ook, er is iets om te voldoen aan elke behoefte.

9. BenQ Zowie XL2540

Deze klasse van de monitor is duur

(Image credit: BenQ)

Pittig VA-paneel
(Image credit: Dell)
MSI ‘ s nieuwste 34-inch gaming monitor.
(Image credit: Acer)
De Acer Predator X34 is een fantastisch voorbeeld van wat een ultra-wide monitor kan doen.
Echt sterk algemeen-functie instellen

Als u op zoek bent naar een gaming monitor met een super-breed 1440p resolutie, de razendsnelle reactietijd van 1ms, een kijkhoek van 178 graden en een snelle refresh rate, dan is de MSI Optix MPG341CQR is iets wat je moet overwegen. Als het niet voor degenen, dan misschien wel voor het feit dat MSI heeft besloten om te gaan met een VA-paneel, in tegenstelling tot ip-adressen, waardoor het meer contrast en punchier kleuren. Een paar bonussen inclusief: hippe “Mystic Light” RGD Led ‘ s, USB-C-connectiviteit, een geïntegreerde camera en een concurrerende prijs.
Lees de volledige recensie: BenQ Zowie XL2540
Image Credits: TechRadar

10. MSI Optix MPG341CQR

Terug naar de toekomst

Lees de volledige recensie: Alienware 25

(Image credit: Asus)
Mooi ontwerp
Sommige functies een beetje niche
MSI Optix MPG341CQR
Asus Designo Curve MX38VC
Geen HDR


Lees de volledige review: Asus Designo Curve MX38VC
Zeer prijzig