Netflix Australië ‘ s beste TV-serie: meer dan 60 grote shows te streamen in 2019

UPDATE: De briljante Netflix Originele serie Het Eind van de F***ing Wereld is terug voor een tweede seizoen – meer informatie vinden over het hieronder!

Sinds zijn aankomst op de Australische kust, we hebben genoten van vrije toegang tot alle Netflix is alom bejubelde originele shows. Niet alleen dat, gebruikers hebben ook toegang tot een schat aan andere gelicentieerde materiaal.

Als je net als ons, besteedt u een groot deel van uw tijd Netflixing. Zeker, Netflix ook streams van films, maar de televisie-uitvoer is misschien wel de reden dat de meeste mensen hebben zich aangemeld voor een account. Er is niets heel graag bakken van Netflix en binge-het kijken van een serie in uw eigen tempo. Het verkrijgen van directe toegang tot de hele seizoenen van de Vreemde Dingen van de dag is de helft van het beroep.

Dit is de reden waarom we hebben de TechRadar gids voor de beste shows op Netflix, Australië nu (in geen bepaalde volgorde). We houden dit het beste TV-show lijst voortdurend wordt bijgewerkt met de nieuwste tv-shows die je moet bekijken op Netflix in Australië en ook vertellen u waarom.

De beste nieuwe TV-serie over de Netflix-Australië

Natuurlijk, de lijst bevat Netflix Australië klassiekers zoals Vreemde Dingen, Huis van Kaarten, het Maken van een Moordenaar, Zwarte Spiegel, Narcos en BoJack Ruiter, maar er is zo veel meer aan binge op de dienst dan de bekende titels.

We hebben gekozen voor meer dan 60 geweldige serie de moeite waard te kijken dan de volgende pagina ‘ s, maar als je heb ’em nu al kunt u ook te weten komen wat er nieuw is op Netflix deze maand hier, of snijden aan de jacht met onze quick picks voor de top trending toont op Netflix nu.

De volgende lijst van grafieken de beste shows die momenteel trending nu op Netflix, Australië. Voor ons complete lijst van shows, die van elkaar zijn gescheiden, in het genre, verder op de volgende pagina of selecteer je de gewenste genre van de drop-down lijst hierboven!

1. Het Einde van de F***ing Wereld

Deze bijzonder grappige Britse serie voelt als een kruising tussen Thelma en Louise en True Romance, met haar twee jonge hoofdrolspelers op de vlucht na het weglopen van huis en per ongeluk doden van iemand. James (Alex Lawther) is een aspirant tiener psychopaat op zoek naar zijn eerste persoon te doden. Voer Alyssa (Jessica Barden), een meisje uit zijn klas, die wil uit haar verschrikkelijke leven thuis. Met de twee nu een paar en op de vlucht, zal James aan zijn bloeddorst door het doden van zijn nieuwe vriendin? Of zal ze warm zijn zwart hart? Het eerste seizoen eindigde op een enorme cliffhanger dat links alles in de lucht – in het bijzonder het lot van een van de hoofdpersonen. Met seizoen twee, hebben we zeker hopen dat die persoon terug, of anders wij riot! Pitch black in zijn humor en verrassend zoet, Het Einde van de F***ing Wereld en één voor degenen die graag hun entertainment met een hoek af.

Details: 2 seizoenen, 8 afleveringen per seizoen, 25 minuten per aflevering

2. BoJack Ruiter

De beste manier om de aanpak van BoJack Ruiter is te laat het langzaam groeien op u. De kans groot dat u zal niet worden weggeblazen door het vanaf de eerste aflevering, maar als je eenmaal hip te zijn ritme, zult u waarschijnlijk vinden dat het één van de beste geanimeerde komedie sinds toont Bob ‘ s Burgers (alleen met veel meer diepte). Zal Arnett stemmen BoJack, een gewassen-up ’90 sitcom-ster, die brengt zijn dagen wordt bitter over zijn mislukkingen naast zijn eeuwige houseguest, Todd (Breaking Bad is Aaron Paul). De dingen worden gecompliceerd wanneer zijn vriendin en kat agent Prinses Carolyn (Amy Sedaris) huurt ghost writer Diane (Alison Brie) en pen BoJack memoires. Gevuld met hilarische personages die alleen kon bestaan in de tekening-vorm, BoJack Ruiter is een echte winnaar. Nu terug voor haar zesde en laatste seizoen, BoJack bevindt zich op een kruispunt op zijn weg naar herstel. Ondertussen, Diane verhuist naar Chicago met haar nieuwe vriendje als de Heer de Pindakaas worstelt om te houden van zijn relatie met Augurken uit elkaar valt.

Details: 6 seizoenen, 12 afleveringen per seizoen, 25 minuten per aflevering

3. Queer Eye: We ‘ re in Japan!

Queer Eye is terug! Het nemen van de originele Fab Vijf links uit, het nieuwe team is samengesteld met dezelfde ultieme missie: om te verbouwen individuen in de best mogelijke versie van zichzelf, of het hun garderobe, leefvorm, uiterlijke verzorging, voeding of zelfs hun vertrouwen. We weten, makeover shows zijn meestal vrij lame, maar dit is fantastisch in de weg dat de jongens echt naar de emotionele hart van elk onderwerp ze ondernemen. Vaak is er een reden dat de mannen en vrouwen ook in elke aflevering hebben laten zich gaan of hebben verdedigingsmuren tegen de buitenwereld, en het is aan de Fab Five te reignite hun innerlijke vonk en laat ze hun eigen potentieel. Omdat de Fab Five echt zorg over hen, het wordt ongelooflijk de moeite waard om ze te bekijken ga van ongelukkig te zijn, vol leven. Kans groot dat je aan het huilen ten minste eenmaal per aflevering. En als een toegevoegde bonus voor de gebruikelijke ONS op basis van de seizoenen, Netflix is gedaald een speciale vier-episode seizoen dat ziet de jongens reizen naar Tokyo, Japan om makeover en het verbeteren van het leven van een aantal zeer verdienstelijke mensen.

Details: 5 seizoenen, 4-8 afleveringen per seizoen, 45 minuten per aflevering

4. Mindhunter

Mindhunter: season 2

(Image credit: Netflix)

Van David Fincher, regisseur van deze serial killer klassiekers als Se7en en Zodiac, komt Mindhunter – een Netflix Originele serie waarin wordt beschreven hoe de FBI de profilering kwam tot stand. De academische en de detail-georiënteerd, de serie ziet haar agenten staar diep in het hart van de duisternis om tot een beter inzicht in dit nieuwe ras van de krankzinnige moordenaar dat hij of zij is belast met het jagen. Gebaseerd op de autobiografische rekeningen door FBI-Agent John Douglas, de bezieler van het fictieve personage van Jack Crawford in Thomas Harris’ rudimentaire Hannibal boeken, Mindhunter is een meeslepende serie die geldt voor een analytische benadering van een goed gedragen onderwerp. Nu terug voor seizoen 2, het team zal worden geconfronteerd met de wil van Charles Manson en David, de Zoon van Sam’ Berkowitz.

Details: 2 seizoenen, 9-10 afleveringen per seizoen, 60 minuten per aflevering

5. Vreemde Dingen

De opvolging van de succesvolle eerste twee seizoenen, Vreemde Dingen seizoen 3 is nu op Netflix streaming. Spelen als een kruising tussen Stephen King en Steven Spielberg, Stranger Things is een nostalgisch en een beetje eng terugkeer naar de klassieke Amblin films van de jaren ’80. In de kleine stad van Hawkins, Indiana, jonge jongen (Noach Schnapp) verdwijnt in het midden van de nacht, zonder een spoor. De volgende dag, en een jong meisje in een ziekenhuis jurk wordt weergegeven in de stad, bang en niet in staat om te spreken. In een echte Film/Stand By Me-mode, het meisje gaat met de vrienden in een poging om de sporen van hun vermiste vriend. Ook verwikkeld in het mysterie is de jonge moeder, Joyce (Winona Ryder) – een vrouw die moet confronteren angstaanjagende krachten als ze enige hoop van het zien van haar zoon weer. Zonder te verklappen seizoenen 1 en 2 voor nieuwkomers, Stranger Things 3 pakt in 1985 en niet alleen introduceert een aantal nieuwe personages en bedreigingen, maar een flitsende nieuwe locatie in de Starcourt mall, dat is ongeveer net zo jaren ’80 als het wordt.

Details: 3 seizoenen, 8 afleveringen per seizoen, 60 minuten per aflevering

6. GLOW

GLOW Season 3

(Image credit: Netflix)

Van de makers van Oranje is het Nieuwe Zwart komt GLOED, een show is gebaseerd op een real-life-alle-vrouwen worstelen league, dat bestond in de jaren ’80. Waarom heet die GLOED? Het staat voor Prachtige Dames van het Worstelen, dat is de reden waarom! De show sterren Alison Brie (Community) als een aspirant-actrice die audities voor het worstelen optreden na gevoed met het ontbreken van een vlezige de rol van de vrouw in Hollywood. Hier kan ze een felle strijder, iemand die in de kosten van haar eigen lot en krijgt om te spelen tegenover andere sterke vrouwen. Net als Oranje is het Nieuwe Zwart, GLOW is een show die meesterlijk de saldi van komedie en drama. In het derde seizoen volgen we de dames als de show verplaatst naar Las Vegas voor live optredens, wat leidt tot nieuwe problemen voor iedereen die betrokken is. We kunnen alleen maar hopen dat Netflix GLOED krijgt het aantal seizoenen als de real-life tegenhanger.

Details: 3 seizoenen, 8 afleveringen per seizoen, op 30 minuten per aflevering

7. De Chef-Kok Tonen

Als je hield van Jon Favreau ‘s heerlijke komedie Chef-kok, je’ re gaan om te aanbidden, De Chef-kok te Zien, ziet de acteur/regisseur herenigen met de film is de leidende food-adviseur, Chef-kok Roy Choi, te beginnen op nieuwe kook avonturen, zoals het delen van een maaltijd met de Avengers gegoten in Atlanta, of koken keto-vriendelijke pizza met regisseur Robert Rodriguez. Tijdens het eerste seizoen, de meeste afleveringen zag het duo cook een van de handtekening gerechten die gemaakt mond water in de film Chef-kok, zodat u thuis voor zien precies hoe ze zijn gemaakt. Voor seizoen 2, van het toepassingsgebied van de show is uitgebreid, met Choi en Favreau het aanbreken kook avonturen die hebben niets van doen met de originele film – dat is geweldig, omdat we nu de kans om nog meer seizoenen in de toekomst!

Details: 2 seizoen, 10 afleveringen per seizoen, op 30 minuten per aflevering

8. Huiveringwekkende Avonturen van Sabrina

Vergeet de jaren ’90 TV-serie Sabrina the Teenage Witch, want naast het delen van karakter namen, Huiveringwekkende Avonturen van Sabrina is een heel ander beest. Donkerder en enger dan dat familie-vriendelijke nemen, Netflix ‘ s versie van de klassieke Archie Comics karakter dankt veel meer aan de schepper Roberto Aguirre-Sacasa de recente comic-serie met dezelfde naam. Omgaan hoofd op met Satanisme, demonen en andere duistere materie, Huiveringwekkende Avonturen van Sabrina zorgt voor een perfecte metgezel voor de Riverdale (ook van Aguirre-Sacasa), die de neiging heeft om nog in de dood en het mysterie ook. Natuurlijk, de show is heel leuk, met een geweldige optredens van Kiernan Shipka (Mad men) als Sabrina, Lucy Davis (Wonder Woman) als Tante Hilda en Australië ‘ s eigen Miranda Otto (de Terugkeer van de Koning), als Tante Zelda. Spooky en slim, Huiveringwekkende Avonturen van Sabrina positief demonisch leuk.

Details: 2 seizoenen, 10 afleveringen per seizoen (plus een vakantie speciaal), 60 minuten per aflevering

9. De Dark Crystal: de Leeftijd van de Weerstand

The Dark Crystal: Age of Resistance

(Image credit: Netflix)

Een geliefde fantasy-film uit de jaren 1980, Jim Henson ‘ s The Dark Crystal is teruggekeerd als een nieuwe Netflix Originele serie! Heerlijk, de originele is verbluffend virtuoos poppenspel is bewaard gebleven en ziet er beter en uitgebreider dan ooit. Naar aanleiding van de gebeurtenissen van de originele film, de nieuwe serie neemt opnieuw plaats in de fantastische wereld van Thra, waar de Gelfling clans zijn nog steeds in opstand tegen de Skeksis – een reptielen-vogels-achtig ras die de regels van over de hele wereld en veroorzaakt veel leed voor de mensen. Een must-watch voor de jaren ’80 kinderen die opgegroeid zijn op de originele film.

Details: seizoen 1, 10 afleveringen per seizoen, 45-50 minuten per aflevering

10. Liefde, Dood & Robots

Uit de verwrongen geest van David Fincher (Se7en, Fight Club) en Tim Miller (Deadpool) komt de Liefde, de Dood en Robots – een geweld en seks-gevuld geanimeerde anthology-serie dat is strikt voor volwassenen. Voor de jaren, de twee zieners geprobeerd om een nieuwe bewerking van het klassieke Heavy Metal comics te schermen, maar om uiteindelijk het project verlaten achter te wijten aan het gebrek aan interesse van alle grote studio ‘ s. Nu het project is gereanimeerd in een nieuwe vorm met dank aan Netflix, waardoor de filmmakers produceren van 18 op zichzelf staande korte films, waarvan vele zijn overgenomen uit de klassieke sci-fi en fantasy verhalen van auteurs zoals Peter F. Hamilton, Alastair Reynolds, John Scalzi en meer. Als je in het genre fictie met robots, monsters en bedwelmende sci-fi-thema ‘ s, zul je dol op de Liefde, de Dood & Robots.

Details: 1 collectie, 18 afleveringen, 6-17 minuten per aflevering

Wilt u meer weten over Netflix ‘ s nemen op eetbuien? Bekijk onze zeer eigen Jon Porter live op de bank te praten over zijn tijd bij Netflix HQ!