Horizon Nul Dawn vervolg is in ontwikkeling, nieuwe vacature suggereert

“Binnen Guerrilla, we hebben vier teams gewijd aan het creëren van de prachtige omgevingen van de Horizon. Eén team richt zich op het creëren van weelderige en prachtige vegetatie,” leest de lijst, die specifiek tot doel heeft om het huren van een Technische Vegetatie Kunstenaar.
Gezien de game een enorm succes, het komt als geen verrassing dat een follow-up van de PS4 hit is naar verluidt in de pijplijn, met de ontwikkelaar schijnbaar bevestigt eerdere geruchten over de Horizon Nul Dawn 2 via een nieuwe vacature.
De baan, die is gevestigd in Amsterdam, Nederland, is op zoek naar een kandidaat die in staat zal zijn om te “Helpen met de oprichting van de vegetatie activa die worden gebruikt voor het kleden van de game wereld” en “Samenwerken met andere Guerrilla-ontwikkelaars om te voldoen aan het verhaal, quest, en het ontwerp eisen”.

Plantaardige liefhebbers alleen

De eerste Horizon was (en is nog steeds) een grafisch wonder, dus we kunnen verwachten van het vervolg om volledig gebruik te maken van PS5 s 8K en ray tracing mogelijkheden.
Met de PlayStation 5 bevestigd te arriveren in de late 2020, is het waarschijnlijk dat het spel zal worden ontwikkeld exclusief voor Sony ‘ s volgende generatie PlayStation-console.
Guerrilla Games’ verbluffend-prachtige open wereld spel Horizon Nul Dawn was een van Sony ‘ s grootste hits van de afgelopen jaren, met de PlayStation 4 exclusieve verkoop ongeveer 10 miljoen exemplaren sinds de release in 2017.