Disney Plus kan je laten zien sommige advertenties – maar voor een zeer goede reden

De 2015 Star Wars – film De Kracht Ontwaakt, is een van deze titel die Disney zal begrijpelijk worden graag op zijn eigen streaming-dienst, en die blijkbaar nodig zijn voor sommige ad-gerelateerde concessies te doen aan de makelaar.
Via De Rand
Plaats dan gewoon een pak geld door Disney – dat is echt niet nodig om een pak meer geld – de Starz samenwerking is onderdeel van een deal om opnieuw streaming licenties voor bepaalde TV-shows en titels die Disney had verkocht aan Starz eerder.
Disney Plus is slechts dagen verwijderd van de lancering in de eerste paar gebieden, maar terwijl de betaalde TV-streaming service heeft beloofd een ad-free ervaring nadat u zich heeft aangemeld, het lijkt alsof er een uitzondering op die regel.
Het is niet zo slecht als de advertenties in het platform zelf – dat is wat je bent te betalen om zich te ontdoen van, immers – en dit moet niet de weg vrijmaken voor andere advertenties verstoren van de kijkervaring. Volgens een rapport van De Rand, niet iedereen zal worden weergegeven in de advertentie; vermoedelijk zal alleen invloed hebben op ONS abonnees, ook.

Het gezag strijd

Disney Plus zal, in feite, een advertentie voor de Starz de kabel en satelliet kanaal, die zal worden getoond aan de abonnees aan het einde van het sign-up proces.
Disney heeft in de problemen, ook met de licenties gegeven voor Netflix. Star Wars en Marvel titels eerder toegestaan op het laatste platform zijn geleidelijk wordt verwijderd aan het hoofd van Disney, hoewel de huidige juridische overeenkomsten Disney is gevangen in kan betekenen dat deze titels terug te keren naar Netflix door 2026 (via Bloomberg).
Dit heeft geen invloed op de reeds geannuleerd Marvel TV-shows op Netflix, zoals Luke Cage en Jessica Jones, maar het is zeker niet een goede kijk voor Disney Plus als zijn high-profile Star Wars en Marvel films uiteindelijk het verlaten van de dienst voor een concurrent.
Disney heeft genoeg tijd om te werken door middel van deze licentieovereenkomsten, en het is heel goed mogelijk dat Netflix zal toestaan Disney Plus om de programmering voor de juiste prijs – of in ruil voor een aantal advertenties, misschien?