De beste goedkope Chromebook prijzen en aanbiedingen voor Black Friday 2019

Lees onze volledige review: HP een Chromebook 14
Een oudje met een verrassend hoog prijskaartje

Wat maakt een goede Chromebook prijs?

Robuust ontwerp

De beste Black Friday Chromebook aanbiedingen en prijzen

Acer heeft de neiging om het uitvoeren van de toon in onze Chromebook razzia ‘ s, en voor een goede reden: het is veel Chromebooks. Als u wilt dat het uiterlijk en de buurt-gevoel van een MacBook Air, maar met de Chromebook prijskaartje dit is het model voor u. De 14 ziet en voelt net als Apple ‘ s beroemde notebook aan de buitenkant, maar kunnen natuurlijk niet echt het gevoel dat het gebruik van een met hoe weinig het kost.

Onze favoriete Chromebooks te koop

Geweldig toetsenbord
Ruime toetsenbord

HP 14 Chromebook

Dit is waar u moet beginnen met uw zoektocht naar een Chromebook. Bij 14 centimeter in grootte van het scherm en binnen een schattig frame, de HP 14 Chromebook heeft een prima middenweg voor de besluiteloos shopper. Met gestandaardiseerde onderdelen van deze Chromebook kan doen in wezen al zijn naaste concurrenten kan en dan nog wat, met de microSD card reader, en sloeg van poorten – in tegenstelling tot de vergelijkbare geprijsde, tinier Chromebooks.

Terwijl u kunt de shop tal van geweldige Chromebook deals hieronder kunt u zich ook verheugen op de komende kortingen tijdens de 2019 Black Friday verkoop. Gelukkig voor u, we hebben samen een handleiding over hoe je de beste online Black Friday deals. We vertellen u ook alles wat u moet weten, zoals de datum, wat de prijzen te verwachten, en wat retailers deelnemen. Met een beetje zoeken (en door de besparing die link) vindt u een geweldige Chromebook prijs deze Zwarte vrijdag.

(Image credit: Google)
Sublieme design
CPU: Intel Celeron N2840 | Grafische kaart: Intel HD Graphics | RAM: 2GB – 4GB | scherm:het Scherm van 11,6-inch HD (1366 x 768) touchscreen | Opslag: 16GB SSD
best cheap Chromebook price and deals
CPU: Intel Celeron N3160 | Grafische kaart: Intel HD Graphics 400 | RAM: 4 GB | Beeldscherm: 14 inch FHD (1.920 x 1.080) IPS | Opslag: 32 GB SSD
Slechte geluidskwaliteit

CPU: Intel Core i5 – i7 | Grafische kaart: Intel HD Graphics 615 | RAM: 8 – 16GB | Scherm: 12.3-inch QHD (2.400 x 1,600) touchscreen | Opslagcapaciteit: 128 GB – 512-GB
Lees onze volledige review: Dell Chromebook 11

Dell Chromebook 11

Langzamer dan sommige rivalen

CPU: Intel Core 8e Gen m3 – i7 | Graphics: Intel UHD 615 | RAM: 8GB – 16GB | Scherm: 13,3-inch FHD (1.920 x 1.080) – 4K UHD (3840×2160) | Opslag: 64GB – 256GB SSD

De gemiddelde levensduur van de batterij
Niet lang na het doden van de Chromebook Pixel van Google is nieuw leven ingeblazen op een manier dat niemand had verwacht toonaangevende in haar openbaren. Nu heet het de Google Pixelbook, en het maakt een scherpe draai weg van zijn voorganger. Dat komt vooral omdat we op zoek naar een machine die kan draaien Android apps native naast de versterking van Chrome OS. Met een ruime opslagruimte, welhaast perfecte stylus integratie en Google-Assistent, de Pixelbook is het beste Legt u kunt kopen. Dat zei, terwijl Google Pixelbook deals zal het moeilijk zijn om langs te komen, het is een van de meest gezochte laptops van dit moment, dus het is de moeite waard te roepen – niet te vermelden dat op de uitkijk voor hot deals. In alle eerlijkheid, je kunt veroorloven om te redden van uw geld voor een all-in-laptop met meer functies dit is niet precies het prijskaartje voor een snelle Chromebook kopen na alle.
CPU: Intel Celeron – Core i5 | Grafische kaart: Intel HD Graphics, HD Graphics 5500 | RAM: 2GB – 4GB | Scherm: 15.6 inch HD (1,366 x 768) – FHD (1.920 x 1.080) | Opslag: 16GB – 32GB SSD
Een uitgebalanceerde Chromebook
De goedkoopste Chromebooks kunnen soms schuldig aan het bezuinigen op hun specs. Om het vinden van de beste Chromebook prijs, daarom is het belangrijk om uw behoeften in het achterhoofd wanneer het gaat om de processor kwaliteit en storage-oplossingen. Er zijn zeker overeenkomsten die zowel kracht en efficiency rekening, dus het is belangrijk om in de gaten te houden voor iets met een SSD geschikt voor het opslaan en beheren van updates (als je niet actief ChromeOS) en RAM boven de 2GB baseline die vaak wordt weergegeven in de zoekresultaten.

U hoeft niet zorgen te maken over ons prioriteren van de betaalbaarheid over de kwaliteit van beide. De beste Chromebook prijs is vaak één met fatsoenlijke specs tegen een lage kostprijs, en hebben we een scala van modellen perfect voor een verscheidenheid van verschillende behoeften. Zonder verdere vertraging, laten we duiken in.
Pen afzonderlijk verkocht

De Acer Chromebook 15

Pen afzonderlijk verkocht

De Acer Chromebook 14

Met zoveel goedkope Chromebook aanbiedingen op het internet nu, er is een enorme selectie van grote apparaten om uit te kiezen. Je zou denken dat de goedkoopste Chromebooks zijn al vrij zuinig, maar we zijn hier om u te vertellen dat we hebben weten te scoren aanbiedingen die misschien wel het onmogelijke bereiken, door in te gaan op een paar stappen goedkoper.

(Image credit: HP)

best cheap Chromebook price and deals
(Image credit: Acer)
Een betaalbare Google laptop met de specs van iets veel meer
Scherpe, levendige scherm
Lees onze volledige review: Acer Chromebook 14

Lees onze volledige review: Acer Chromebook 15

Google Pixelbook

Als u op zoek bent naar een grote laptop, maar willen niet te veel uitgeven, een Chromebook prijs biedt de perfecte deal voor je. Acer is gemaakt van een sterk, 15,6-inch Chrome machine die geschikt zijn voor tal van beefier onderdelen dan de meeste andere laptops in zijn prijsklasse. Het doet niet veel, dat is exclusief voor de grotere maat zo veel dat het gewoon doet die dingen meer. Voor velen, dat is een verkoop punt waard op zoek naar de beste deal over, en dit is gewoon zo gebeurt het om de beste te zijn.

Een stamboom van Chromebooks met een geweldige prijs

Solide toetsenbord en touchpad
Als u op zoek bent naar een meer substantiële machine voor snelle multitasking of high performance software, waarom niet controleren onze beste goedkope laptop aanbiedingen van de week. Er is ook een aantal uitstekende gaming laptop aanbiedingen worden gehouden ook!
Uitstekende toetsenbord, trackpad
Klein toetsenbord
best cheap Chromebook price and deals
180-graden vat scharnier
(Image credit: Acer)