Pokémon Zwaard en Schild lek blijkt elke nieuwe Pokémon – en welke ontbreken

Pokémon Zwaard en Schild zijn minder dan twee weken na de release, maar het lijkt erop dat iemand heeft gelekt beide games’ volledige Pokédex rooster.

Resetera gebruiker Atheerios diverse spoilers en lekken over de nieuwe games, met inbegrip van een lijst van elke Pokémon we kunnen verwachten te zien in hen, met inbegrip van lijsten van elke achtste generatie Pokémon, verschillende Galarian vormen en evoluties en nieuwe Gigantamax vormen. Plus, veel meer heeft geopenbaard.

(Image credit: Nintendo)

Pokéleak

We gaan niet te plaatsen geen spoilers hier, want het is aan u als u wilt om ze te vinden voor jezelf, maar ook de lijsten markeren die klassieke Pokémon zijn terug – en welke niet.

Wat wij jullie vertellen is dat er in totaal 81 nieuwe soorten en 13 Galarian vormen van bestaande personages maken voor een totaal van 94 nieuwe Pokémon en een totaal van 400 Pokemon.

Er zijn ook zeer aanzienlijke bezuinigingen, die heeft veel gezien van de ventilator favorieten niet het maken van de definitieve rooster. Dit is geen grote verrassing gezien het feit dat er nu, acht generaties van Pokémon in te passen in de games.

Nintendo heeft nog niet bevestigd of deze gelekte lijsten zijn ware, maar alle tekenen wijzen dat het geval is. We zullen gewoon moeten wachten totdat de Pokemon Zwaard en Schild officieel release op 15 November.