Beste smartphones onder Rs 7000 in India voor November 2019

(Image credit: Xiaomi India)
Echter, als u wat extra geld te sparen, moet u check out de beste telefoons Rs onder de 10.000.
Als u op zoek bent naar een budget toestel dat beschikt over een moderne look, de Vivo Y90 is een goede optie. Het apparaat sport een enorme 6.22-inch) HD+ – beeldscherm met een druppel water notch design. De inkeping in de huizen van het apparaat selfie camera en er is een enkele achterste camera aan de achterkant.
Grote batterij met een klein prijskaartje

Het apparaat wordt aangedreven door een Helio A22-chipset in combinatie met 2GB RAM-geheugen en 32 gb aan interne opslag. Het wordt aangedreven door een enorme 4,030 mAh batterij die moet voorzien u van een volledige dag van de levensduur van de batterij.

Xiaomi Redmi 8A

Goede batterij

Met de toenemende concurrentie in het goedkope smartphone segment, het kiezen van een smartphone is steeds meer en meer moeilijk. Als u voor de eerste keer een smartphone koper of wilt u een pocket vriendelijke smartphone, het kan verwarrend zijn, vooral omdat er verschillende opties beschikbaar in de markt nu.
Goede prestaties voor de prijs
Goede bouwkwaliteit
De prestaties van de Camera
Xiaomi lanceerde onlangs de Redmi 8A, het bedrijf de laatste begroting aanbieden in India. Net als de meeste andere apparaten, de Redmi 8A is ook uitgerust met een grote accu. Het is een instap-apparaat en is niet voorzien van fancy hardware.
De Redmi 8A wordt aangedreven door een enorme de 5.000 mAh batterij en wordt geleverd met 18W snel op te laden, ondersteuning, dat is zeer zeldzaam voor dit budget. Daarnaast is het apparaat uitgerust met een USB-Type-C aansluiting.
De Xiaomi Redmi 8A wordt aangedreven door een Snapdragon 439-chipset in combinatie met tot 3 gb RAM en 32 gb aan interne opslag. Het is uitgerust met een single 12MP primaire camera en een 8MP selfie camera.
De Xiaomi Redmi 8A is geprijsd vanaf Rs 6,499 in India en is beschikbaar vanaf Flipkart en Mi.com.

Eer 7S Gewicht: 1420g | Afmetingen: 146.5 x 70.9 x 8,3 mm | BESTURINGSSYSTEEM: Android 8.1 | Scherm grootte: 5.45-inch | Resolutie: 1440 x 720 | CPU: Meidatek MT6739 | RAM: 2GB | Opslag: 16GB | Batterij: 3020mAh | camera Achterzijde: 13MP | Front camera: 5MP Groot helder display
Waarde voor geld
Lelijke UI
Verschrikkelijk prestaties
De Eer van het 7S heeft een goede kwaliteit voor zijn prijs, en de grote, heldere display maakt het ook een fatsoenlijke telefoon voor degenen die hun tijd besteden aan het scrollen door middel van sociale media en consumeren van video-inhoud. Echter, als u van plan bent om games te spelen op je telefoon, dit apparaat is niet bedoeld voor u als de quad-core MediaTek chipset is niet in staat om een goede game-ervaring.
Eer 7S review

Realme is gegaan van kracht tot kracht op de rug van zijn waarde voor geld aanbiedingen. Een goed voorbeeld hiervan is de Realme 3i dat biedt een modern design, grote accu, dual camera ‘ s en goede prestaties op een vanaf prijs van Rs 6,999.
Ton van sap in een compacte vorm

Realme 3i

Ton van sap in een compacte vorm

Realme C2

(Image credit: de Toekomst)

Grote batterij