Horizon Nul Dawn 2: alles wat we weten over de geruchten Horizon vervolg

Met een van de volgende generatie PlayStation net om de hoek, kunnen we niet helpen, maar denk na over de games die we kunnen zien op de komende PS5. Ziet een aantal nieuwe ip ‘ s? Misschien is de terugkeer van een aantal geliefde PlayStation klassiekers?

Sony heeft groot succes met zijn PS4 exclusives, in het bijzonder post-apocalyptische RPG Horizon Nul Dawn. Horizon Nul Dawn is een van de best verkopende games op de PS4, verkoop van meer dan 10 miljoen exemplaren en cementeren zich als een must-have titel. Dus het zou perfect gevoel voor Guerrilla Games aan het ontwikkelen van een vervolg, toch?

Het lijkt erop dat is precies wat er gebeurt. Hoewel noch Sony, noch Guerrilla Games hebben aangekondigd een Horizon Nul Dawn 2 is in de maak, een van de voice-actors gemorste de bonen eerder dit jaar en in wezen bevestigd dat er een vervolg is op de weg.

Guerrilla Games heeft sinds geplaatst op een vacature die lijkt te expliciet erkent het bestaan van Horizon Nul Dawn 2 – dus alle aanwijzingen lijken te wijzen naar een tweede game in ontwikkeling.

We verzamelden al de geruchten en nieuws rondom Horizon Nul Dawn 2 om uit te kiezen hier.

[UPDATE: Horizon Nul Dawn vervolg is in ontwikkeling, nieuwe vacature suggereert. Lees verder om meer te weten.]

Horizon Nul Dawn 2 release datum

Horizon Zero Dawn 2

Image credit: Guerrilla Games

(Image credit: Guerrilla Games)

Gezien noch Sony, noch Guerrilla Games heeft officieel bevestigd Horizon Nul Dawn 2 is in de maak, het is moeilijk vast te pinnen wanneer we zien het vervolg. Wat we zeker weten is dat het waarschijnlijk niet op elk moment snel.

We verwachten Horizon Nul Dawn 2: om een van de volgende generatie PlayStation-titel, wat betekent dat we waarschijnlijk te zien zijn introductie naast de PS5 (misschien zelfs als een launch titel) eind 2020.

Echter, het is heel goed mogelijk dat het vervolg zal de release op de PS4 eerder dan dat en een cross-generation titel, met een PS5 versie komt op een later tijdstip. Maar we denken dat dit onwaarschijnlijk is.

Horizon Nul Dawn 2 nieuws en geruchten

Horizon Zero Dawn 2

Image credit: Guerrilla Games

(Image credit: Guerrilla Games)

Vacature bevestiging
Guerrilla Games lijkt te hebben bevestigd eerdere geruchten over de Horizon Nul Dawn 2 via een nieuwe vacature.

“Binnen Guerrilla, we hebben vier teams gewijd aan het creëren van de prachtige omgevingen van de Horizon. Eén team richt zich op het creëren van weelderige en prachtige vegetatie,” leest de lijst, die specifiek tot doel heeft om het huren van een Technische Vegetatie Kunstenaar.

De baan, die is gevestigd in Amsterdam, Nederland, is op zoek naar een kandidaat die in staat zal zijn om te “Helpen met de oprichting van de vegetatie activa die worden gebruikt voor het kleden van de game wereld” en “Samenwerken met andere Guerrilla-ontwikkelaars om te voldoen aan het verhaal, quest, en het ontwerp eisen”.

Het lijkt erop dat de ontwikkelaar is het expliciet erkennen van het bestaan van Horizon Nul Dawn 2.

Losse lippen wastafel schepen
Stem acteur Janina Gavankar, die achter de stem van Tatai in De Bevroren Wildernis DLC voor Horizon Nul Dawn, let it slip die Guerrilla Games werkt aan de volgende game in de serie.

In een video-clip, gemaakt in een Star Wars-verdrag eerder dit jaar, Gavankar zegt een fan “wait ’til je ziet het vervolg” en vertelt haar “je bent dood” wanneer de Horizon Nul Dawn 2 krijgt eindelijk zijn grote onthullen. Dit is het dichtste ding hebben we de bevestiging dat een vervolg is in de maak.

Een vervolg zinvol is
De oorspronkelijke Horizon Nul Dawn heeft verkocht 10 miljoen exemplaren en is de meest populaire nieuwe franchise ooit te lanceren op de PS4 – het is dus bijna zeker dat Guerilla Games brengt een vervolg.

PlayStation exclusieve
Tussen het succes van Horizon Nul Dawn en Aloy steeds een mascotte van de PlayStation-merk, maar we denken niet dat Sony zal het loslaten van zijn exclusiviteit deal met Guerrilla Games. Dus we kunnen verwachten van een vervolg te komen op de Sony-consoles alleen – of dat de PS4, PS4 Pro of PS5 momenteel nog te bezien.

Horizon Nul Dawn 2: wat wij willen zien

Horizon Zero Dawn 2

Image credit: Guerrilla Games

(Image credit: Guerrilla Games)

Breng Aloy terug
Hoewel het einde van de Horizon Nul Dawn soort verpakt Aloy ‘ s verhaal in een keurige boog, zouden we nog graag dat ze blijven de hoofdpersoon. Gelukkig, het lijkt wel of ze kan.

Spreken GamesRadar in 2018, managing director van Guerrilla Games, Hermen Hulst, gesuggereerd dat Aloy het verhaal is nog niet klaar.

“Ze is echt ontdekt een aantal van de grootste mysteries in de wereld, maar hoe voel je je wanneer je het verhaal af?” Hulst zei. “Zijn er vragen die u wilt herbeleven en antwoord voor Aloy? Het was niet moeilijk voor ons om te bouwen van de Bevroren Wildernis en vertellen het verhaal door Aloy. De omgeving en de wereld die we hebben samen gemakkelijk meer vragen oproept.”

Nieuwe omgevingen en stammen te ontdekken
We hebben gezien graslanden, bergen en toendra ‘ s, maar we hopen dat het vervolg zal ons ergens nieuw geheel – misschien ergens woestijn duinen of long-lost cities. Het zou geweldig zijn om meer te zien van de Horizon post-apocalyptische wereld en ontdek wat meer geschiedenis. Daarnaast willen we meer te zien van de stammen met verschillende culturen en overtuigingen.

Meer DLC
Horizon Nul Dawn ‘ s: Bevroren Wildernis DLC toegevoegd een flinke hoeveelheid content op het spel na de lancering, brengt spelers terug door de verdere invulling van het Horizon van de wereld en de personages. Het is vroeg dag, maar we hopen dat Guerrilla Games heeft DLC gepland voor het vervolg dat zal schudden.