De beste Bluetooth speakers 2019: de beste draagbare sprekers voor elk budget

Lees de volledige recensie: UE Boom 3
Machtig, rijk, kamervullend geluid
Gebouwd als een tank
Audio kan worden duidelijker
Waterdicht

De beste Bluetooth luidsprekers in een oogopslag

  1. Sonos Verplaatsen
  2. UE Boom 3
  3. Bose SoundLink Draaien
  4. JBL Charge 4
  5. Anker Soundcore Flare
  6. Bose SoundLink Mini II
  7. UE Wonderboom 2
  8. Tribit XSound Gaan
  9. Sony SRS-XB501G
  10. Denon Envaya (DSB-250BT)

Hoe te kiezen uit de beste Bluetooth-luidspreker

Lees onze volledige Sonos Verplaatsen review
Best Bluetooth portable outdoor Speakers
Het is zowel water – en stofdicht, en heeft nu een one-touch-mix-knop waarmee je de pull-up van uw favoriete afspeellijsten zonder ooit het oppakken van uw telefoon.
Image credit: Anker
Verrassend geluid kwaliteit

Gewicht: 2.12 pond | levensduur van de Batterij: 20 uur | Draadloos bereik: 30+ voeten | Frequentie bereik: 60Hz – 20kHz | Drivers: Twee 1.7″ stuurprogramma ‘ s en twee passieve radiatoren | NFC: Geen | Bluetooth versie: 4.2 | Aux-in: Ja | USB: Ja
Niet ultra-krachtige

1. Sonos Verplaatsen

Krachtige, ruime geluid

De beste Bluetooth speaker in de wereld, Sonos Verplaatsen brengt de partij voor binnen en buiten

Terwijl de JBL Charge 4 biedt alleen kleine updates aan de vorige generatie, het blijft een uitstekende waarde in draadloze speakers en is een van de beste waterdichte luidsprekers rond.
Voor het geld, de JBL Charge 4 is een absolute no-brainer. Voor slechts 150 dollar (£160, AU0), krijg je een spreker die de hele dag meegaat, klinkt geweldig, kan met alle soorten van misbruik, en de toppen van uw telefoon in een snuifje. Ja, er zijn betere klinkende luidsprekers, maar je zult moeten besteden veel meer geld.
Lees de volledige recensie: Anker Soundcore Flare
En hoewel de UE Wonderboom 2 ziet er bijna identiek aan de oorspronkelijke, Ultimate Ears verpakt in een hoop upgrades die de Wonderboom 2 nog beter, zoals de toegenomen levensduur van de batterij (tot 30% ten opzichte van het origineel), een betere basweergave, en de nieuwe Outdoor Boost-functie waarmee de spreker nog luider dan voorheen.
Best Bluetooth portable outdoor Speakers
Dat gezegd hebbende, het stoten ver boven wat de omvang zou doen vermoeden, produceren een diepe bass, sprankelend hoog en een weelderige midrange. Terwijl de meeste draadloze luidsprekers geluid OK, het Mini II bewijst dat kleine luidsprekers niet nodig om compromissen te sluiten op geluid, en de andere Bose gemakken zoals een ‘ charging pad.
Houd in gedachten dat Black Friday en Cyber maandag Aanbiedingen zijn goede tijden om te jagen met een nieuw Bluetooth-spreker op een korting. Het is helemaal niet ongebruikelijk om te vinden sommige van de beste Bluetooth-luidsprekers sterk gereduceerde over de massale verkoop-evenement, dus houd dat in gedachten voordat u uw cash splash in de komende weken.
Geen luidspreker
De oorspronkelijke UE Wonderboom is aan de top van onze beste waterdichte luidspreker lijst sinds zijn debuut en voor een goede reden: het ruige, speelt luider dan het verkleinwoord geluid suggereert, en kan gekoppeld worden aan andere UE Wonderboom luidsprekers om geluid te versterken.

Alles al gezegd, voor 0 (90 pond AU9), de UE Wonderboom 2 is nog steeds een van de beste waterdichte luidsprekers die u kunt kopen – en ons aanbevolen optie voor mensen op zoek om hun spreker naar het strand of het zwembad.
De UE Wonderboom 2 is een fantastische robuuste en waterdichte luidspreker die u zult willen nemen. Het kleine formaat betekent niet dat kleine geluid, echter, als de spreker krijgt extreem luid en klinkt geweldig. Terwijl het kan niet tippen aan de bass-respons van de grotere luidsprekers als de UE Boom 3 of de Bose SoundLink Draaien, de verbeterde bass voegt warmte en intensiteit van de muziek dat het originele ontbrak.

2. UE Boom 3

Beperkende soundstage

Image credit: Sony

Ultra-goedkope
De Bose SoundLink Draaien is een uitstekende sound luidspreker voor mensen die op zoek zijn naar ware 360-graden geluid. Het is geweldig voor het delen van muziek tijdens een feest of voor het verplaatsen van rond de kamer zonder verlies van geluidskwaliteit. Echter, de Bose SoundLink Mini II klinkt iets beter en is iets goedkoper te starten.
De beste ultra-budget draagbare Bluetooth-luidspreker
30% betere levensduur van de batterij
Geen 360-graden geluid
De Soundcore Flare is een geweldige waarde in de sub-0 draadloze luidspreker segment. Concurrenten als de UE Wonderboom (bovenstaande) geef voor de Flare een run voor zijn geld in termen van kwaliteit, maar geven we de Gloed van de lichte rand met de geluidskwaliteit. Wij raden de Flare voor wie op zoek is naar een draadloze speaker die kan het allemaal zonder verbreking van de bank.
Gewicht: 6 lb 14 oz | levensduur van de Batterij: 12 uur | Draadloos bereik: Ca. 98 ft | Frequentie respons: 20 – 20.000 Hz | Drivers: 45mm | NFC: Ja | Aux-in: N/A – | USB-opladen: Geen
Hard op max volume
Uitstekende mobiele app
Best Bluetooth portable outdoor Speakers

De gemiddelde levensduur van de batterij
Klinkt ongelooflijk
Met twee hoogwaardige drivers, een solide app ontsluit het afspelen van honderden draadloze bronnen, multi-room mogelijkheden en smart audio-tuning ” – tech die tweaks de uitvoer op basis van de luidspreker in de directe omgeving, de Sonos Verplaatsen is ontworpen dan de gemiddelde Bluetooth speaker. Het is een veelzijdige luidspreker, dat staat stevig naast de built-for-home Sonos-speakers die het bedrijf maakte zijn naam op.

Lees de volledige review: de Sony SRS-XB501G

Best Bluetooth portable outdoor Speakers
IPX7 waterbestendig
Geweldig geluid voor zijn grootte
Alleen 30ft (10m) bereik
De nieuwste luidspreker in de Denon Envaya lijn is één van de eerste sprekers absoluut blaast ons weg in 2018. Het biedt krachtige, kamervullend geluid dat klinkt geweldig voor de meeste oren, plus komt met een IP67-rating, maken het zowel stof-en waterdicht. Het is ook gebouwd als een tank, en dat maakt het één van de meest duurzame luidsprekers die we ooit hebben gelegd in onze handen.
Stellar sound
Ultimate Ears nu kunt u uw UE Boom 3, dus je hebt nog meer opties als het gaat om kleur en patroon combinaties.
Het beste gebruikt worden binnenshuis
[Update: Als je in het verenigd koninkrijk, kunt u € 20 op het Anker Soundcore Flare bij Amazon. Met Black Friday en Cyber maandag opdoemen aan de horizon, het is heel goed mogelijk dat de prijs van het Anker Soundcore Flare kunnen nog verder dalen – als een speciale editie, deze feestelijke gift set-versie kon verkopen redelijk snel.]

Gewicht: 0.8 pond | levensduur Batterij: Maximaal 24 uur | Draadloos bereik: N/A – | frequentiebereik: 85 – 20.000 Hz | Drivers: 2 x 6W | NFC: Geen | Aux-in: Geen | opladen via USB: Nee
Waterdicht

4. JBL Charge 4

UPDATE: Er is een nieuwe koning in de stad: De Sonos Bewegen is de beste Bluetooth speaker in de wereld van vandaag. Lees onze volledige Sonos Verplaatsen review hier.

Lees de volledige review: Bose SoundLink Mini II

Best Bluetooth portable outdoor Speakers
De beste outdoor luidspreker krijgt een refresh
De beste outdoor luidspreker krijgt een refresh
Concurrenten als de LG PK7 klinkt iets beter en heeft een lichte toon die eigenlijk reageert je muziek, maar het hoeft niet de Google-Assistent ingebouwd. Als u op zoek bent naar een echte draagbare luidspreker die je kunt passen in een tas die ook ondersteunt Google-Assistent, de JBL Link 20 is een goede keuze. Verwacht alleen niet dat het aan de pomp zo veel bass of bieden als brede soundstage.
Als u niet al uw AV-arsenaal, een Bluetooth luidspreker is een must-eigen stukje techniek. Ze zijn de beste manier om uw muziek met u te picknicken, op het strand en outdoor avonturen, en sommige van de beste geluid net zo goed als bijna alle binnen-luidspreker die u wilt kopen.
De UE Boom 3 (Image credit: Ultimate Ears)
Image credit: Ultimate Ears
Robuust ontwerp
Image credit: Bose SoundLink Draaien

Lees de volledige recensie: Tribit XSound Gaan
Er zijn zeker meer gedetailleerde luidsprekers die er zijn, maar tegen een prijs die relatief betaalbaar is voor iedereen, de UE Boom 3 raakt de juiste noten voor het derde jaar op een rij.
Gewicht: 0.93 pond | Afmetingen: 104 x 95.3 mm (H x D) | levensduur van de Batterij: tot 13 uur | Draadloos bereik: 100 meter (33 m) | Frequentie: 75 Hz – 20 kHz | Drivers: twee 40 mm actieve stuurprogramma ‘ s en twee 46,1 mm x 65.2 mm passieve radiatoren | NFC: Geen | Bluetooth versie: N/A – | Aux-in: Geen | USB-oplaadkabel: Geen

Lees de volledige recensie: Denon Envaya (DSB-250BT)

Het is niet perfect – het is zwaar als een bijproduct van het ongelofelijke geluid, het is duur vanwege de uitgebreide functieset, en helaas kan niet worden gebruikt als achter kanalen van een home cinema set-up. Maar heb je het geld, het is moeilijk om de schuld van het Sonos Verplaatsen als het gaat om de jacht naar de beste Bluetooth speaker in de wereld.
Stijve knoppen
Hier is het ding over de Sonos-Bewegen – het is zo goed, wilt u misschien overwegen om het niet alleen als je on-the-go partij station, maar ook als uw belangrijkste in-de-home-spreker ook.
Image credit: Denon
Schoppen basrespons
Gewicht: 1.1 pond | levensduur van de Batterij: 12 uur | Draadloos bereik: 20m / 66ft | Frequentie respons: N/A | Drivers: 2 x 1.75″ Full Range + 2 x Passieve Radiator | NFC: Geen | Aux-in: Ja | Bluetooth versie: 4.2 | Waterdichtheid: Ja-IPX7 | Kosten apparaten via USB: Nee
Image credit: Tribit
Lees de volledige review: Bose SoundLink Draaien

Lees de volledige recensie: JBL Charge 4
De meest duurzame Bluetooth-luidspreker

7. UE Wonderboom 2

Lampen zijn niet gesynchroniseerd

De beste Bluetooth Speakers koopgids: Welkom bij TechRadar deskundige round-up van de beste draagbare en outdoor-luidsprekers kunt u kopen in 2019

Draagbare partij spreker
Het is IP56 nominale
IP67 waterdicht/stof-proof
Gewicht: 1.5 kilo | Afmetingen: 2 x 7.1 x 2,3 cm (H x B x D) | batterijduur: tot 10 uur | Draadloos bereik: 30 meter (10 m) | Frequentie respons: N/A | Drivers: N/A | NFC: Geen | Bluetooth versie: N/A – | Aux-in: Ja | opladen via USB: Nee
Er zijn zo veel nieuwe luidsprekers op de markt deze dagen met geweldige ontwerpen en de nieuwste tech ingebouwde dat het kan lastig zijn om erachter te komen welke je nodig hebt. Hoewel het lijkt alsof de keuze is eindeloos, er zijn veel unique selling points die je bij je passen.
Ondanks een bijna vlekkeloze prestatie, de Envaya is niet perfect: Terwijl het geluid eraan is vol, krachtig en rijk, het hoeft niet de treble bijten sommigen houden en de knoppen aan de zijkant kunnen voelen stijf en moeilijk te bedienen. Deze zijn uiteindelijk de kleine klachten, echter, en de Denon Envaya blijft een mooie Bluetooth speaker – makkelijk een van de beste die je kunt kopen dit jaar.
Uitstekende connectiviteit
Best portable Speakers
Zwaar en duur
IP67 stof – /waterdicht beoordeling

Gewicht: 1.5 kilo | levensduur van de Batterij: 12 uur | Draadloos bereik: 30 meter | Frequentie respons: N/A | Drivers: N/A | NFC: Geen | Aux-in: Ja | USB: Ja
Gewicht: 1.6 kilo | Afmetingen: 209 x 74 x 77mm (B x D x H) | levensduur van de Batterij: 13 uur | Draadloos bereik: 30m (100ft) | Frequentie respons: N/A | Drivers: 2 x 40mm Full-Range Driver, 1 x 53x135mm Passieve Radiator | NFC: Geen | Aux-in: Ja | Bluetooth versie: N/A | Weerbestendig: Ja | Kosten apparaten via USB: Nee

8. Tribit XSound Gaan

De Bose SoundLink Mini II is een relatief oude, die is uitgebracht in juni 2015. Echter, af te schrijven van de SoundLink Mini II vanwege zijn leeftijd zou het een vergissing zijn, want het blijft een van de best klinkende draadloze luidsprekers.

Image credit: Bose

Compacte form factor
Gewicht: 1.2 kilo | Batterij: 15 uur | Draadloos bereik: 30+ voeten | frequentiebereik: 90 hz-20kHz | Drivers: Twee 1.75″ stuurprogramma ‘s en twee 1.75″ x 3″ passieve radiatoren | NFC: Ja | Aux-in: Ja USB: Ja
Te dien einde, de XB501G is een goede all-round compromis, dat vult meerdere doeleinden. Het is niet de beste draadloze luidspreker, noch de beste smart speaker, maar het is een vaste regel in beide categorieën en een van een select aantal te bestaan in beide kampen.
De Tribit XSound Gaan moet niet klinkt dit goed voor de prijs, maar het doet. De luidspreker onder de indruk van gebalanceerd geluid, in de buurt is vrij van vervorming op hoge volumes, en duurt en ongelooflijke 20+ uur speeltijd op gemiddeld volume. Plus, de IPX7 speaker is water en stof bestendig zodat je met een dag op het strand of het zwembad zonder een probleem. Terwijl het design van de mogelijk te negeren, je niet schelen als je eenmaal horen hoe goed de XSound Gaan geluiden.
De voormalig beste Bluetooth speaker is nog steeds groot voor reizen met
Laad uw telefoon
Dat gezegd hebbende, hier zijn 10 van onze favoriete draagbare draadloze luidsprekers nu, gerangschikt op prijs-prestatie-verhouding, die zeker zal werken voor u.
Indrukwekkend geluid voor de grootte

Op de debet kant, het is ook niet volledig stof-of waterdicht, dus wil je twee keer na te denken alvorens het Draaien aan het strand.
De SRS-XB501G is een grote speaker die een lichte toon, tripod mount, groot geluid, en Google-Assistent. Dit is een luidspreker die u werkelijk kunt gebruiken op de weg en in het huis na een dag van feesten. Op de go, de luidspreker is briljant, spelen luid en tot 16 uur. Maar thuis, het is gedateerd ontwerp en de gemiddelde stem detectie zijn compromissen vergeleken met de speciale luidsprekers.

9. Sony SRS-XB501G

Echte 360-graden geluid

Best Bluetooth portable outdoor Speakers

De beste mid-range luidspreker
De ultieme party luidspreker met Google-Assistent ingebouwd
Niet bestand tegen water
Levensduur van de batterij is niet verbeterd ten opzichte van de oorspronkelijke
Anker heeft een geschiedenis van het maken van betaalbare draadloze luidsprekers. Terwijl we waren niet helemaal onder de indruk van het Anker SoundCore 2‘s geluid, konden we niet te gek worden omdat de spreker was zo betaalbaar.
Best Bluetooth portable outdoor Speakers
Een grote speaker die ook de kosten van uw telefoon
Of, als je een partij in persoon, wilt u misschien de mogelijkheid om verbinding te maken met twee speakers samen of een luidspreker met multi-point-koppeling kunt u meerdere apparaten aansluiten op een moment. Levensduur van de batterij, de geluidskwaliteit en het ontwerp van het grootste belang zijn voor alle luidsprekers, en we hebben ons best gedaan om deze in de grootst mogelijke overweging bij het maken van onze lijst.

Veelzijdig
Blootgesteld woofers

10. Denon Envaya (DSB-250BT)

Terwijl we waren niet zo onder de indruk van de UE Boom 3 als we waren met zijn voorganger, dit is nog steeds een van de beste Bluetooth-luidsprekers geld kunt kopen in 2019. Dit is een luidspreker die je luid en niet vervormen bij hogere volumes; zijn licht genoeg om te dragen op een het kamperen reis, maar blijven duurzaam genoeg is om te tuimelen in een zak en onbeschermd.

Gewicht: 6.61 pond (3kg) | levensduur van de Batterij: 10 uur | Connectiviteit: Wi-Fi (802.11 b/g/n 2,4 GHz en 5 ghz) en Bluetooth 4.2 | Drivers: Een naar beneden gerichte tweeter, een mid-woofer, twee Klasse-D digitale versterkers | NFC: Geen | Aux-in: Geen | USB opladen: Ja (USB-C, en wordt geleverd met oplaadstation)

Best Bluetooth portable outdoor Speakers
Image credit: JBL
Lees de volledige recensie: UE Wonderboom 2
Een betere balans dan de meeste audio
Prachtige ontwerpen en bouwen
IP67 rating
Als u problemen ondervindt bij het uitzoeken van die spreker zou het beste zijn voor u, te beginnen door het afbeelden van waar je heen gaat om het te gebruiken en het vinden van een luidspreker die overeenkomt met de instelling. Dat betekent dat als je een strand persoon, stof en water-proofing in uw outdoor luidspreker toets.
Dus wat gebeurt er als je kan strek uw budget? Voor rond de meer je het Anker Soundcore Flare, een uitstekende waterdichte Bluetooth-luidspreker die kan staan teen-tot-teen met de concurrentie.