Beste waterdichte luidsprekers 2019: 10 outdoor luidsprekers voor elk budget


IP67 waterbestendig
Terwijl de waterdichte-en waterbestendig zijn niet synoniem, ze ruwweg te vertalen naar “water zal het niet verklappen”.
Een waterdichte partij spreker dat klinkt geweldig

Waterdichte vs waterbestendige luidspreker

IP-Wat?
Als u denkt dat het oude gezegde over het krijgen van wat u voor betaalt, u zou het misschien niet verwachten veel van de Tribit XSound Gaat van de geluidskwaliteit. Gelukkig, dat adagium is nooit minder van toepassing: de spreker krijgt luid genoeg om op te vullen tot een middelgrote kamer, en op vol volume, er is alleen een kleine vertekening op de hoogte.

Als u wilt dat een waterdichte luidspreker die niet uitzien als een waterdichte luidspreker, voor de Denon Envaya DSB-250BT.
Gewicht: 11.57 pond | Afmetingen: 10.01 x 19.48 x 7.69 cm (H x B x D) | levensduur van de Batterij: N/A | Draadloos bereik: N/A – | frequentiebereik: 50Hz – 20kHz | NFC: Ja | Aux-in: Ja | Bluetooth versie: 4.2 | opladen via USB: Nee
Geweldig geluid voor zijn grootte
(Image credit: Denon)

Outdoor luidsprekers FAQ: snel vragen beantwoord

  • Kunt u een overdekt luidspreker buiten? Het is mogelijk, afhankelijk van het type van vermogen. Een draadloze luidspreker kan worden gezet ergens in, waardoor het dicht genoeg in de buurt van de bron – apparaat zoals een smartphone, computer, of anderszins. Houd in gedachten binnen luidsprekers meestal niet waterdicht, wel. Dus het is altijd het beste om een gebouwd voor de natuur veilig te zijn.
  • Wat is een goede wattage voor outdoor-luidsprekers? 5W is geschikt voor een rustige picknick, maar je wilt meer voor een bruisende BBQ of feest buiten de deur. Ter vergelijking, de meeste smart Tv ‘ s worden geleverd met maximaal 10W luidsprekers.
  • Hoe vele outdoor-luidsprekers heb ik nodig? Dit is afhankelijk van het volume van het apparaat en waar u bent het. Voor het afdekken van diverse plekken rondom een tuin of erf, wilt u mogelijk meerdere.

De beste waterdichte luidsprekers van 2019

Gewicht: 1.76 pond | levensduur van de Batterij: 20 uur | Draadloos bereik: 30+ voeten | Frequentie bereik: 65Hz – 20kHz | Drivers: Twee 1.7″ stuurprogramma ‘ s en twee passieve radiatoren | NFC: Geen | Bluetooth versie: 3.0 | Aux-in: Ja | USB: Ja
(Image credit: Braven)
(Image credit: Braven)

5. Ultimate Ears Boom 3

Levensduur van de batterij is niet verbeterd
Waterdicht is de betere van de twee, omdat het meestal een IP67-rating betekent dat dat het bestand is tegen te zweven in het rond een meter water gedurende een half uur voordat het bijt in het stof.
Natuurlijk waterdicht maken is niet het enige wat we zochten bij het plukken uit deze lijst van de beste outdoor-luidsprekers. We hebben ook onderzocht factoren zoals geluidskwaliteit, prijs en functionaliteit, die allemaal geholpen bij de oprichting van een set van criteria die we konden meten alle luidsprekers tegen. Wat je hieronder ziet is het resultaat van die inspanning – onze definitieve lijst van de 10 beste draadloze draagbare waterdichte luidsprekers.

  • Dit product is alleen beschikbaar in de VS en het VK op het moment van dit schrijven. Australische lezers: een prima alternatief in de UE Rol 2