De beste goedkope gaming muis aanbiedingen voor Black Friday 2019

Past in elke hand grootte

Of u nu op zoek bent naar een gaming muis wireless of wired, RGB of subtiel, kunt u rekenen op onze aanbevelingen om u te krijgen waar je heen gaat. Ongeacht wat voor soort spellen je speelt FPS, MOBA, RPG of anders, neem een kijkje op de heetste en beste gaming muis deals.

De beste Black Friday gaming muis aanbiedingen en prijzen

De Logitech G402 Hyperion Fury was de Rolls Royce onder de gaming mouse wanneer het voor het eerst geland, en nu het kan worden gedaan op een geweldige korting. Uitgerust met een 32-bits processor en on-board opslag, deze gaming muis heeft in principe een verborgen super computer, die lezen kan het oppervlak het bijhouden en optimaliseren van het opvolgen van de prestaties. Plus, deze gaming muis packs in tal van extra knoppen voor macro ‘ s en gebruikers kunnen zelfs aanpassen waar en hoe vele optionele gewichten die ze willen gebruiken.

Goedkope gaming muis aanbiedingen:


Beste FPS gaming muis deal

Sensor kalibreert aan de oppervlakte

Logitech G402 Hyperion Fury
Mionix Naos 7000
Ongelooflijke waarde
Ontbreekt de ingebouwde oplaadbare batterij

Vandaag de dag is het beste SteelSeries Sensei aanbiedingen

Beste gaming muis voor links-en rechtshandigen deal

Zo eenvoudig als het duwen van een muis rond te spelen video games zou klinken, doen een paar miljoen keer over deals met grote schade aan uw hand, waardoor het het beste om te kopen een ergonomisch apparaat. Gelukkig, de Mionix Naos 7000 levert op dit met verve. U kunt in principe leg je hele hand plat op de muis en het gevoel volledig ondersteund met ribbels speciaal ontworpen to cradle al uw vingers. Naast het comfort, de Naos 7000 is uitgerust met alle smarts je zou verwachten van een premium muis, met inbegrip van een 7000 DPI sensor, 32-bit ARM-processor en 16.8 miljoen LED-kleur opties.

Lastige knopjes aan de zijkant

Vandaag de dag is het beste Corsair Scimitar RGB aanbiedingen


De SteelSeries Sensei

Wanneer u de kopen van de beste muis om te spelen, het is van cruciaal belang om bewust te worden van de prijs die je betaalt in vergelijking met de specs en het comfort dat u zult krijgen van het.

Beste ergonomische gaming muis deal

Volledig met de hand ondersteunen
Vandaag de dag is het beste Logitech G402 Hyperion Fury aanbiedingen

Slechts 7000 DPI
De Steelseries Sensei is een sublieme muis voor links-en rechtshandigen en een goed voorbeeld van minimalisme in de gaming-muis wereld. Het snijdt alle onzin met een eenvoudige en comfortabele vorm die de opvang voor zowel links – en rechtshandige spelers. Belangrijker nog, het bijhouden van deze muis is fantastisch, zelfs als het is een laser muis.
Alinea software

Misschien te klein voor de wat grotere handen

Beste MOBA & MMO gaming mouse

Je hoeft niet te weten wat ‘DPI’ of ‘CPI’ betekent (het is dots per inch”, door de manier), maar het komt in handig om te weten de waarde van 4.000 versus 16.000 daarvan. Het doet ook geen kwaad om te weten dat een hogere polling rate geeft u een betere responstijden en een lagere latency.

Hoewel er zijn tal van uitstekende aanbiedingen die u kunt winkelen hieronder, het is nooit te vroeg om na te denken over de kortingen tijdens Black Friday 2019. Om u te helpen de beste aanbiedingen te vinden, we hebben samen een Zwarte vrijdag gids over alles wat u weet over het in November de verkoop event.
Eenvoudig, comfortabel ontwerp
Een gaming muis is gewoon een gaming muis, of zo je hebt gehoord. De waarheid is dat er een ton van de opties die beschikbaar zijn als het gaat om deze vervelende, maar noodzakelijke randapparatuur. We hebben de zaken eenvoudiger voor u door een opsomming van de beste goedkope gaming-muis met aanbiedingen die beschikbaar zijn voor online retailers, zoals Amazon en Best Buy.
Snel en soepel

Pictek 2400DPI Verstelbare 2.4 G Wireless Gaming Mouse

Beste draadloze gaming muis deal

Super lage prijs

Draadloze technologie komt vaak op een premie, maar u kunt nog enkele echte steelt. Neem bijvoorbeeld de Pictek 2400DPI Verstelbare 2.4 G Draadloze Gaming Muis korting op Amazon. Hoewel het niet de wereld ‘ s snelste draadloze gaming muis met een top van 2.400 DPI, het is gebouwd met een ergonomisch design en biedt zeven instelbare knoppen.

Corsair Scimitar RGB
Het hebben van al uw bevoegdheden op uw vingertoppen kunt u het verschil maken in MMO en MOBA-games, en de Corsair Scimitar RGB is een van de beste multi-knop van deze gaming muizen. Niet alleen hebt u 12 volledig aanpasbare macro knoppen, ze zijn allemaal ook de integratie van mechanische toetsen die rit langs een verstelbare rail. De Scimitar tops alles af met een 12.000 DPI sensor en vier-zone RGB-verlichting instellen.