Red Dead Redemption 2 PC heeft al mods te verbeteren graphics en skip de saaie intro

Red Dead Redemption 2 is nog maar net is losgelaten op de PC en een aantal mods zijn al uit voor het spel.

Als Eurogamer gespot, de mods zijn één van DigitalDreams dat is een ‘laag ‘ fotorealistische’ makeover onder ReShade (een grafische post-processing tool – dus je zult moeten installeren die eerste volgens de gegeven instructies) die beweert te verbeteren kleuren, schaduwen, tonemapping en scherpte.

Er is al een tweede van deze mods beschikbaar, maar in werkelijkheid (de Eenvoudige Realistische ReShade).

Een ander modder heeft gedeeld, een bestand dat is opgeslagen op slechts na de intro, zodat u het kunt downloaden en gebruiken dit om effectief sla de inleiding op de PC als je je al hebt gespeeld het spel op de console. Dat is heel handig – volg gewoon de instructies en plaats het bestand in de juiste game directory (C:\Users\<naam>\Documenten\Rockstar Games\Red Dead Redemption 2\Profiles).

Er is ook een ander bestand opslaan uit dezelfde modder als je wilt beginnen aan het begin van Hoofdstuk 3.

Steeds gekker

Bovendien kan je een ‘Arthur Morgan als the Joker‘ mod, die, zoals de naam al doet vermoeden, geeft de hoofdpersoon een make-up taak om hem te kijken, als de Joker. Door het uiterlijk van dingen, kunnen we verwachten dat veel meer mods van deze jongens, waaronder één die geeft Arthur de verschijning van de Terminator. “Ik nodig je kleding, je schoenen en je paard…”

Andere vroege mods zijn veranderd audio-bestanden te maken van het geluid van het spel als de eerste Red Dead Redemption (die natuurlijk nog nooit een PC-versie) inclusief de originele soundtracks (omwille van nostalgie ‘ s).

Alle van de bovenstaande inspanningen komen van de Nexus Mods, door de manier waarop, en ongetwijfeld zal er een goede deal binnenkort meer.

We verwachten ook een echte biggie in termen van RedM, de Red Dead Redemption 2 equivalent van de populaire GTA V mod FiveM, waarmee u brand-up van uw eigen aangepaste multiplayer servers (voor het maken van een role-play server, bijvoorbeeld). De maker heeft beloofd dat deze mod komt in December, dus vingers gekruist op de rails blijft.