De beste gaming PC 2019: 10 van de top gaming desktops kunt u kopen

Uitgedost knaller voor de hardcore gamer
Lees de volledige recensie: Intel Hades Canyon NOC
Sluipende het geval van PC elementen
HP Omen Obelisk
Aantrekkelijk, tool-less ontwerp

Tot 165Hz vernieuwen tarieven

Bill Thomas, Gabe Carey en Michelle Rae Uy hebben ook bijgedragen aan dit artikel

Beste gaming-Pc ‘ s in een oogopslag

 1. Corsair Een i160
 2. HP Voorteken Desktop PC
 3. Alienware Aurora R8
 4. Intel Hades Canyon NOC
 5. HP Voorteken Obelisk
 6. Oorsprong Millennium
 7. Alienware Area 51 Threadripper Edition
 8. MSI Trident X
 9. Corsair Vengeance 5185 Gaming PC
 10. Dell G5 Gaming Desktop
Corsair Vengeance 5185 Gaming PC
Lees de volledige review: Corsair Een i160

1. Corsair Een i160

Duur

Het is essentieel om de beste gaming PC die u zich kunt veroorloven. En tenzij Candy Crush tops uw gaming verlanglijstje, moet u waarschijnlijk een aantal vuurkracht voor de aanpak van de nieuwste games die je interesseren. Niet alleen kan de beste gaming-Pc ‘ s krijgt u er, maar ze moeten ook jarenlang levensvatbaar gaming power.

Scherpe en stevige nieuwe design
Trouw aan haar naam, de Corsair Vengeance 5185 zal, zonder twijfel, krijg je terug in het spel, als uw bestaande PC is houdt je terug. Dit zeer aanpasbare gaming PC is een van de beste gaming-Pc ‘ s die er met zijn krachtige componenten, massale opslag ruimte en een effectieve koeling systeem dat ervoor zorgt dat de warmte naar beneden. Een fan van RGB verlichting? Dit heeft geen tekort van dat alles verpakt in een gehard glas, chassis dat is nog maar het ticket voor het tonen van die ingewanden uit.
Terwijl de Decepticon kijk deze gaming PC sport kan zijn voor sommigen, er is zeker iets voor iedereen zo ver als configuraties gaan of u nu een casual gamer op een begroting of een hardcore men bereid af te zien van een stuk van het deeg voor een opgevoerde rig. Op minder dan 1.500 dollar (ongeveer € 1,180, AU,170), krijgt u meer dan genoeg power om je door AAA games, zij het waarschijnlijk niet op Ultra. Op ,335 (ongeveer € 1,835, AU,235) of meer, krijgt u een aanzienlijke hoeveelheid energie en opslag. Plus, HP Voorteken van de Desktop-PC wordt geleverd in een tool-less ontwerp, waardoor het upgraden. Er is geen twijfel dat deze behoort op onze beste gaming-Pc ‘ s lijst.
VR-klaar configuraties
Om het Record te breken benchmark resultaten

(Image credit: TechRadar)
High powered
In ware Alienware mode, de Area-51 Threadripper Editie verlegt de grenzen van zowel de technologie en uw bankrekening. Het is zeer krachtig, duidelijk met de nieuwste AMD Ryzen Threadripper 1950X over alle configuraties. De Area 51 is triade-ontwerp is niet veel veranderd sinds de release terug in 2014, maar de binnenkant van deze desktop is in principe geen gereedschap om te upgraden, niet dat je dat zou zelfs moeten overwegen het is nu al een van de beste gaming-Pc ‘ s van 2019.

2. HP Voorteken Desktop PC

De Dell G5 biedt 9e generatie Intel-chips en Nvidia ‘ s meest krachtige gaming GTX en RTX grafische kaarten.

De Alienware Aurora R8 is een prachtig gaming machine die geeft je de nieuwste en beste in.

Zeer uitbreidbaar
Er is zeker iets voor iedereen zo ver als HP Voorteken Desktop PC ‘ s configuraties gaan.
Er is zeker iets voor iedereen zo ver als HP Voorteken Desktop PC ‘ s configuraties gaan.
En als u van plan bent op het spelen van de laatste en komende AAA-games, zoals de Eeuwige Verdoemenis en de Uiterlijke Werelden, je moet je een van de beste gaming-Pc ‘ s uitgerust met de meest geavanceerde binnenwerk mogelijk. Niet alleen Nvidia ‘s Super RTX grafische kaarten aangeboden, meer macht voor de waarde dan ooit, maar AMD’ s Navi kaarten en Ryzen 3e generatie chips net over elkaar afgestemd Team Blauw in termen van waarde en prestaties, zodat u een allegaartje van opties, ongeacht uw budget.
Deze rechthoekige monster is zeker waardig van de naam want het heeft veel power.
De Area 51 Threadripper Editie verlegt de grenzen van zowel de technologie en uw bankrekening.

Duurder dan een doe-het-PC
Niet de mooiste PC

6. Oorsprong Millennium

Betaalbaar

(Image credit: Michelle Rae Uy)

Als u op zoek bent naar de beste gaming-PC onder de 00, en de Intel Hades Canyon KERN kan uw droom machine. Dit teeny gaming PC is niet alleen kosteneffectief, maar de ruimte-opslaan als goed. In feite, het lijkt op een set-top box meer dan een gaming PC. Laat u niet van de grootte gek, maar het herbergt alle macht, die de beste gaming laptops moeten voor het verwerken van de beste laptop games, met een 8ste generatie Intel Core i7-processor en de discrete-level AMD Radeon grafische. U zult zelf moeten zorgen voor je eigen RAM-geheugen, opslag en uw eigen OS, maar als je extra PC-hardware liggen, zijn er nog tal van besparingen mogelijk waren.
Lees de volledige recensie: Alienware Aurora R8

Prachtig design
Stap up van uw spel

 • Dit product is alleen beschikbaar in de VS als van dit schrijven. BRITSE en Australische lezers: een prima alternatief in de Overklokkers 8Pack Asteroïde.
Lees de volledige review: HP Voorteken Obelisk review
CPU: Intel Core i7-8700 | Grafische kaart: NVIDIA GeForce RTX 2080 | RAM: 2x8GB DDR4-2666 | Opslag: 480GB M. 2 NVMe SSD – 2TB 7200RPM 2.5″ HDD

7. Alienware Area 51 Threadripper Edition

De Corsair Één van de beste gaming-Pc ‘ s sinds het kwam op de scène een paar jaar geleden.

Wat u moet weten over Black Friday 2019
Gaming Pc ‘ s kunnen zeer dure aankopen, dus als je je wilt richten op het nemen van de prikkel van het prijskaartje een beetje, het is een goed idee om te winkelen rond Black Friday en Cyber Monday. Dit is omdat veel retailers slash de prijzen van gaming desktop-Pc ‘ s tijdens die gebeurtenissen, die kan bespaart u een behoorlijke hoeveelheid geld. Kijk uit voor speciale aanbiedingen die bundel gratis spelletjes spelen in de as en dat is een geweldige manier van het houden van de kosten van het upgraden naar een nieuwe gaming PC ‘ s relatief laag. Als u op zoek bent naar iets meer draagbare, bekijk onze Black Friday laptop aanbiedingen pagina , waar we worden naar boven afgerond op alle van de beste aanbiedingen in November.

Perfecte instap tot high-end gaming
Dell G5 Gaming Desktop
(Image credit: Dell)
Gaming PC powerhouse dat is de moeite waard de prijs
Origin Millennium
De prijsstelling is gewoon OK

 • Dit product is alleen beschikbaar in de VS op het moment van dit schrijven. BRITSE en Australische lezers: een prima alternatief in de Corsair Een

Techradar Verzending van MSI Trident X De kleine MSI Trident X PC geen trek eventuele stoten. 8. MSI Trident X Niet van deze wereld prestaties CPU: Intel Core i7-9700K – i9-9900K | Grafische kaart: Nvidia GeForce RTX 2070 – 2080 Ti | RAM: 16 GB | Opslag: SSD van 512 gb – SSD van 512 gb, 2TB HDD Krankzinnig gaming prestaties
Mooie esthetiek
Twijfelachtige kwaliteit
Het was slechts een kwestie van tijd voordat de beste gaming-Pc ‘ s begonnen met het uitrollen van de nieuwste Koffie Meer Vernieuwen en Nvidia Turing delen, en de MSI Trident X was het een te leiden van de lading. Dit kleine chassis PC geen trek eventuele stoten, en zullen absoluut slopen elk spel dat je bij het werpen, bij elke resolutie. Vergeet niet dat de dunne metalen bouwen is een beetje dun voor reizen, en het prijskaartje is een beetje fors. Echter, als u op zoek bent naar een no-holds-barred kracht die perfect passen in uw woonkamer, kunt u niet veel beter dan dit.
Lees de volledige review: MSI Trident

Dus lees verder om meer te weten over de beste gaming-Pc ‘ s die er zijn op het moment. Of je aan het gamen bent op een begroting of wilt u een aangekleed-out rig, is er iets voor u hier. En vergeet niet om te controleren aankomende Black Friday aanbiedingen om te besparen op uw volgende gaming PC.
Mooie chassis
Lees de volledige recensie: Alienware Area 51 Threadripper Edition

9. Corsair Vengeance 5185 Gaming PC

Alleen op de 8e generatie chip

CPU: Intel Core i5-8400 – i5-9600K | Graphics: Nvidia GeForce GTX 1050 Ti – RTX 2080Ti | RAM-geheugen: tot 64 gb | Opslag: 1TB HDD 1TB SSD, 3TB+harde schijf van 3 tb

CPU: Intel Core i7-8700 – i7-9700K | Graphics: Nvidia GeForce GTX 1660 Ti – RTX 2080 Ti | RAM-geheugen: tot 64 gb | Opslag: 1TB HDD – 512-GB SSD + 2 TB HDD
Corsair One i160
Erg duur
De Alienware Aurora R8 kost een aardige cent, vooral als je het krijgen van een van de opgevoerde configuraties. Maar deze knaller van een gaming machine biedt u de laatste en grootste van binnen, het leveren van een uitstekende en meeslepende game-ervaring in een cool uitziende chassis met aansprekende RGB verlichting. Als je meer dan een casual gamer die behoefte heeft aan een installatie kan pakken 1440p en zelfs een beetje van 4K gaming houdt, is dit een van de beste gaming-Pc ‘ s op de markt vandaag.

Absoluut massief
CPU: AMD Ryzen Threadripper 2920X – 2950X | Graphics: Nvidia GeForce GTX 1050Ti – Dual Nvidia GeForce RTX 2080 Ti | RAM: 8 gb – 64 gb | Opslag: 2TB HDD – 2 TB SSD; 2 TB HDD
CPU: Intel Core i9-9900K | Grafische kaart: NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti | RAM-geheugen: 16GB – 32GB | Opslag: 480GB SSD + 2 TB HDD

10. Dell G5 Gaming Desktop

Een unieke chassis in combinatie met een prijs te verslaan, Dell laatste in haar G-serie gaming-Pc ‘ s is een stevige concurrent in de begroting van gaming. De Dell G5 biedt 9e generatie Intel-chips en Nvidia ‘ s meest krachtige gaming GTX en RTX grafische kaarten, te beginnen met een i3-processor en de GTX 1650 te hanteren vele krachtige games zonder het branden van een gat in je zak. Natuurlijk, als je het hebt meer het geval te sparen, het is VR klaar configuraties zijn ook op de hand, maar zelfs die zijn absoluut betaalbaar.

CPU: Intel Core i7 | Grafische kaart: Radeon RX Vega M GL – GH | RAM-geheugen: tot 64 gb | Opslag: tot 2 tb SSD, 2 TB SSD

Zeer uitbreidbaar
CPU: Intel Core i5 9600K – AMD Ryzen 9 3900X | Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1660 – Hydro X Gekoeld NVIDIA GeForce RTX Titan | RAM: 32 GB | Opslagcapaciteit: 250 GB – 4-TB SSD
Lees de volledige recensie: Oorsprong Millennium
Gemakkelijk te upgraden
Budget gaming op zijn best