Seagate zou kunnen winnen van de storage wars door het loslaten van de ‘ s werelds grootste harde schijf voordat WD


Natuurlijk, maar het maken van harde schijven, die winkel die veel gegevens zijn, is de druk op de Seagate en dergelijke om ervoor te zorgen dat deze schijven zijn zeer betrouwbaar. Een 50TB station dat niet en verliest al die gegevens zou catastrofaal zijn voor klanten en bedrijven.
Door het vrijgeven van een 18TB harde schijf aan het begin van 2020, betekent Seagate zal behouden van de voorsprong op rivaal Western Digital als het gaat om capaciteit.
Als Seagate kunt krijgen zijn 18TB – en dan 20TB – schijven uit voordat het de rivaal, dan is dat een grote winst voor het bedrijf.

Beginnen, de storage wars hebben

Als dat lijkt te lang te wachten voor het opslaan van uw snel groeiende hoeveelheid bestanden, Seagate ook bevestigd dat het zal beginnen met de massaproductie 18TB schijven (met conventionele magnetische registratie (CMR) – technologie) voor een release aan het begin van het volgende jaar.
Hoewel Western Digital heeft tevens aangegeven dat het starten van een 20TB harde schijf door het einde van 2020, de huidige hoogste capaciteit schijf is een nog steeds indrukwekkende 16TB.
Als uw PC de harde schijf is snel aan het opraken van de ruimte, dan Seagate zou kunnen hebben het antwoord op uw gebeden bij het vrijkomen van een harde schijf met maar liefst 20TB in 2020.
Seagate de toezegging gedaan tot ultra-hoge capaciteit van de schijven in een recente winst-oproep, en die zegt het op koers te lanceren 20TB harde schijven met kiezelstranden magnetic recording (SMR) technologie door het einde van 2020 en is gericht op het loslaten van de ‘ s werelds grootste harde schijf voor zijn rivaal Western Digital beheert.

Het lijkt alsof we zien een snelle groei van harde schijf capaciteit in de nabije toekomst dankzij de schakelaar aan Warmte-Assisted Magnetic Recording (HAMR), waardoor de schijven voor het opslaan van gegevens in kleinere stukjes, die kan meer dicht op elkaar gepakt, en kan leiden tot veel grotere harde schijf capaciteit.
(Image credit: Seagate)

Seagate ‘ s 18TB harde schijf zal gebruik maken van dezelfde negen-schotel-platform die wordt gebruikt met de Exos 16 TB harde schijf. Dit zou moeten betekenen dat massa productie voor de grotere 18TB hard rijden mag ook niet problematisch.
Volgens een grafiek uitgebracht door Seagate konden we zien harde schijven met een verbazingwekkende 50TB van de opslagruimte door 2026.