Rick en Morty seizoen 4 heeft eindelijk een BRITSE lucht-date, maar je zult teleurgesteld worden

Rick en Morty seizoen 4 is er eindelijk een UK air date op Channel 4, maar het nieuws is niet geweldig: BRITSE kijkers zal niet kijken naar de show tot 2020. In de VS, het zal beginnen uitgezonden op Adult Swim vanaf November, maar in het verenigd koninkrijk, het zal beginnen in januari op een bepaald punt. Het is een beweging die voelt een beetje vergelijkbaar met hoe ONS TV gebruikt worden geïmporteerd naar de VK vóór de komst van streaming services.

Het seizoen wordt verdeeld in twee delen, elk bestaande uit vijf episodes, Channel 4 zegt, spiegelen hoe het wordt uitgezonden in de VS (vijf zal de lucht in 2019, dan nog vijf zal in 2020). Dus, ook al heb je de wachttijd van twee jaar voor meer Dan Harmon en Justin Roiland de inventieve en vaak grove geanimeerde sci-fi serie, je blijft nog een tijdje te gaan. De show zal de eerste air op Channel 4 zelf, met herhalingen op E4. U zult in staat zijn om stroom op All4 ook, natuurlijk.

“Miljoenen fans wachten al meer dan twee jaar voor een nieuwe serie van Rick en Morty, de meest briljant bonkers show op televisie,” zegt Ian Katz, Kanaal 4 de Directeur van de Programma ‘ s. “We zijn blij dat het zal worden uitgezonden uitsluitend op Kanaal 4 en ik beloof het zal het wachten waard.”

Channel hopping

Channel 4 heeft een grotere deal voor het distribueren van een groot stuk van Adult Swim back catalogus op All4, en het is de moeite waard dompelen in als je nog nooit bemonsterd zijn gevarieerde uitgang van animatie en live-action komedie. Als u wilt inhalen op Rick en Morty specifiek, want je hebt een of andere manier gemist tot op dit punt, vindt u de eerste drie seizoenen van Rick en Morty advertentie-vrij op Netflix VERZENDING.

Rick en Morty ‘ s laatste officiële trailer kwam een maand geleden. Check het hieronder.