Ontvang een gratis koptelefoon met deze stellaire Zwarte vrijdag Huawei P30 Pro deal

We houden allemaal van gratis dingen en we houden allemaal van een afspraak – dat is gewoon een feit van het leven. En na die twee eenvoudige overtuigingen dat is de reden waarom wij houden ook van deze nieuwe Huawei P30 Pro deal van Carphone Warehouse.

Met de zeer indrukwekkende Huawei P30-Pro, uitgedost met 30 gb aan data op EE voor een solide £44 per maand, Carphone Warehouse al onze aandacht trok. Dan, alsof hij probeerde te brengen Black Friday , een paar weken, gooide het in een gratis paar van Huawei Freelace hoofdtelefoons!

De toevoeging van deze draadloze koptelefoon (ter waarde van € 99.99) lobben die in de buurt van de top van de lijst van beste Huawei P30 Pro aanbiedingen, schouder aan schouder met een aanbod van EE met een nog meer indrukwekkende freebie (spoiler alert…het is een Ninentdo Schakelaar!) en Drie Mobiele met zijn unieke big data prijzen.

Huawei P30 Pro deal + gratis Huawei Freelace

Hoe goed is de Huawei P30-Pro?

De Huawei P30-Pro heeft gewonnen lof voor één van de meest innovatieve apparaten die er zijn, met een hoop die gericht is op de camera. Sporting een ongelooflijke 50x zoom camera, slimme AI functies van de camera en een onberispelijke kwaliteit, niets kunnen vrij overeenkomen.

Een back-up van de camera is van hoge kwaliteit inifinity scherm, ton van de macht en een enorme batterij. In andere woorden: de Huawei P30-Pro is hier de strijd om de plek van de wereld ‘ s beste smartphone – met een paar reserveringen.

Lees TechRadar de Huawei P30 Pro review hier

Lees meer: