Dit is de goedkoopste gaming PC die we hebben gezien voor Black Friday je eigenlijk wilt

Natuurlijk, zult u toch behoefte aan een toetsenbord, muis en die 1080p monitor, maar je kon kopen alle drie die dingen voor onder de 0, of zelfs nog minder met Black Friday en Cyber maandag aan de horizon, en de deals die reeds begonnen zijn rollen in.
Het is zeldzaam om te vinden van complete gaming-PC-systemen – met de Windows-10 – besturingssysteem voor deze goedkope. Gooi in een perfect geschikt 8GB geheugen, en u bent op zoek naar een kant en klare 1080p PC gaming oplossing. PC gamen is een dure hobby nu uit hoe je snijd het, maar HP en Walmart helpen te verlichten die harde realiteit een beetje met deze vroege Black Friday gaming PC-deal.
Als onderdeel van de vroege Walmart Black Friday verkoop, de twee zijn het verkopen van een variatie op de HP Pavilion Desktop games die niet meer beschikbaar zijn op HP ‘ s eigen online winkel, maar is goedkoper en krachtiger dan de meest betaalbare model dat HP verkoopt nu.