Diablo 4: hier is 24 minuten van demon-verminken Barbarian-klasse gameplay

Na de aankondiging op de Blizzcon, we officieel weten dat veel van wat te verwachten van het vierde item in de veteraan ARPG serie, van de open wereld omgeving om haar terug te keren naar de franchise-gotische demonische uiterlijk.
De gameplay is hier ongelofelijk gepolijst, maar ondanks dit, Blizzard zegt dat release is vele jaren weg. Gezien de moeizame start die Diablo 3 had het niet willen dergelijke hik als Diablo 4 aankomt, en zo zal het waarschijnlijk fine-tuning van de buit balans en vaardigheid bomen flink wat tijd door te komen. Diablo 3 drastisch veranderd tussen de aankondiging en de lancering, dus wees niet verbaasd als Diablo 4 kijkt of speelt duidelijk anders zijn wanneer het uiteindelijk loslaat.
Ook zou missen op het belang van de terugkeer naar een echt-gotische wereld is. Diablo 3, zo veel als we de liefde het, keek om fleuren de Diablo wereld een vleugje met kleurrijke dorpjes. Maar dit is zeer veel van de kerkhof-trekking avontuur dat Diablo fans hebben begeerd omdat Diablo 2 gaf zijn geheimen prijs. [embedded content]

Er is schoonheid in voor het bloedbad?

Het is ontegensprekelijk, meer van hetzelfde – voer dungeon, klik-om-te-doden ad infinitum, loot, herhalen, blijven. Maar dat zou doen met een slechte dienst aan hoe verslavend een gameplay loop van Diablo core idee is en waarom het bracht zo veel navolgers.
Als bloed van een doorgesneden hals, wacht je jaren voor nieuws over Diablo 4, en dan bent u gedekt in een torrent van.
Diablo 4 zal starten op de PC, PS4 en Xbox, en, men zou veronderstellen, gezien de verre release datum, PS5 en Xbox Project Scarlett, ook.
Als voor hoe het eruit ziet in actie? We hebben een gigantische brok van dat nu ook, met dank aan 24-notulen van in-game beelden van GameInformer: