Je 70% korting op NordVPN super goedkope Zwarte vrijdag VPN-deal

We hebben nog drie weken te gaan tot Black Friday , maar de VPN-aanbiedingen, sales en aanbiedingen zijn al rollend in.

NordVPN net gedaald zijn Zwarte vrijdag VPN-deal en we moeten zeggen, het is vrij groot dat je tot 70% korting op de 36 maanden plan, wat betekent dat je zou krijgen de komende drie jaar van al uw VPN – behoeften gesorteerd voor $3.49 (£2.82) een maand.

Dit is een opmerkelijke korting voor een VPN-provider, maar wat maakt deze deal extra bijzonder is dat het van NordVPN – wat is een VPN-provider die bekend staat om de hoge kwaliteit, het gebruiksgemak en snelle verbinding snelheden. Met NordVPN, kunt u de blokkering van Netflix en iPlayer, hebben zes verbindingen op één account en kan verbinding maken met meer dan 5.500 servers.

Klik hier om een fantastische 70% korting op NordVPN

Natuurlijk is het voor een deal is dit goed dat er een licht op te vangen, en voor deze is het, die u zult moeten betalen voor de totale kosten van de drie jaar vooraf te betalen. Maar op zijn minst dan ‘ s uit de weg en je geen zorgen hoeft te maken over het sorteren van nieuwe VPN-toegang tot laat in 2022! In feite, Nord is het gooien van een extra maand gratis op de top, dus dat je door tot en met December van dat jaar.

Het is belangrijk op te merken dat in oktober NordVPN bleek dat het leed van een hack die geschonden zijn cybersecurity referenties. Scroll naar beneden de pagina als u meer wilt weten over dit.

Liever een andere VPN-provider, maar u wilt toch dat zoete deal? IPVanish de nieuwe sale bespaart u 73% op cybersecurity en je alleen hoeft te verplichten tot een jaar.

  • Niet zeker of Nord is de VPN voor u? Bekijk onze beste VPN gids

Divider

Lees meer over deze belangrijke VPN-deal:

NordVPN | 37 maanden | $430.20 $125.64 | 70% korting
NordVPN is ideaal voor iedereen die wil een zeer snelle en eenvoudige VPN te gebruiken. Het scala aan producteigenschappen bevat onder andere P2P-geoptimaliseerde servers, het blokkeren van malware en zelfs Bitcoin ondersteuning. De P2P-ondersteuning betekent dat u kunt downloaden van een dicht bij locatie – ervoor te zorgen dat u de beste download snelheid. En wij met succes ontgrendeld buitenlandse Netflix in onze tests, ook.
Bekijk De Deal

Is NordVPN goed?

Absoluut! NordVPN de mogelijkheid om de blokkering van Netflix en BBC iPlayer is niet alleen het ideale streamers maar het laat je ook je privacy behouden met de nul in te loggen beleid. En niet te vergeten, in een wereld van dure VPN providers, NordVPN is vrij goedkoop, vooral nu met de Black Friday-deal.

Het beschikt ook over een zeer snelle klantenservice, zodat u deze query ‘ s kunnen direct worden opgelost, een effectieve kill switch (ideaal voor iedereen die betrokken is met de veiligheid) en maximaal zes gelijktijdige verbindingen die is perfect voor iedereen die probeert te slaan (je hebt alleen een account).

Nog meer wilt weten? Onze in-diepte NordVPN review gaat in elk hoekje en gaatje.

Wat is de NordVPN inbreuk?

Met ingang van oktober 2019, NordVPN aangekondigd dat de provider had te lijden onder een hack die geschonden is cybersecurity. Deze hack dateert van 2018, en hierdoor zijn wij op dit moment bezig NordVPN ‘ s positie in onze rankings en informatiegidsen. Als de consequenties en de gevolgen van deze moet nog worden beoordeeld en begrepen, zullen we alleen maar meer wijzigingen aanbrengen indien dit noodzakelijk wordt geacht voor het welzijn van onze doelgroep.

Indien u meer informatie wilt over deze hack, zorg ervoor dat u check out onze NordVPN data breach nieuws verhaal. En als cybersecurity is uw belangrijkste reden voor het krijgen van een VPN, waarom niet lees onze meest veilige VPN – provider-gids.