Rick en Morty seizoen 4 release datum, geruchten, en de terugkeer van het Kwaad Morty

Een oude hoed op cartoon voice-acting, misschien herinner je je, Matthew Broderick als de stem van Simba in de originele Lion King (1994) – de volwassen Simba, dat is. Meer recent, verscheen hij in de razend populaire geanimeerde Netflix serie Bojack Ruiter, speelt de titulaire karakter grootvader.
Taika Waititi
Volgens een artikel door het Omgekeerde, de terugkeer van de Inter-Dimensionale Kabel is bevestigd, na Roiland delen in een beeld van een opname stand op Instagram met het bijschrift “Idc3 (misschien) @rickandmorty” – Idc3 gemakkelijk kunnen staan voor Interdimensionale-Kabel 3.
Terwijl Rick en Morty is van oudsher een van Netflix‘s meest populaire shows buiten de VS, het vierde seizoen wordt uitgezonden op Channel 4 in de UK in plaats daarvan, na de omroep overboden Netflix.
De serie grotendeels richt zich op de avonturen van Rick en Morty, die een reis naar andere planeten en dimensies met behulp van Rick ‘ s vliegende auto, waardoor we meerdere versies van de personages die er bestaan binnen het multiversum.
Rick van huis gaat

Cut to the chase

  • Wat is het? Het vierde seizoen van de sci-fi animatie voor volwassenen Rick en Morty.
  • Wanneer is het? 10 November 2019 (US), januari 2020 (verenigd koninkrijk)
  • Waar kan ik kijken? In de VS kunt u kijken op Adult Swim, in het verenigd koninkrijk seizoen vier debuut op Channel 4, en in Australië zal beschikbaar zijn op Netflix.
[embedded content]
Dat gezegd zijnde, de Rick en Morty seizoen 4 release datum nadert snel, met Adult Swim bevestiging dat het zal op 10 November 2019 – het nieuwe seizoen zal worden gesplitst in twee helften, met vijf afleveringen aan de lucht weerszijden van het nieuwe jaar.

Dat gezegd zijnde, de Rick en Morty seizoen 4 release datum nadert snel, met Adult Swim bevestiging dat het zal op 10 November 2019 – het nieuwe seizoen zal worden gesplitst in twee helften, met vijf afleveringen aan de lucht weerszijden van het nieuwe jaar.

Rick en Morty seizoen 4 trailers

Omdat Rick en Morty van de explosie in populariteit, het is geen wonder dat beroemdheden staan in de rij om gast-optredens op de madcap sci-fi serie. Hier zijn enkele van de namen bevestigd worden weergegeven in Rick en Morty seizoen 4: De AMERIKAANSE acteur en producer die het best bekend voor de rollen in het Privé-gedeelte (1997), Saving Private Ryan (1998), en Cinderella Man (2005), is ook bevestigd voor een rol in Rick en Morty seizoen 4 – wat dat zal inhouden is nog bevestigd worden.
Eindelijk hebben We een volledige trailer voor Rick en Morty seizoen 4 is eindelijk te koop zijn, en het lijkt alsof we in voor een traktatie. Het geeft ons een sneak peek van de nieuwe afleveringen, het onthullen van een dramatische strijd tussen Beth en de Zomer, Morty ‘ s de strijd met een mysterieuze ziekte, en de langverwachte terugkeer van de Heer Poopybutthole.
Als de familie horloges, we getrakteerd op de oneindige mogelijkheden van het multiversum TV, met inbegrip van een misdrijf show in een universum waar mensen geëvolueerd van maïs, en een advertentie voor een restaurant dat zich uitsluitend tot mensen met een kleine mond.
TV-fans over de hele wereld wacht met ingehouden adem voor het nieuws van Rick en Morty seizoen 4 release datum, na Adult Swim ‘ geanimeerde sci-fi show afgerond zijn derde seizoen in oktober 2017.

Wat zal er gebeuren bij Rick en Morty seizoen 4?

Niemand aanwezig is op het doel, niemand behoort overal, iedereen gaat dood. Kom kijken TV.
Vergeet niet de intergalactische strijd tegen de misdaad in Vindicators van seizoen 3? Nog steeds gedeeld op Twitter toont Rick met aliens die er vrij gelijkaardig aan een van de teamleden, Crocubot, die werd verpletterd te overlijden als gevolg van Rick ‘ s ego maniacale Saw-achtige spel.
Liam Cunningham
(Image credit: Adult Swim)

(Image credit: Adult Swim)
Matthew Broderick

Rick en Morty ‘ s verhaallijnen zijn zo wild, het is heel moeilijk om te zeggen waar het volgende seizoen zal ons, maar we zijn er vrij zeker van dat we je moeten zien veel meer avontuur door ruimte en tijd.
Dat klopt; de legendarische actrice Kathleen Turner leent haar zwoele rokerige stem van Rick en Morty seizoen 4 in een nu onbekende rol. Het zou niet de eerste keer Turner is cartoonified – ze verschafte de onmiskenbare stem van Jessica Rabbit in Who Framed Roger Rabbit (1988).
Echter, de weinige informatie die we hebben op het nieuwe seizoen kunnen we speculeren over de inhoud.
Bevestiging van de Thor: Ragnarok director ‘ s betrokkenheid in seizoen 4 van Rick en Morty kwam als onderdeel van de clip uitgebracht op de Adult Swim YouTube-kanaal in juli, dat blijkt uit Waititi de voice-acting hakt als een app maken alien genaamd Gloopie.
Terwijl Rick is een excentrieke, nihilistisch en roekeloos en Morty is angstig en zelfbewust, die fungeert als het morele kompas dat de gemoederen zijn grootvader met zijn gigantische ego.
Sam Neill
Zwart-wit en vrees over. @adultswim pic.twitter.com/b4ytmXpt6o5 September 2019

U kunt kijken naar de clip hieronder:
Het is al een lange tijd aan te komen, maar de onderhandelingen met de Adult Swim gesloten in Mei 2018 met de vernieuwing van de geliefde serie voor 70 nieuwe afleveringen – meer dan de eerste drie seizoenen van Rick en Morty gecombineerd.
De toetreding tot Waititi als een collega-lid van Gloopie de soort is Sam Neill, waarvan u misschien het best bekend voor zijn vertolking van Dr. Alan Grant in Jurassic Park (1993). In een interview met Entertainment Weekly, Justin Roiland verdreven hoopt dat Neill zou lullen uit Jurassic Park zijn rol, hij zei alleen dat zijn karakter “van dezelfde soort als Taika’ s karakter, en we wilden graag een Kiwi smaak naar hun soort”.

Rick en Morty seizoen 4 bevestigd guest stars

Van oudsher zijn er enorme strekt zich uit tussen serie en seizoen vier is niet anders, met het vorige seizoen eindigt in oktober 2017.
Een van de meest geliefde aspecten van de serie is Interdimensionale Kabel – een plotwending die verscheen voor het eerst in seizoen 1, toen Rick kaapt de familie kabel doos, zodat het heeft toegang tot TV-kanalen in meerdere dimensies en universa.
Aan het einde van de aflevering, leiden Vindicator Supernova wordt gek van verlangen naar wraak en probeert te doden Rick en Morty voordat de rook – en zo konden we voor een laatste confrontatie tussen Rick en de kosmische heldin.
Paul Giamatti
Onderdeel van Rick en Morty ‘s succes is te danken aan de meesterlijke combinatie van gekke, borderline-offensief komedie met echt roeren teken bogen, van Rick’ s zelf-destructief nihilisme te Morty ‘ s aanvaarding van de menselijke nietigheid binnen het grotere universum (en zijn inherente tiener onhandigheid).
Taika Waititi op de Hollywood Foreign Press Association de Jaarlijkse Subsidies Banket in juli 2019.
rick and morty

Liam Cunningham, AKA, Ser Davos Seaworth van het Spel der Tronen roem nog niet veel gedaan in de manier van voice-acting werk – maar we kunnen niet wachten om te horen van zijn zangerige Ierse tonen in Rick en Morty seizoen 4.
Kwaad Morty ‘ s bewind van terreur
De officiële Twitter voor Rick en Morty heeft bleek ook een paar foto ‘ s van het nieuwe seizoen, een van die shows van Rick wandelen rustig door in een veld, weg van zijn vliegende auto kon in seizoen 4 zien Rick afzien van zijn familie ooit meer?
Het beloofde land is in de buurt. Hier zijn de eerste beelden van Seizoen 4. #RickandMorty @adultswim pic.twitter.com/6kJUgIjbsj16 juli 2019
De show draait om de familie Smith, die bestaat uit het echtpaar Jerry en Beth, hun twee kinderen Zomer en Morty, en Beth ‘ s alcoholische een gekke wetenschapper, vader van Rick, die heeft weten te bemachtigen hun garage voor gebruik als zijn persoonlijke laboratorium.