Originele Google Pixel krijgt alleen nog een software-update

Als u eigenaar bent van de originele Pixel van Google of Pixel XL, die je kan verwachten nog een software update voor je telefoon om het land in December, maar dat is het.
Google introduceerde Android-10 software om de originele Pixel lijn een paar maanden geleden, dat was een verrassing upgrade (op basis van Google ‘ s opmerkingen veel verwacht van de handsets worden geplakt op de vorige versie van de software. Wanneer Google onthulde de originele Pixel line-up, het bevestigd dat er twee jaar van standaard software-updates voor drie jaar van de upgrades en security.
Het is de eerste keer dat Google heeft laten vallen een van de Pixel telefoons van de standaard maandelijks updates, zo heeft het bedrijf bevestigd aan Het Punt dat de volgende upgrade zal worden “een laatste software-update”.
De oorspronkelijke Pixel telefoons werden geïntroduceerd in oktober 2016, wat betekent dat je in staat geweest om toegang te krijgen tot drie jaar van updates voor de apparaten. De Pixel Pixel XL gemist op November beveiligingsupdate eerder deze maand, dus veel dachten dat ze waren al klaar voor upgrades.
Het bedrijf heeft nog niet bevestigen wanneer de Pixel 2 en Pixel 2 XL zal een drop-out te worden bijgewerkt, maar als Google volgt een vergelijkbaar patroon voor deze telefoons kunt u verwachten om toegang te hebben tot de Android 11 en een jaar meer van upgrades en security ook.