Broadcom is voltooid Symantec deal, rebrands als NortonLifeLock

“De lancering van NortonLifeLock vandaag is een belangrijke stap in de transformatie naar een zelfstandige, pure-play consument cyber Veiligheid business. Als we door de periode van de overgang in de komende twaalf maanden zullen wij opnieuw uitlijnen onze kosten structuur voor het bedrijf om te rijden groei van de omzet, cashflow en winst macht.”
Via SiliconANGLE
“Vandaag is een belangrijke mijlpaal in de Symantec Enterprise Security business voegt zich bij onze andere halfgeleiders en software franchises die samen de Broadcom-platform. Symantec Enterprise Security breidt uit onze voetafdruk van de missie-kritieke infrastructuur software voor de Global 2000.”
Nu Broadcom heeft voltooid .7 miljard overname van Symantec enterprise security business, de chipmaker hebben nu toegang tot een breed scala van cybersecurity en een nieuwe stroom van inkomsten. Tijdens de 2019 fiscale jaar, Symantec enterprise business was in staat om in .3 miljard in omzet door de verkoop van security software aan bedrijven om hen te helpen beter detecteren van cyberaanvallen over hun netwerken en apparaten.
President en chief executive officer van Broadcom, Hock Tan prees de afronding van de overname in een verklaring, zeggende:

NortonLifeLock

Eerder deze zomer werd al duidelijk dat de Broadcom is in vergevorderde gesprekken te verwerven van de cybersecurity firma Symantec en nu de overname is afgerond en Symantec heeft omgedoopt als gevolg van de deal.
Daarnaast zijn de aandelen van het bedrijf symbool is gewijzigd van SYMC te NLOK op de NASDAQ beurs. Tijdens de eerste dag van de notering van aandelen in NortonLifeLock rose 1.85 procent tot .19.
Het bedrijf heet nu NortonLifeLock al haar vorige naam zal blijven wonen sinds Broadcom eigenaar van de rechten op de Symantec naam voor het bedrijf eerder uitgebrachte enterprise security producten.
Volgens NortonLifeLock, het nieuwe bedrijf zegt dat het een wereldwijde leider in de consumer cybersecurity met bijna 50 miljoen consumenten momenteel gebruik van producten en diensten.
Chief financial officer bij NortonLifeLock, Vincent Pilette uitgelegd in een aparte verklaring dat de rebranding is de sleutel tot het bedrijf van de transformatie, zeggende: